Vaša zaštita od napasti (virusi, crvi itd.)?

poruka: 862
|
čitano: 206.720
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Vaša zaštita od napasti (virusi, crvi itd.)?
mbaksa kaže...
Radeon PRO kaže...

NOD32 je najbolji sve ostalo je 0 naprema njemu!!!

Placaju te da ga reklamiras? Iz osobnog iskustva - nije mogao pocistiti jedno racunalo koje mi je frendica donijela, koje je jedan drugi antivirusni program pocistio bez problema.
meni je uvijek sve počistio...možda nestručno rukavanje?? neznam šta je svima vama bolji vam je AVG od NOD-a...ja koristim NOD već godina i uvijek mi sve počisti. 
17 godina
moderator
Radeon PRO kaže...
mbaksa kaže...
Radeon PRO kaže...

Placaju te da ga reklamiras? Iz osobnog iskustva - nije mogao pocistiti jedno racunalo koje mi je frendica donijela, koje je jedan drugi antivirusni program pocistio bez problema.
meni je uvijek sve počistio...možda nestručno rukavanje?? neznam šta je svima vama bolji vam je AVG od NOD-a...ja koristim NOD već godina i uvijek mi sve počisti. 
LOL! Sto bi to bilo "strucno rukovanje"? Kad smo vec kod strucnosti, kako si si to zastitio racunalo da ti NOD mora cistiti racunalo? Smijeh
BTW inace nemam instaliran AV program na svom racunalu i nisam aludirao na AVG - imao sam vrlo pozitivna iskustva s ciscenjem tudjih racunala pomocu Kasperskyjevog AV-a (instalirao sam taj AV nakon sto NOD32 nije mogao ocistiti racunalo).
17 godina

nod 32 smart security

Svaki mjesec skinem novi s službenih stranica i netrebam ga crackirati tako da imam redovite update-ove

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
Radeon PRO kaže...
mbaksa kaže...
Radeon PRO kaže...

LOL! Sto bi to bilo "strucno rukovanje"? Kad smo vec kod strucnosti, kako si si to zastitio racunalo da ti NOD mora cistiti racunalo? Smijeh
BTW inace nemam instaliran AV program na svom racunalu i nisam aludirao na AVG - imao sam vrlo pozitivna iskustva s ciscenjem tudjih racunala pomocu Kasperskyjevog AV-a (instalirao sam taj AV nakon sto NOD32 nije mogao ocistiti racunalo).
 Izgubio sam te kod onog kaspersky AV za to prvi put čujem o čemu ti tipkaš??
17 godina
odjavljen
Branimir2412 kaže...

nod 32 smart security

Svaki mjesec skinem novi s službenih stranica i netrebam ga crackirati tako da imam redovite update-ove

bravo branimire ti sigurno imaš zaštićen PC...
P.S.Osim NOD-a tvrdim da je dobar i Zone Alarm i ako malo usporava PC ima vrhunsku zaštitu
17 godina
neaktivan

AVG je moj najbolji prijatelj već 2 godine...a još je bolji otkad je izašla ova nova verzija 8.0Cool

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
Radeon PRO kaže...
Branimir2412 kaže...

nod 32 smart security

Nadam se da je ovo bio sarkazam. Ako misliš da sam ga reklamirao nije istina, jednostavno sam zadovoljan s njime i to je to. Ili ako si mislio da je ovo samo antivirusna zaštita, no
nije jer je ovo smart security, znači antivirusni, firewal, antispam te antispyware. No uglavnom ja sam njime zadovoljan i zato ga koristim

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina

Ja ta sebe koristim Norton 360, Spybot search and destroy i ccleaner, a prije sam koristio i AVG 7.5 i nisam s njime bio zadovoljan.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
17 godina
moderator
Radeon PRO kaže...
Izgubio sam te kod onog kaspersky AV za to prvi put čujem o čemu ti tipkaš?
Prvi put cujes!? Covjece... www.kaspersky.com
17 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
Radeon PRO kaže...
 ne znam za kaspersky a šta znači ovaj AV?? rusa(kaspersky) sam koristio prošle godine....
17 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...
mbaksa kaže...
Radeon PRO kaže...
 ne znam za kaspersky a šta znači ovaj AV?? rusa(kaspersky) sam koristio prošle godine....
 AV znači AntiVirus.

(.) (.)
17 godina
neaktivan

Kaspersky Internet Securiti 7

17 godina
neaktivan

NOD 32 version 3.0.621.0, definitivno najbolji antivirusni program i preporučam ga svima...

AMD Athlon 64 X2, 5600+ 2.8GHz // MBO ASUS M2N-SLI Deluxe // VGA nVidia XFX 8800GTS 512MB DDR3 650MHz // Hiper Type-R 580W // Kingmax 2GB DDR2 800MHz // Hitachi 200GB SATA300 // Case NZXT Apollo Silver // Logitech X-530

Zarada preko interneta, isplata u roku 5 sekundi: http://www.neobux.com/?r=matija456
17 godina

aktivni:

nod32

comodo firewall

windows defender

+

povremena provjera:

spybot s&d

spywareblaster

h=f^3
17 godina

Kaspersky Internet Security 7.0

17 godina
neaktivan

SpyBot i SpywareBlaster radi imunize opcija, ZA free jedino radi malo jednostavnije kontorole ulaza odnosno izlaza, Windows Defender.

Windowsi su bekapirani, važniji dokumenti bekapirani i to je to. Ne skidam torente, rapide , crackove, blablabla...

17 godina
neaktivan

1. Spyware Doctor

2. Spybot

3.Ad-aware 2007

4.Sophos (ovo je uz avast! ponajbolji anti-virus današnjice!)

Ja sam potpuno drukčiji od drugih
17 godina
neaktivan

Ja osobno koristim Norton Internet Security 2007, i za sada problema nemam.Smijeh

17 godina

NOD32

Možda sad instaliram ESET Smart Security

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina

Bitdefender 10 free, Ad-Aware, Spybot, Zone Alarm

17 godina
neaktivan

Ja koristim AVG free antivirusni program, te ZoneAlarm, kao zamjenu za Windowsov firewall.  Sa  ovim  programima  nisam  nikada  imao  problema  vezanih  uz  bugovitost  ili  neposlusnost  programa. Redovno apliciram sve sigurnosne zakrpe za Windowse, kao i za bilo koji drugi program koji koristim, a da je izdana za njega. Takodjer   redovno nadopunjavam definicije za AVG. Pazim koje stranice posjecujem i cije mailove citam. Nikada nisam pokupio bilo koji tip maliciozne gamadi. Eto Cool

Da zlo pobijedi, dovoljno je samo da dobri ljudi ne ucine nista.
17 godina
neaktivan

AVIRA ima najbolju detekciju uopće ~99,XX%; Ukoliko želite očistiti računalo zaraženo malwareom koristite Dr.Web, jedini može 100% očistiti od virusa (koje ima u bazi) već zaraženo računalo (uključujući i registry-je)

BTW, Comodo Firewall Pro 3 i AdMuncher, ništa više Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2008 20:27 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...
Branimir2412 kaže...

nod 32 smart security

P.S.Osim NOD-a tvrdim da je dobar i Zone Alarm i ako malo usporava PC ima vrhunsku zaštitu
 BTW, Zone Alarm IS ima integriran Kaspersky AV engine...
17 godina
neaktivan

Što se tiče zaštite od raznih malwara provao razne zaštite i došao do osobnog zaključka da je to vrlo slično jer stoposto zaštite nema,pa sam odlučio za desktop postaviti relativno novu zaštitu od "PC Tools" kompanije koja je poznata po "Spyware Doctor" alatu za zaštitu glasi kao firma jako ozbiljna .U zadnje vrijeme su napravili svoj internet security koji se zove "PC Tools Internet Security".Mogu vam reći da je to prilično pouzdano jer do sada nisam imao problema ,a testirao sam ga na razne stranice.

Za laptop koristim "Eset Smart Security" skupa s Doctor Spywar starter edition jer mi tu ne treba antivirus i sve redi kao urica..

17 godina

A jel tko od vas probao malo koristiti racunalo sa i bez svih tih zastita? Ne zato da dobije brdo virusa nego da vidi koliko racunalo brze radi bez tih silnih zastita. Npr. koliko se programi brze otvaraju, koliko se mrezni diskovi manje blesiraju kad im se pristupa, koliko mail send/receive radi brze, itd...

17 godina
neaktivan

Norton vec desetak godina. Sada imam Internet Security 2008 sa pretplatom za dvije godine, sto je nesto jeftinije, a uz to i spam kontrol i nemam nikakvih briga. Prijavljuje mi svaki pokusaj upada i svaki virus

17 godina
neaktivan

McAfee Anti Virus u kombinaciji sa SpyHunterom, Ad-Aware 2007, SpyBot Search&Destroy, XSoftSpy,CCleaner i uz to Registry Booster i Tune Up Utilities.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 4:32 (ScipioAfer).
17 godina
SupremeCommander kaže...

A jel tko od vas probao malo koristiti racunalo sa i bez svih tih zastita? Ne zato da dobije brdo virusa nego da vidi koliko racunalo brze radi bez tih silnih zastita. Npr. koliko se programi brze otvaraju, koliko se mrezni diskovi manje blesiraju kad im se pristupa, koliko mail send/receive radi brze, itd...

Svaka čast majstore... Nakom probavanja svih mogućih i nemogućih alata protiv virusa i ostalog, zaključio sam da je najsigurnija naša zaštita...
NOD-u promakne jedan virus, Avastu drugi,itd...

SVI TI ALATI SU BULLSHEET  (sa 2 L)

Ak ja pazim men neće doć nijedan virus

Otkad nijedan alat ne koristim komp mi je dosta brži kada se pali...

Moja preporuka: OBRIŠITE sve te j***** alate i vjerujte u sebe......................hehehehehehehehehehehe
AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
SupremeCommander kaže...

Svaka čast majstore... Nakom probavanja svih mogućih i nemogućih alata protiv virusa i ostalog, zaključio sam da je najsigurnija naša zaštita...
NOD-u promakne jedan virus, Avastu drugi,itd...

SVI TI ALATI SU BULLSHEET  (sa 2 L)

Ak ja pazim men neće doć nijedan virus

Otkad nijedan alat ne koristim komp mi je dosta brži kada se pali...

Moja preporuka: OBRIŠITE sve te j***** alate i vjerujte u sebe......................hehehehehehehehehehehe
 Ili jednostavno koristite linux, što ja u zadnje vrijeme sve češće radim. linux za surfanje i skidanje fajlova sa usb sticka.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan

Od nedavno koristim BitDefender Total Security 2008.

Iako u sebi ima sve, interesira me da li on moze raditi sa nekim drugim programima za firewall i spyware

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice