Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

poruka: 264
|
čitano: 60.475
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Da li se zna kada bi se mogao očekivati dostava telefona koji su naručeni na Samsungovom shopu? Kada kreću slati telefone?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]
jomi kaže...

Da li se zna kada bi se mogao očekivati dostava telefona koji su naručeni na Samsungovom shopu? Kada kreću slati telefone?

Mislim da je slanje postom  na globalnoj razini nakon 06.03. za preorder . 

ire
6 mjeseci
16 godina

Kupio S26 ultra, kupio masku ovu
https://www.samsung.com/hr/mobile-accessories/galaxy-s26-ultra-slim-magnet-case-black-ef-ss948cbegww/

Sad još trebam zaštitno staklo, koje staklo je preporuka

0 0 hvala 0
14 godina

Dobra je maska zbog magneta, koliko te izašla s popustom?

Gledam ovu cijenu, 69,90€, pa to što Apple i Samsung rade s maskama je baš jako, trošak proizvoda im ne može biti veći od 1-2 EUR s pakiranjem i svim, baš me zanima koliko ljudi plate tako komadić plastike i metala po punoj cijeni od 70+ EUR.

Ja za screen protector nikad ne uzimam fancy skupe jer koliko god da su kvalitetni nakon pola god treba ih zamijeniti pa uzmem ona pakiranja na AliExpress od 5 kom po par EUR i sasvim su mi dobri i što se tiče fingerprinta i antirefleksivnog ekrana.

I earned my name just like Marlo.
16 godina

Zahvaljujući kodu od 20% (još jednom hvala), maska me izašla 39,15 eura

15 godina

Ja sam uzeo ovu  i ovu masku za ultru nek se nadje,  a za ekran ovo.

ire
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2026 11:04 (DukeOs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Kakve su ove kožne?
Malo skupe original...
https://a.aliexpress.com/_EusBZ4y

Naručio ovu jer je imam na S24 FE i najtanja i najugodnija od svih
https://s.click.aliexpress.com/e/_EzEcAtw
I ovo staklo:
https://s.click.aliexpress.com/e/_EQ6iQre
Naručio i s crnim rubom staklo, kao i foliju, vidjeti ću koje ću staviti na kraju

Recenzije kineskih stvari na anton008.
3 godine

Ova druga armor debela m ise ne sviđa, ali ova prva je zanimljiva, Izgleda da ima super grip bočno, jesi imao već takav model? I kako je u praksi ovo zatvaranje otvaranje, jel cvrst poklopac? Oni klizni sistemi mi se ne sviđaju još poberem neki pijesak pa zgrebem na kraju leću.

nillkin

Nisam ni gledao na stranici original maske, ali vidim da imajuj sad napokon magnete ugrađene. Inače kupio sam prošle godine onu njihovu fejk kožnu original , meni ne da to ne vrijedi 70, nego ni 30 ne vrijedi, solidno zgleda ali je osjećaj bezvezan. Plastična ne kožna, najgore od svega jako skliska, plus bez magneta, neupotrebljivo. Ove silikonske su bolji izbor. Kakvi su sad materijeli, na ovoj tankoj ne piše od čeg je, plastika neka? na onoj drugoj piše silikonska, one su na amazon.de po 42eura, samo nema baš crne crne neg je siva neka.

link  -  Nano Pop je popularna i provjereno dobra, tanka,atraktivna,solidno štiti, glatka, a opet bočno šmirgl papir pa il ne voliš il obožavaš, al par frendova uzeli svi iste na kraju..

link torras -Ova torras mi je zanimljiva? Ne znam kakav je taj ring, klimav s vremenom ili čvrst i koristan, vidim da je i stalak. jer i ovak znam lupit neki ring pop(trenutno silikonski i ok mi je to da pridrzi mob nekad) Čini mi se da bi mogla biti skliska bočno, nije silikon,hmm

I one tech procetch su mi ok u smartopremi al isprobam koja ima bolji grip i da je tanja.

Što se tiče stakla za 22e spigen ez fit mi je za sad jedini bio baš dobar, ako netko ima sta jednako super jeftinije nek javi, ali da je dobar fingerprint.  link  42e me ispadne 4kom free dostava, to bu dosta za sad:D

Netko je spomenuo od Torrasa neku antireflektivnu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2026 14:15 (Nescafe).
15 godina
Nescafe kaže...

Ova druga armor debela m ise ne sviđa, ali ova prva je zanimljiva, Izgleda da ima super grip bočno, jesi imao već takav model? I kako je u praksi ovo zatvaranje otvaranje, jel cvrst poklopac? Oni klizni sistemi mi se ne sviđaju još poberem neki pijesak pa zgrebem na kraju leću.

nillkin

Nisam ni gledao na stranici original maske, ali vidim da imajuj sad napokon magnete ugrađene. Inače kupio sam prošle godine onu njihovu fejk kožnu original , meni ne da to ne vrijedi 70, nego ni 30 ne vrijedi, solidno zgleda ali je osjećaj bezvezan. Plastična ne kožna, najgore od svega jako skliska, plus bez magneta, neupotrebljivo. Ove silikonske su bolji izbor. Kakvi su sad materijeli, na ovoj tankoj ne piše od čeg je, plastika neka? na onoj drugoj piše silikonska, one su na amazon.de po 42eura, samo nema baš crne crne neg je siva neka.

link  -  Nano Pop je popularna i provjereno dobra, tanka,atraktivna,solidno štiti, glatka, a opet bočno šmirgl papir pa il ne voliš il obožavaš, al par frendova uzeli svi iste na kraju..

link torras -Ova torras mi je zanimljiva? Ne znam kakav je taj ring, klimav s vremenom ili čvrst i koristan, vidim da je i stalak. jer i ovak znam lupit neki ring pop(trenutno silikonski i ok mi je to da pridrzi mob nekad) Čini mi se da bi mogla biti skliska bočno, nije silikon,hmm

I one tech procetch su mi ok u smartopremi al isprobam koja ima bolji grip i da je tanja.

Što se tiče stakla za 22e spigen ez fit mi je za sad jedini bio baš dobar, ako netko ima sta jednako super jeftinije nek javi, ali da je dobar fingerprint.  link  42e me ispadne 4kom free dostava, to bu dosta za sad:D

Netko je spomenuo od Torrasa neku antireflektivnu.

nisam , ali koliko vidim ima cvrst grip jer ujedno sluzi kao stalak. cijena je fer s obzirom za nudi zastitu za lece.budem narucio i tu od torres zastitu za ekran cim proucim par reviewa.

ire
16 godina

0 0 hvala 0
3 godine
Dost dobro zgleda ta ESR maskica, vidim da je ima za 22e na gizmo i smartopremi, al tempered glass su skupi oko 37 3kom.
Dal je netko koristio vec ta antireflektivna stakla, i spigen ez fit sad ima i takva al su isto dost skuplja od obicnih, a neki pisu da zatamnjuju ekran.

Jedino šta ne bih stavljao više je ovu zaštitu za kameru, probao sam dvaput, i non stop se mora čistiti, brze se mulja, i kvaliteta se degradira, osjetno bolje mi je kad skinem to. Rađe zatvorenije oko leća ili onu Nillkin ako već mora biti nešto preko leća.

Ta Nillkin zvuči dobro, osim ako baš previše zadeblja tu grbu.

Inače volim tanje maske i bilo šta tipa nano pop mi se pokazala dobrom, a napadao se mob. Ali sam sjedočio onoj kevlar karbon tankoj pitaka, frend imao na iphoneu, sjedimo i padne mu mob iz đepa i raspadne se skroz staklo iza u maskici, više za šminku i ogrebotine nego za padove. Al sve je i stvar sreće

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li gdje dobra ponuda za uređaj a da mogu uzeti preko firme? Na samsung.hr moguće samo online karticom (moja radi samo fizički) ili IBAN ako vam je poslovna banka PBZ/Erste/HPB/OTP/ZABA. Malo mi je smješno da se ne može uplatiti klasično transakcijski.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam naručio na samsung.hr, i upravo dobio mail da mi je pošiljka već poslana. Je li još netko dobio obavijest da je pošiljka krenula? Po ovome ispada da kreće i prije 06.03 kako su rekli. 

p.s. hvala grba7 na kodu!

0 0 hvala 0
15 godina

Danas stigla Ultra... preko tcom pretplate.... 

1 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

di su slike?

ire
8 godina

Vi koji ste več kupili jednog iz S26 serije ili ste blizu tome, zanima me sa čega se prebacujete na ovu seriju i koji je razlog. Ovo definitivno nije mišljeno kao ikakvo osuđivanje, jer svatko nek radi sa svojim novcem šta mu paše, nego čisto onako iz znatiželje.

Ja sam osobno na S23+ i nekako nisam pretjerano oduševljen sa ovom serijom, a do sada sam odradio podosta Samsungove S serije (S2, S4, S6 (prodao nakon pola godine) S7, S10, S23+) 2 puta pokušao i sa iPhonima ali mi nikako ne sjednu. Uglavnom kako se vidi, sa zadnjim serijama sam usporio jer su razlike tako mizerne da mi je žao investicije.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

Kako se ostvaruje taj Members Lounge popust? Imam S24U kupljen prije manje od 2 god u RH, registriran na Samsung accountu , no ne nudi mi nikakav popust?

Ako netko ima višak kodova, bio bi jako zahvalan na PM. 

0 0 hvala 0
15 godina
DukeOs kaže...
Gale92 kaže...

di su slike?

evo kolega.... zaboravio jer sam ga stavio punit (Na Ultru mislim). 

S26 Ultra vs S25 Ultra S26 Ultra vs S25 Ultra
14 godina

I meni taman stigao mail, znaci dostava kako je pisalo do 6. 3. 

15 godina
nikonja kaže...

Vi koji ste več kupili jednog iz S26 serije ili ste blizu tome, zanima me sa čega se prebacujete na ovu seriju i koji je razlog. Ovo definitivno nije mišljeno kao ikakvo osuđivanje, jer svatko nek radi sa svojim novcem šta mu paše, nego čisto onako iz znatiželje.

Ja sam osobno na S23+ i nekako nisam pretjerano oduševljen sa ovom serijom, a do sada sam odradio podosta Samsungove S serije (S2, S4, S6 (prodao nakon pola godine) S7, S10, S23+) 2 puta pokušao i sa iPhonima ali mi nikako ne sjednu. Uglavnom kako se vidi, sa zadnjim serijama sam usporio jer su razlike tako mizerne da mi je žao investicije.

Ja se prebacujem sa S24U jer mi je baterija bas kriminalna i ne moze vise izvuc ni 4h sota. Plus predobra promocija uz popuste, za 1000e 512GB verziju neces moc kupit ni za crni petak.

Inace i meni upravo dosao email da je posiljka poslana. Znaci sutra bi mogla biti dostava?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2026 16:24 (Aceruser).

1 0 hvala 0
14 godina
Aceruser kaže...
nikonja kaže...

Ja se prebacujem sa S24U jer mi je baterija bas kriminalna i ne moze vise izvuc ni 4h sota. Plus predobra promocija uz popuste, za 1000e 512GB verziju neces moc kupit ni za crni petak.

Inace i meni upravo dosao email da je posiljka poslana. Znaci sutra bi mogla biti dostava?

Slicna motivacija i kod mene, isto sa S24U. 

18 godina

Kada sam naručivao slušalice, od maila da je poslano treba 2 dana da stigne u Zagreb, te onda dobivate mail od DPD-a da su zaprimili paket od Lagermaxa i sljedeći dan je dostava. Tj od dana slanja emaila Samsunga, 3 dana do dostave na adresu.

Tako da su ispravno napisali, dostava od 6.6., većini će biti dostavljena u petak ili ponedjeljak.

Što vam imei govori?

Moj je proizveden 23.1.2026

https://imei24.com/imei_check/Samsung/

MOBILE SM-S948B BLACK EUE

Model Name SM-S948B

Model Number SM-S948BZKGEUE

Color BLACK

Warranty Status Warranty Active

Estimated Warranty End Date 23-01-2028

Production location Vietnam SEV

Production Date 23-01-2026

Country and carrier sold in Italy Poland Hungary Czechia Slovakia Bulgaria Open

Recenzije kineskih stvari na anton008.
15 godina

Jedina mana je da ne mogu registrirati "otisak prsta". očito je u zaštitnom staklu problem, sutra ću ići kupiti drugi. Ostalo sve po špaki 

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi pokusao u postavkama povecat osjetljivost ekrana?

0 0 hvala 0
15 godina

Evo da se još jednom zahvalim kolegi grba7 na poslanim kodovima 

Danas smo cura i ja u Arena centru gledali koju boju ćemo uzeti i odluka je pala na ljubičasti i plavi.

Narudžba je napravljena pa se još samo moramo dogovoriti koja boja će kome ići 

3 0 hvala 0
3 godine

I meni danas poslano a tek treci dan narucil, znaci bude do petka, il ponedjeljka. Mislim da iz Austrije salju.

Koje staklo si stavio da ne radi fingerprint? Meni se spigen ez fit pokazalo dobrim sto se tog tice. Zanima me kakvo je to antireflektivno od niih ili od ESR. Kod nekog reviewea za spigen na amazonu za antireflektivni na iphonu sam procitao negativan komentar da mu se brzo ogulio taj premaz, a inače obicna stakla mu super rade od njih. Pa sam skeptik dal da narucim to ili obicno.

A sto se tice zasto pređem na novi, vesele me ti mobiteli(pracenje noviteta,usporedbe itd, isto se uhvatim da proucavam busilice il usisavace i drzi me dok ne kupim onds u ladicu i to je to haha), je da nije ogroman napredak, ali uvijek je to novi uredaj,nesto jaci,brzi,baterija itd, a zadnji mob di sam se zadrzal dulje od godine dana je bio huawei. A steta ne uzeti novi model kad se moze dosta dobiti za polovni. Da nam nema Grbe  uzel bi na njusci.

1 0 hvala 0
15 godina

Pa zar svi uzimaju preko grbe , zar nitko ne kesira?  

ire
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vidim spominje se 10% iz members appa da ide u kombinaciji sa ovim 20% kodom, tih 10% nemaju svi u appu ?

Ima tko viska koji, moze na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Meni sa trade in S25Ultra + 20% popust + 10% members + bodovi (52€) + samsung rewards 60€ ispadne 496 eura.

Nekako je to šteta propustiti :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 7:54 (0Chance).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice