Jedino ako ti se baš sviđa ta Noctua i želiš zračno hlađenje ali za te novce imaš već solidnih AIO rješenja.
Ne želim se zajebavati sa vodom, a ta noctua je među tišima navodno. I apsolutno želim podržati Noctuu jer im je aftersales support odličan.
Mislim da ti je bequiet pure power 12m (850) bolji psu za 20ak eura vise u de shopovima, neki arctic 360 aio isto solidna opcija za slicno para, i kuciste se mozes zaigrat, ako to pase go for it, meni montechov king95 izgleda ludilo za isto para. Sve je to tip top, samo sitnice gore dole
Pogledam PSU. Možda nije loše dati sitno više za potencijalne upgrejdove ubuduće. Iako ne očekujem da ću ikada kupiti 5090 ili nešto slično, osim ako im ne padne cijena za 70%.
Pogledao case. Ne sviđa mi se staklo i volim ovo što 802 ima za direktno podešavanje brzine ventilatora.
Zamjenio bi napajanje za FSP VITA 1000W koja košta praktički istu lovu a imaš lufta ako budeš kasnije nadograđivao na rastrošnije beštije od grafi-
Na matičnoj isto možeš uštedit koji € ako uzmeš B850 chipset, X870 ima smisla jedino ako trebaš određene feature koje na B nemaš.
Hvala za PSU preporuku. Budem izvaguno to ili gore navedeni. Jedino moram pogledati ima li nekakve ogromne razlike u buci jer sam zato uzeo pikirao bequiet.
Što se tiče B850, uzimam X870 jer želim neke feature koje mi nije izbacilo u PC part picker kada sam filtirao, tipa: 2.5Gbps Ethernet, 5.3 bluetooth, 2x M.2 slot, wifi