LOL to je sve što mogu reć na ovakvu igru.
A Sivonjić je kralj kraljeva. Hahahaha, ak ništa drugo bar su me nasmijali.
J....ti ovakvu igru, pa na što je to ličilo!? Sad nam tamo jedna Cibalija ( bez uvrede Vinkovčanima) radi probleme kao da igramo s Manchesterom, de mi da zaplačem nakon ovih sramotnih igara!
A ovaj Sivonjić pa to bolje da ne komentiram,to je valjda glupost stoljeća na nogomtnim terenima
ali to je stvarno bio promašaj tisučljeća... koji kura* ju je uopce iso dirat a isla u gol :S
prvi put u zivotu da sam ono vidio. da igrac ocisti loptu s crte, s protivnickog gola...haahahah, promasaj godine!
KROVNA europska nogometna organizacija donijela je odluku o kazni nogometašima Dinama zbog učestalih nereda navijača hrvatskog prvaka. Preostale dvije domaće utakmice skupine "A" Europske lige protiv Ajaxa i Temišvara Dinamovci će igrati pred praznim tribinama, a pored ove kazne UEFA je Dinamo kaznila i s oduzimanjem tri boda pa je na taj način poništena pobjeda Modrih u Temišvaru.
Ako je vjerovati Index.hr-u! LINK
KROVNA europska nogometna organizacija donijela je odluku o kazni nogometašima Dinama zbog učestalih nereda navijača hrvatskog prvaka. Preostale dvije domaće utakmice skupine "A" Europske lige protiv Ajaxa i Temišvara Dinamovci će igrati pred praznim tribinama, a pored ove kazne UEFA je Dinamo kaznila i s oduzimanjem tri boda pa je na taj način poništena pobjeda Modrih u Temišvaru.
Ako je vjerovati Index.hr-u! LINK
istina, bilo je na dnevniku sada...valjda ce se opametiti navijaci :D
Jadna liga jadan klub
Evo jedan komentar sa slobodne od frajera pod imenom Torca Šibenik koji sam pročitao zašto mi ne bi trebalo biti žao Dinama... Možda je temu najveći razlog što sam dalmatinac i navijam za Hajduka otkad znam za sebe ali evo:
A EVO I SADRŽAJA PANDORINE KUTIJE KOJU SAN SPOMENIJA:
Craotia, dužna cca 500 mil kuna, proglašava stečaj, kako bi izbjegla plaćanje duga.
1. proglašenjem stečaja SVAKI KLUB U SVAKOJ DRŽAVI NA SVIJETU, AUTOMATSKI ODLAZI U 3.LIGU (sl.Fiorentina...)
2.NK:Dinamo udruga građana, novoosnovani klub 2001.g, umjesto da počinje natjecanje u Županijskoj ligi, začudo u HR počinje prvenstvo u 1.HNL-u!!????
3.Igrači Croatie u stečaju, oteti su, te registrirani za novoosnovani NK "Dinamo U.G." BEZ KUNE OŠTETE CROATIJI U STEČAJU- DAKLE OTETI!!
Jer je svaki klub koji bi uzeo igrače CROATIJI MORAO PLATIT istoj OTKUP UGOVORA a novac završiti u stečajnoj masi! Samo ih MAMIĆ U HR OTIMA BESPLATNO!
4. Čak je i HR Sud presudio (sl. Cvitanović) da DINAMO NEMA NIKAKVE VEZE SA CROATIOM!
Sukladno presudi -IGRAČI (njihova tržišna vrijednost je OTETA!)
5. Iste te igrače koji SU OTETI CROatiji, mamić PRODAJE U INOZEMSTVO ( BALABAN, BIŠĆAN,MARIĆ), za cca 30-tak mil. maraka, a novac umjesto u stečajnoj masi CRoatije, završava na računu NOVOOSNOVANOG DINAMA????
(dakle, kluba, koji prema važećoj sudskoj odluci nema ništa ni sa Croatijom ni sa ugovorima njenih igrača i prodajom)
Pljačka je znači višestruka, propisi za natjecanje su prekršeni (Županijska liga, umjesto 1.HNL-a)
Eto, ti sada idi registriraj novi klub i vidjet ćeš u kojoj ćeš Ligi početi natjecanje prema Zakonu!
Sve je to izigrano i ostvarena je pljačka stoljeća od cca..700 milijuna kn!!!
Na drugoj strani, HAJDUK to ne čini, nego živi i igra pod utegom sličnog duga od cca 300 mil. Kn,
za razliku od Dinama, kojem sud presuđuje da nema NIKAKVE VEZE sa dugovima CROATIJE prema vlastitim igračima (ima samo pravo na njihovu prodaju i utržak::), Hajduku se svako malo javljaju igrači (Jarni, Mornar,H ibić, sa ovršnim zahtjevima za isplate starih dugova i i Hajduk ih, umjesto u kupovinu pojačanja, svako malo isplaćuje i živi na prosjačkom štapu...
Dok Mamić, prodajom CROATIJINIH igrača, te neplaćanjem dugova tim istim Croatijim igračima (Ladić, Mumlek,Cvitanović,Jelićić, Decembarski..), lagodno živi sa prednošću od cca 700 mil.kn i potplaćuje i drma čitavim HNS-om, plaćenim medijima, sudačkim dupeliczima koji nakon pljački za CRoatiju dinamo, redovito NAPREDUJU U KARIJERI (sl. Burilo, sl.Širć,sl.Krečak..) i time svima daje na znanje ČIJA JE OVO LIGA IČEMU SLUŽI!
KADA ĆE KAZNE ZA OVO-PREDVIĐAN 3 ŽUPANIJKA LIGA, 20 ROBIJA PO 10 GODINA, I PONIŠTENJE SVIH TROFEJA AGREGATA ZBOG PRIVARE KA I JUVENTUSU
Općenito ću sad govoriti o HNL-u i navijačima jer je to problem.
HNL mora imati najmanje 8 jakih klubova koji bi podigli malo kvlaitetu nogometa bar da se lakše dosegnu europska natjecanja i da se postupno jača liga a ne nedjeljni derbi Međimurje - Istra. Huliganizma se nikad nećemo riješiti jer ti su naviječi ipak dio glasačke populacije čiji su sad na vlasti. Vrlo lako bi se to dalo riješiti, svi smo mi poučeni primjerom Margaret Tacher koja je ukrotila Engleske navijače koji su dotada bili najveći huligani u Europi. Skinuli su ograde sa stadiona pa je veći gušt gledati a tko kroći na teren - 20 godina će biti tetkica u zatvoru. To za nas Hrvate je nemoguća misija i Dinamo može biti sretan da nije izbačen iz Europe na dulje vrijeme. Ali meni nije jasno ako neki huligan nosi dres kluba onda klub za njega plača štetu? Valjda bi on sam trebao napuniti UEFA-inu blagajnu kaznom od cca 10.000 eura pa će vidjet, ako neće, u zatvor na 5 godina i gotovo.
Pitam se samo koji će dan biti presudan da HNL stavi ključ u bravu jer ti igrači ni za koga ne igraju
Evo jedan komentar sa slobodne od frajera pod imenom Torca Šibenik koji sam pročitao zašto mi ne bi trebalo biti žao Dinama... Možda je temu najveći razlog što sam dalmatinac i navijam za Hajduka otkad znam za sebe ali evo:
A EVO I SADRŽAJA PANDORINE KUTIJE KOJU SAN SPOMENIJA:
Craotia, dužna cca 500 mil kuna, proglašava stečaj, kako bi izbjegla plaćanje duga.
1. proglašenjem stečaja SVAKI KLUB U SVAKOJ DRŽAVI NA SVIJETU, AUTOMATSKI ODLAZI U 3.LIGU (sl.Fiorentina...)
2.NK:Dinamo udruga građana, novoosnovani klub 2001.g, umjesto da počinje natjecanje u Županijskoj ligi, začudo u HR počinje prvenstvo u 1.HNL-u!!????
3.Igrači Croatie u stečaju, oteti su, te registrirani za novoosnovani NK "Dinamo U.G." BEZ KUNE OŠTETE CROATIJI U STEČAJU- DAKLE OTETI!!
Jer je svaki klub koji bi uzeo igrače CROATIJI MORAO PLATIT istoj OTKUP UGOVORA a novac završiti u stečajnoj masi! Samo ih MAMIĆ U HR OTIMA BESPLATNO!
4. Čak je i HR Sud presudio (sl. Cvitanović) da DINAMO NEMA NIKAKVE VEZE SA CROATIOM!
Sukladno presudi -IGRAČI (njihova tržišna vrijednost je OTETA!)
5. Iste te igrače koji SU OTETI CROatiji, mamić PRODAJE U INOZEMSTVO ( BALABAN, BIŠĆAN,MARIĆ), za cca 30-tak mil. maraka, a novac umjesto u stečajnoj masi CRoatije, završava na računu NOVOOSNOVANOG DINAMA????
(dakle, kluba, koji prema važećoj sudskoj odluci nema ništa ni sa Croatijom ni sa ugovorima njenih igrača i prodajom)
Pljačka je znači višestruka, propisi za natjecanje su prekršeni (Županijska liga, umjesto 1.HNL-a)
Eto, ti sada idi registriraj novi klub i vidjet ćeš u kojoj ćeš Ligi početi natjecanje prema Zakonu!
Sve je to izigrano i ostvarena je pljačka stoljeća od cca..700 milijuna kn!!!
Na drugoj strani, HAJDUK to ne čini, nego živi i igra pod utegom sličnog duga od cca 300 mil. Kn,
za razliku od Dinama, kojem sud presuđuje da nema NIKAKVE VEZE sa dugovima CROATIJE prema vlastitim igračima (ima samo pravo na njihovu prodaju i utržak::), Hajduku se svako malo javljaju igrači (Jarni, Mornar,H ibić, sa ovršnim zahtjevima za isplate starih dugova i i Hajduk ih, umjesto u kupovinu pojačanja, svako malo isplaćuje i živi na prosjačkom štapu...
Dok Mamić, prodajom CROATIJINIH igrača, te neplaćanjem dugova tim istim Croatijim igračima (Ladić, Mumlek,Cvitanović,Jelićić, Decembarski..), lagodno živi sa prednošću od cca 700 mil.kn i potplaćuje i drma čitavim HNS-om, plaćenim medijima, sudačkim dupeliczima koji nakon pljački za CRoatiju dinamo, redovito NAPREDUJU U KARIJERI (sl. Burilo, sl.Širć,sl.Krečak..) i time svima daje na znanje ČIJA JE OVO LIGA IČEMU SLUŽI!
KADA ĆE KAZNE ZA OVO-PREDVIĐAN 3 ŽUPANIJKA LIGA, 20 ROBIJA PO 10 GODINA, I PONIŠTENJE SVIH TROFEJA AGREGATA ZBOG PRIVARE KA I JUVENTUSU
Al zar nije Hajduk bio u blokadi skoro 10 godina.
Od koji novaca su se kupovali igrači?
Zar nije Hajduk isto trebao ispasti zbog stečaja u županijsku ligu?
e baš mi je drago zbog kazne!
sad će se barem ( valjda) opametiti!
UEFA FTW!
Ma neće se opametit, vidiš da i dalje lupetaju kako su, eto jadni, nadrapali zbog famozne ''male grupe huligana'' i da je sve velika urota protiv nas malih. Dok bi u nekim zemljama zabranili izlazak u inozemstvo tim agresivnim debilima, ako već ne bi bili iza rešetaka, mi ih puštamo da ''šire hrvatstvo''. Zar stvarno očekuju da će neki apel takvim ljudima išta značiti, zna se kako se postupa sa takvima i kako je npr. Velika Britanija drastično smanjila mogućnost ovakvih incidenata.
VIDEO: Cirkus Zdravka Mamica u emisiji Volim Nogomet
ZDRAVKO MAMIĆ naciju gladnu senzacije počastio je još jednim "showom", a ovoga puta su njegove verbalne i ine ekshibicije u medijski prostor puštene uživo, iz studija emisije "Volim nogomet" na Prisavlju.
Mamić je na HRT došao u društvu Slavena Bilića, a dva su ugledna i popularna nogometna gosta razglabala o svim gorućim temama hrvatskog nogometa, s naglaskom na reprezentaciji i Dinamu. Od samog početka večeri Mamić je bio raspoložen: davao je za Bilića "ruku u vatru", prepucavao se s voditeljem Sašom Sušecom ("Ja očekujem da ću tebe vidjeti u Americi kako vodiš 'Oprah show', a isto te stalno gledam na HTV-u", odgovorio je Mamić na inzistiranje da objasni zašto su još jednom iznevjerena očekivanja navijača i zašto Dinamo opet ispada iz Europe), ali prava zabava uslijedila je tek na kraju emisije.
Glazbeni gosti večeri bili su Gustafi, koji su emisiju zatvarali svojim hitom "Katarina", a kad je Mamić začuo zvuke veselog istarskog melosa, odbacio je sako, popeo se na pozornicu i zaplesao zajedno s veselim glazbenicima. Posebno se Mamiću svidjela Barbara Munjas, manekenka i pjevačica, koja je odnedavno prateći vokal Gustafa, a koju je Maminjo obgrlio oko struka i veselo pratio ritam "Katarine".
No, Zdravko kao Zdravko, nije mogao otići bez da nagradi "mužikante". Ruka je poletjela prema džepu, sijevnula je novčanica od 500 eura (a u snopu je bilo još nekoliko takvih op.a.) koja je završila zataknuta u harmoniku člana Gustava Edina Pecmana. Sve to su sa smijehom i pljeskom popratili izbornik Slaven Bilić, ali i "oko sokolovo" Mateo Beusan s kojim se Mamić samo nekoliko minuta ranije svađao i objašnjavao mu kako on, zapravo, o suđenju pojma nema.
Eto, buduci gradonacelnik, lol.
Hahahah ma glavno da on Eure djeli,a to sta se nezna ponasati i normalno razgovarati u takvoj jednoj emisiji to nije bitno...neznam sta bi reko...stvarno sramota..
Hahahah ma glavno da on Eure djeli,a to sta se nezna ponasati i normalno razgovarati u takvoj jednoj emisiji to nije bitno...neznam sta bi reko...stvarno sramota..
seljačina, ne seljak, seljak je vrijedan, a on je bas seljačina, za koju ni sam ne znam kak uspije u zivotu, a drugi ljudi , 100 x bolji od njega, ne uspiju...al to je valjda zivot...
nema 0,00000000000000000000000000001 % elegancije, niti ičeg vrijednog u sebi...
Tipicni balkanski mentalitet..
Evo gaze sad...
Evo gaze sad...
i baš sivonjić dao haha
Prodana utakmica. Sibenik kad je igrao protiv Hajduka ginuli su na terenu a sad protiv Dinama stoje ko cunjevi.
Je*o takvu ligu.
Prodana utakmica. Sibenik kad je igrao protiv Hajduka ginuli su na terenu a sad protiv Dinama stoje ko cunjevi.
Je*o takvu ligu.
Je svako ko pobjedi hajduk a izgubi od dinama je prodao utakmicu (jbg. cini se i da je dinamo prodao utakmicu ajaxu), znaci bar pola klubova je prodalo utakmicu dinamu (toliko hajduk ima poraza) jer zbilja dinamo ima slabu momcad za hrvatske prilike i treba kupovati utakmice...
Je*o takvu ligu.
Gle, i da je prodana utakmica šta to Dinamu vrijedi kada se u Europi ne može ništa postići.
Imamo tzv. izvršnog dopredsjednika koji misli da se sve može novcem (primjer ti je kada u emisiji stavlja eure na harmoniku)
I vi isto imate osobu koja misli da se sve novcem može samo radi 'sa strane' (Kerum)
Kada se hrvatski klubovi bore u Europi, ja navijam za svaki klub jer želim da se plasiramo u Europske lige i da se poboljša kvaliteta HNL-a.
Trebali bi sve udruge navijača sjesti zajedno za stol i potjerati sve te balvane iz uprava i donijeti pošteni kadar jer ovo je prestrašno.
Budimo realni: prošle ste sezone zadnjih 15 kola prvenstva imali takav vjetar u leđa od sudaca da se iz aviona vidlo, samo niste iskoristili
Ovo sinoc je bilo impresivno, svaka cast
Ljepo od Uefe da. Svejedno ce izgubiti iduce utakmice i opet nece nigdje ici, a navijaci ce ubrzo opet napraviti neki lom i Dinamo ce dobiti kaznu 4 puta goru od ove.
Cudno da je UEFA vratila ta tri boda. Bio sam siguran da je sve gotovo, ali ovako sad imaju jos priliku osigurati prolaz.
Jedino je forma sad u pitanju koja zadnje vrijeme nije bas na nekom nivou...
Nadam se da ce uspjeti.
A sto se tice navijaca...ma opet ce praviti s*anja...i tako ce biti sve dok ne uvedemo zakon kao "omiljeni" nam Englezi.
Ma da im je i 6 dala... Dinamo je osuđen na dominaciju u domaćem prvenstvu i loše utakmice u Europi. Jednostavno ne možete očekivati od igrača koji cijele sezone igraju sa raznim Sesvetama i Cibalijama na lošim stadionima i pred u prosjeku 1500 gledatelja da pobjeđuju klubove koji igraju u daleko boljim ligama. Ne vjerujem da će Dinamo proći skupinu sa ova 3 boda a bez njih su barem imali dobro opravdanje za neprolazak.
Ma kakav prolazak dalje, to je iluzija - ali već i matematička vjerojatnost daje draž preostalim susretima. Strašno je bitno da su na ovaj način riješene sve dileme oko koeficijenta.
U službenoj obavijesti nema važnog detalja - da li je ukinuta i zabrana dolaska na tekmu s Temišvarom? Kada već nismo mogli gledati Ajax, barem nešta...
Ako je vjerovati ovima iz 24H, zabrana dolaska na tu utakmicu jos stoji.