Pozdrav forumaši,
Htio bih vam predstaviti projekt na kojem radim neko vrijeme, a danas je napokon prva verzija službeno izašla :)
Radi se o programu za pomoć pri pisanju tako da program nudi sugestije za sljedeću riječ koja se želi upisati. (Slično kao intelisense/autocomplete u raznim IDE-ima samo je ovaj program namijenjen pisanju teksta a ne programiranju)
Sugestije se određuju na temelju konteksta pa su sugestije relativno dobre, ali to možete sami procijeniti :)
Da ne duljim, ovdje možete vidjeti više http://www.predictivetyper.com/ . Danas/sutra vrijedi i popust, dobijete aplikaciju u po cijene :)
Po meni bi program mogao biti najkorisniji za pisanje na stranim jezicima, tada ove sugestije vjerojatno više vrijede nego na materinjem jeziku na kojem svi manje-više dovoljno brzo pišemo. Također, mislim da bi program dosta pomogao ljudima s različitim motoričkim poteškoćama, jer korištenjem ovog programa moguće je tekst napisati uz oko 50% manje pritisaka na tipkovnicu.
Od jezika trenutno su podržani: engleski, njemački hrvatski i rumunjski. Engleski je odmah predinstaliran, a ostale možete skinut odlaskom u Settings>Languages
Bilo bi mi drago čuti vaše komentare i prijedloge za daljnji razvoj...