ADM vs, Protis

poruka: 370
|
čitano: 113.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: ADM vs, Protis
donator_bubrega kaže...

Unaprijed se ispričavam za OFFTOPIC :)

Zna li netko kako na protis.hr spremiti mail i pass da ne moram svaki put upisivati? :)

To moras podesit na svom pretrazivacu,ja na Google Chrome sve imam zapamceno ><

13 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...
donator_bubrega kaže...

Zna li netko kako na protis.hr spremiti mail i pass da ne moram svaki put upisivati? :)

Ja isto koristim Chrome i uopće mi ne ponudi za spremiti pass

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
14 godina
donator_bubrega kaže...
Sideswipe kaže...
donator_bubrega kaže...

MORAS podesit u postavkama {#} pod personal stuff,offer to save passwords

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:44 (Sideswipe).
13 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...
donator_bubrega kaže...
Sideswipe kaže...
donator_bubrega kaže...

MORAS podesit u postavkama {#} pod personal stuff,offer to save passwords

Ma stavljeno mi je na offer to save passwords

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
14 godina
ADM vs, Protis

Onda neam pojma koji ti je problem,men stoji sve ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Meni riknule po drugi put slušalice iz ADM-a, jel dopuštaju oni nadoplatu na jači model?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peroko kaže...

Meni riknule po drugi put slušalice iz ADM-a, jel dopuštaju oni nadoplatu na jači model?

Pa morali bi ako nema istog modela,barem je tako drugdje kolko znam.

14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Ma 2 paut su mi riknule slušalice, fakat nebih htio i treći put isti model

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Iznad kolike cijene je besplatna dostava u Protisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Nije besplatna

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Kolko bi me koštala dostava grafičke iz protisa (slavonija)?

I dali kad 2 artikla uzmem- za svaki naplate dostavu ili samo jednom?

Dal se može pouzećem platiti?

0 0 hvala 0
13 godina
Kod naplate paketa za iznos od preko 1000kn(Protis)je dostava besplatna,za isnos manji od toga se naplačuje po cijeni do koliko težine sam paket posjeduje,a što se tiče naplate dostave za svaki pojedini dio je čista glupost jer oni ti po težini gledaju koliki ti je paket pa ti dostavu naplačuju po cijeniku npr za paket do 10kg(45kn),do 20(55kn)i tako dalje znači plačaš iznos dostave koliko ti oni odrede po kriteriju tvoje težine paketa.Kupovati u Protis preko pouzeča je moguče.
14 godina
3n3m1 kaže...
Kod naplate paketa za iznos od preko 1000kn(Protis)je dostava besplatna

Koliko sam ja imao iskustva s Protisom , oni nemaju besplatnu dostavu , vec se dostava naplacuje po cijeniku kurirske sluzbe tj. Overseas-a !

ADM ima besplatnu dostavu za narucenu robu u iznosu preko 2000 KN !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Bjezi od protisa!! Dosta ljudi ima lose iskustvo -  imas vec tu temu na forumu ;)

13 godina
sorry ali pogrešan odgovor sam dao zamijenio Portio za Protis.
16 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Danas kupio komponente u adm-u i mogu reči samo LOŠE, za sada.

Naime matična ploča je neispravna, neče da boota.

Morat ću je reklamirati samo neznam kako.

poslao sam im mail nadam se da će mi odgovoriti.

Ali Jedno važno me zanima.

Tko plača poštarinu, želio bih im poslati ploču poštom, kako sad to riješiti?

Tko plača poštarinu, i koliko bi me ona koštala? (da li više od 50 kn?)

Za sada - s ovim informacijama ne vidim što je tu 'LOŠE' kod ADMa - naručio si komponentu, došla ti je. Znači kakva su iskustva s njima što se tiče naručivanja, isporuke nisi ni napisao.

Jedino što je 'LOŠE' je da ti komponenta ne radi i da ju moraš zamijeniti - to niti je toliko rijetko niti ima ikakve veze s poslovanjem ADMa - ako ćeš imati neopravdanih problema sa zamjenom to je već druga stvar, ali ovo što si napisao s time nema nikakve veze.

12 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Pozdrav,

Protis NE PREPORUČUJEM!!

Naručio sam hard disk iz Protisa, dobio sam neispravan - testirao na 2 stolna računala (jedno od njih je Dell OptiPlex 980) i na eksternoj ladici.

Ok, nema veze, poslao sam ga  nazad u Protis u Zagreb (o svom trošku) da bih nakon 8 dana dobio NOVI zamjenski disk.

Novi disk također NE RADI. Ovaj put testirao na 3 računala, i na ladici. Zanimljivo da imam 4 vlastita diska koji svi uredno rade na ovim računalima i na ladici.

Zvao Protis već vidno uznemiren, poslao disk opet o svom trošku nazad iz Pule u Zg (troškovi su već sada na nekih 80-ak kn). Zamislite čuda - disk kod njih RADI i žele ga poslati takvoga ponovno meni. Ja pitam zašto bih tu izmišljao da mi disk ne radi bla bla da bi na kraju rekli poslati ga u ovlašteni servis za WD diskove.

Prošlo je već 26 dana od plaćanja, a ja nemam ni lovu ni disk, a neće me iznenaditi ako ga vrate pokvarenog. Još sam im ponudio da mi pošalju neki skuplji Seagate uz nadoplatu da se rješim WD smeća - ne žele jer je WD disk "ispravan" i nemaju osnovu da ga zadrže kod sebe. Jedva čekam epilog ove priče, i nadam se da ću imati ispravan disk ovdje. A na kraju krajeva ako mi vrate pokvaren, **beš i disk i 500-600kn kad ja puknem pa napravim YouTube kampanju, Facebook kampanju i po svim živim forumima napišem neke stvari za dotičnu firmu. Inače sam u takvoj firmi gdje se bavimo digitalnim marketingom.

Hvala, i čujemo se naravno još na ovu temu.

Jesus saves
Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

adm to je slicno ko portio web shop?? ili pak imaju ducan kao hg srot i tak neko

0 0 hvala 0
14 godina
ADM vs, Protis

ADM ima svoju trgovinu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

..i to urednu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ADM vs, Protis

Razmjenio sa njima(ADM) oko 10 mailova. Svi stigli vjerojatno u najkraćem mogućem roku. Iznenadilo me kad sam poslao mail u 18:45, dakle 15 min prije kraja radnog vremena, a dobio sam odgovor u 18:51.

Sad naručujem komp, vjerojatno sutra. S obzirom da uplata ide u ponedjeljak popodne, očekujem pristignuće pošiljke u srijedu(Split).

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 1:23 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ak imaš#već 4 diska moguće da ti ne radi zbog slabog napajan ili neš drugo..

14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

ne da hvalim-ali adm je po mojem iskustvu jedna od najboljih informatičkih dučana..nazovem fino dečke(ja iz koprivnice),.naručim-prek telefona, sve spakiraju i sutradan tata samo plati i pokupi to(tata mi 4 put tjedno u zgu)...oko reklamacija neam iskustava-hvala bogu zasad nije nikaj krepalo....prije sam kupoval u linksu-al kolko kupujem hardver(ne za sebe već i naslagivam kompove ljudima i te šeme),u razlici cijena između adma i linksa natukel sam 2 nove konfe{#}... Samo nek dečki budu tak uslužni-dučan jeftin po pitanju cijena ko do sad,.. samo s time mogu privuči još više kupaca!!

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ADM vs, Protis

Kupovao sam u više ducana, links,portio,adm.

Links sve 5, šalju overseasom uzeo sam hard tipkovnicu i sata kabel.

Portio, kod njih sam uzeo napajanje, i napajanje je doslo isto overseasom, i kutija je imala nagnjecenje s jedne strane, kao da je palo na pod s nekih 1m visine, ali nemora bit njihova greska moguce da je i overseas. Napajanje hvala bogu radi bez problema.

ADM. kod njih sam išao osobno, uzeo sam ram i monitor, platio keš, super ducan kaj se mene tice oni su najbolji za sad, servis je odmah ispod njih, samo napomena ako idete kod njih ja sam došao s donje strane i kad sam ulazio u tu ulicu di su oni taman brat skuzi, jbt pa ulica jednosmjerna, ali dobro ulica je dosta siroka i nemorate ni ic gore sa autom adm je par metara udaljen. Sve u svemu za sad ADM najbolji!!

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tu je cijena na strani Protisa.

Evo jedna ista grafička:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11744

i

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-hd7750-1gb-gddr5-oc-version/55851

Cijena u ADM-u je 900 kn, a u Protisu 800 kn. Ljubaznost i osoblje je na strani ADM-a. Većina nas bira cijenu.

Što bi vi odabrali?

1 Niža cijena, niža podvorba
4 Viša cijena, viša podvorba
13 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

Ne znam kako ti se kutija iz Portia ostetila, ali meni su jednom 2 webcama tako zapakirali da sam imao onih folija s mjehuricima punu kucu {#}

clock2much
13 godina
NFSTheRun2013 kaže...

Evo jedna ista grafička:

i

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-hd7750-1gb-gddr5-oc-version/55851

Cijena u ADM-u je 900 kn, a u Protisu 800 kn. Ljubaznost i osoblje je na strani ADM-a. Većina nas bira cijenu.

Što bi vi odabrali?

Ja imam pravilo da do nekih 200kn razlike biram kvalitetu (kod itema skupljih od 500kn), a iznad toga kvantitetu, tako da bih ja na tvom mjestu išao sa ADM-om.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |
12 godina
neaktivan
NFSTheRun2013 kaže...

Evo jedna ista grafička:

i

Što bi vi odabrali?

Odabrao bi između u Futuri it, definitvno dučan koji se po usluzi prema kupcu može usporediti s Adm-om, a ni po cijenama ne kaska. Protis zaobilazim u širokom u luku jer mi je bilo dosta iznenađenja s njima.

SAPPHIRE HD 7750 OC 1GB

12 godina
neaktivan
zober kaže...
NFSTheRun2013 kaže...

Evo jedna ista grafička:

i

Što bi vi odabrali?

Odabrao bi između u Futuri it, definitvno dučan koji se po usluzi prema kupcu može usporediti s Adm-om, a ni po cijenama ne kaska. Protis zaobilazim u širokom u luku jer mi je bilo dosta iznenađenja s njima.

SAPPHIRE HD 7750 OC 1GB

Ma ovu karticu sam naveo reda radi, ne kupujem. Samo za usporedbu. Naslov je ADM vs Protis pa Futura ne dolazi u obzir i skuplja je 70 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 16:47 (NFSTheRun2013).
13 godina
mate960 kaže...

Ne znam kako ti se kutija iz Portia ostetila, ali meni su jednom 2 webcama tako zapakirali da sam imao onih folija s mjehuricima punu kucu {#}

Mah meni nisu u nista zamotali doslo je samo u kutiji i unutra je bilo napajanje u toj vrecici/foliji sa mjehurucima, ali izvana kutiju nisu zastitili opce, dok recimo LINKS mi je sve omotao u neku vrstu najlona, mucio sam se 10-tak min da otpakiram xd

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice