Test sigurnosnog softwarea

poruka: 537
|
čitano: 77.351
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Test sigurnosnog softwarea

da, došao je sa starterom. a što je s tim proxijem, čemu on služi...to ne kužim

15 godina
neaktivan

ne znam,za update?
pusti njega,ovo drugo isključi,i deinstaliraj,ako si tako odlučio da ga makneš s kompa

14 godina
neaktivan

ok, idem, pa se javim kako je prošlo

15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

ok, idem, pa se javim kako je prošlo

ajde,ja ću se molit

14 godina
neaktivan

jel imaš s njim iskustva, da ga vidim par dana, kako se tebi ponšao na visti.

i još jedna stvar, koja nema veze s ovim, jel ja moram napravit na windowsovim stranicama validating process, da mi je legal windows, bez obtira što mi piše da su mi aktivirani

15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

jel imaš s njim iskustva, da ga vidim par dana, kako se tebi ponšao na visti.

i još jedna stvar, koja nema veze s ovim, jel ja moram napravit na windowsovim stranicama validating process, da mi je legal windows, bez obtira što mi piše da su mi aktivirani

nije to bila moja vista,žena me pitala "jel taj mcaffe nešto vrijedi",rekao sam  ne,maknuo ga i stavio aviru
e ovo drugo ne znam

14 godina
neaktivan

hahaha, jeso me nasmijao, jer je kod mene ista situacija.....

15 godina
neaktivan

ajde mikice,samo hrabro,život je rizik..Namigiva
system restore ti je uključen..idem malo spavat

15 godina
makimakimaki kaže...

Evo ovdje možete vidjeti rezultate najopširnijeg testa sigurnosnog sustava na internetu. Stranica i testovi se uredno ažuriraju pri izdavanju novih verzija sigurnosnog softwarea.

Nadam se da će ovo riješiti mnoge dvojbe oko izbora sigurnosnog softwarea.

Pozdrav.

Ova stranica nije validna za izbor av programa !

Ovo testira funkciju firewalla i to ''HIPS'', a ovaj dinamican test, nema trajnu vrijednost za pojedine programe.

Ako je PC TOOLS firewall bio na vrhu te ljestvice, medju boljim, s tim sto je pokazo dobar performance po ''njihovom testiranju'' i tako dospio u rubriku ''GET IT NOW'', a sad u zadnjem njihovom testu stoji pod ''NOT RECOMENDED''. Ja mislim da companija Pc Tools firewalla nije zakazala i da ima jednako izdanje svog proizvoda kao i ranije, pa tako mogu zakljuciti ili da su ovi testovi proizvoljni ili da je to potplaceno.

Taj COMODO firewall stoji sa 100% uspjehom! Dali je u stvarnosti tako ???? Nije. I comodo pravi greske kod HIPS-a kao mnogi drugi. Prema tome taj broj 100% nema kredibiliteta.

Kad sam im slao mailove i raspravljo naopsirno o ovim testovima, oni su potvrdili da FIREWALL U NJEGOVOJ PRAVOJ FUNKCIJI, BLOKIRANJE NAPADA OD HAKERA nije uzet u razmatranje i tako da o toj funkciji nisu upoznati.

E na osnovu ovoga se moze reci da svaki Firewall je dobar jer  zadovoljava zadnju pomenutu funkciju . Hips po meni nije vazan !

blue sky
15 godina
odjavljen

Samo da se nadovežem na spomenuto lockanje tema.

Bilo bi lijepo da i koji moderator ovo pročita.

Lockani topici nisu samo prepirka: "ovaj av je bolji od onog" "onaj ne valja ništa"

Na onom prvom topicu (100 i nešto stranica) ljudi su razmijenjivali iskustva, mišljenja. Podijelili pokoji review, savjetovali korisnike, uglavnom, puno ih je odandje dosta toga naućilo.

Ako su oni nemoćni smiriti jednu svađu podijelom kartona, onda mislim da ne obavljaju svoju dužnost kako treba. I što sada, opet otvoriti temu i započeti sve iz početka?

Kako da ne. Neka lijepo otvore onu temu (koji je najbolji av program) ostave sve nas da raspravljamo i obavještavamo jedni druge o novostima u sigurnosnim programima.

Kako je ova tema određena na jedno područje, često bi se odlazilo u offtopic.

Kako blackfoot kaže, nema smisla biti na ovom forumu ako lockaju teme gdje svakodnevno sudjelujemo.

Javna zamolba moderatoru za "unlock" teme.

Hvala.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 19:42 (kingmedo).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
nije to bila moja vista,žena me pitala "jel taj mcaffe nešto vrijedi",rekao sam  ne,maknuo ga i stavio aviru

e ovo drugo ne znam

Nama u firmi uveli McAfee VirusScan Enterprise i admin mi počeo pričati (skoro svršavati) kak je zakon, rastura, ono...Bogom dan software....

Nisam mu htio pokvariti doživljaj....

RUNNER kaže...
Hips po meni nije vazan !

Ajoj, joj, joj, joj......Iznenađen

ZIG ZAG
14 godina
neaktivan

evo na ovom malom čudu od netbook-a sam deinstalirao mcafee koji je došao uz komp. mislim, nisam ga nikada isprobao, pa su moja iskustva s njim nikakva, no kad sam vdio da zauzima ni manje ni vieše nego 437 mb odlučio sam ga skinuti., to je kompletni bio internet security plus firewall i svakakva čudesa.

obzirom da sigurno papa i memorije, skinuo sam ga s revom po uputama seneke i stavio sam aviru,

no, jedna interesantna stvar za posijeliti s vama. mislio sam da će windowsov firewall biti isključen, odnosno bio je isključen, no kada sam restartao komp nakon što sam mcafee digao automatski mi se upalio windowsov firewall. jel se još netko s ovim susreo, da se upali bez mog znanja.....

e, sada zanima me jedna stvar u vezi defender-a. kad sam instalirao aviru kaže da može doči do konflikata obzirom na windows defender koji je instaliran. pa me sad zanima jel ga mogu ostavit ili ga moram skidati s kompa.

14 godina
U postavkama Windows Defendera imaš opciju da li ga želiš koristiti. Makni kvačicu sa te opcije i neće stvarati probleme Aviri.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan

hvala deadman, nego gdejse uopće nalazi taj defender, i koliko uopće škodi aviri.

i znam da je off topic ,al ako boga znate, imam ovaj dellov mali inspirion od 10 inča, nabavio ga, i sad me zanima jel ima neka opcija da se poveća font ali defaultno, a ne da svaki put moram ići u mozilli na view pa zoom. hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 21:32 (mikica1).
14 godina
Kod mene u Sedmici se Windows Defender nalazi u mapi C:/Program Files/Windows Defender.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

nego gdejse uopće nalazi taj defender, i koliko uopće škodi aviri.

ne škodi ali je nepotreban,jer avira ima antispyware zaštitu
skini si onaj xp-antispy i tamo ga isključi
aviru si  dodatno podesi,tu je rambox stavio slike,samo čekiraj expert mode
ako te smeta reklama koju izbacuje kad se update,ovo bi trebalo pomoći da se je riješiš
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 22:26 (seneka).
15 godina
odjavljen
Ili jednostavnk odes na start, u trazilicu upises Windows defender, pokrenes ga, otvoris options i scrol prema dolje gdje se nalazi opcija zelis li koristi windows defender.
...
15 godina
neaktivan

Zaustavi mu servis i isključi automatsko pokretanje u Administrative Tools->Services.....

ZIG ZAG
16 godina
mikica1 kaže...

svaki put moram ići u mozilli na view pa zoom. hvala unaprijed

Imas super add-on za Firefox koji ti defaultno povecava font na koliko zelis (120, 150, 200%...) zove se NoSquint

...a imas i u windowsima u control panel-display opcije pa povecanje na 125% (slika)

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
neaktivan

Na žalost, Comodo AV nije prošao VB100 test na Windows 2003 Server platformi.Mršti se

Defense+ i sandbox su bili isključeni.Neodlučan

Dakle, potvrđuju se naša mišljenja da AV komponenta nije još u rangu najboljih.

DACS već radi kao samostalna aplikacija i upravo je u tijeku integriranje u CIS....dolazi u v5.1....Osmijeh

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 11:03 (siketa).
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...
mikica1 kaže...

svaki put moram ići u mozilli na view pa zoom. hvala unaprijed

Imas super add-on za Firefox koji ti defaultno povecava font na koliko zelis (120, 150, 200%...) zove se NoSquint

...a imas i u windowsima u control panel-display opcije pa povecanje na 125% (slika)

djigibao, hvala na ovom addonsu. napravio sam i u control panelu povećanje na 125, no addon me je spasio. i sada je ostao jedan problem, vrijedi za sve stranice no kad uđem u svoj mail na yahoo addon ne funkcionira, odnosno valja kad uđeđ na stranicu no kad idem baš u inbox i gledam poruke onda je opet sve malo, ima li tome spasa. hvala unaprijed. i oprostite što enma veze s temom.Nevinašce

16 godina
kingmedo kaže...

Samo da se nadovežem na spomenuto lockanje tema.

Bilo bi lijepo da i koji moderator ovo pročita.

Lockani topici nisu samo prepirka: "ovaj av je bolji od onog" "onaj ne valja ništa"

Na onom prvom topicu (100 i nešto stranica) ljudi su razmijenjivali iskustva, mišljenja. Podijelili pokoji review, savjetovali korisnike, uglavnom, puno ih je odandje dosta toga naućilo.

Ako su oni nemoćni smiriti jednu svađu podijelom kartona, onda mislim da ne obavljaju svoju dužnost kako treba. I što sada, opet otvoriti temu i započeti sve iz početka?

Kako da ne. Neka lijepo otvore onu temu (koji je najbolji av program) ostave sve nas da raspravljamo i obavještavamo jedni druge o novostima u sigurnosnim programima.

Kako je ova tema određena na jedno područje, često bi se odlazilo u offtopic.

Kako blackfoot kaže, nema smisla biti na ovom forumu ako lockaju teme gdje svakodnevno sudjelujemo.

Javna zamolba moderatoru za "unlock" teme.

Hvala.

Nekoliko puta su bile pisane opomene sa upozorenjima da će tema biti zaključana, kako se na opomene gotovo svatko oglušio tema je bila zaključana kako ona ranije tako i ova danas.

Očito je pojedincima teško sudjelovati u temama na ljudski i kulturan način pa će teme u kojima većina flejma i dalje biti zaključavane. Pa da vidimo hoćete li radije raspravljati kulturno ili svako toliko otvarati novu temu zbog neobaziranja na pravila foruma i upozorenja moderatora.

Kako spriječiti zaključavanje? Lijepim raspravljanjem i prijavljivanjem prekršitelja pravila na za to predviđen način. Nikako ne vrijeđanjima, svađanjima i inim dječjim forama.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nekoliko puta su bile pisane opomene sa upozorenjima da će tema biti zaključana, kako se na opomene gotovo svatko oglušio tema je bila zaključana kako ona ranije tako i ova danas.

Preskočen je jedan uobičajen korak, a to je podjela kartona ili 2 minute isključenja za pojedince....

Malo je naxeem požurio...možda da prije drmne koju pivicu?

ZIG ZAG
16 godina

Najpopularnija tema je otključana a možete ju naći ovdje.

Molim, držite se uputa koje sam dao u zadnjem postu u toj temi.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina

Comodo firewall prepozna Seagate SeaTools kao maliciozan program (poslije skidanja s službene stranice pri pokretanju instalacije).

Prijavio sam to Comodou kao False positive i poslao file na analizu.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Comodo firewall prepozna Seagate SeaTools kao maliciozan program (poslije skidanja s službene stranice pri pokretanju instalacije).

to ti provociras?

nemoj da ti dodju ova dvojica

what Marcellus Wallace looked like
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Potvrđujem. Kada FP šalješ na analizu preko web stranice, onda moraš upisati i svoju email adresu na koju poslije analize dobiješ odgovor.

Ako si FP poslao kroz AV GUI, onda nemaš povratnu informaciju nego moraš kroz dan-dva opet pokušati pokrenuti fajlu i vidjeti da li je još pogrešno detektira.

Prilog: detekcija je napravljena u oblaku (CIMA)...ta fajla nije još u potpisima.

ZIG ZAG
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice