Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

poruka: 264
|
čitano: 60.323
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]
Pitanje za vas koji kupujete preko samsung stranice uz onu opciju otkupa starog uredaja, dali se moze kombinirati ta opcija otkupa sa 10% iz members aplikacije? Jel itko pokusao? Hvala
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Može se, ja sam prošle godine tako kupio S25 ultra, i planiram isto napraviti ove godine.

13 godina
Mozda sad nevezano za ovu temu, ali ako itko ima kod iz samsung members da mi posalje, ako ga ne planira koristiti...sestri je isteklo 2 god otkad je kupila mobitel, i sad vise nema nikakvih kodova
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
8 godina
maks0806 kaže...

A jesu, pokradu, špijuniraju i reverse engineeraju u početku, a onda ulažu masivno u napredak. Najbolji prijatelj mi raadi kao inženjer na električnom autobusu i stalno putuje u kinu, nude puno bolje iako više i ne jeftinije nego ostatak industrije.

Zašto misliš da Samsung ne prelazi 5000mah i ne prelazi na nove tehnologije? Misliš da samo tako žele masivne zalihe odj i preći na novo? Sve je to biznis i dok ide ide, pumpaju brojke ogromnim popustima i "poklonima", a jedini R&D koji vidim u 5 generacija je kopiranje Applea i prokleti AI.

Malo je smiješno što svjetski lider u smartphoneima ne može ispeglati zoom u kameri i plasira ovako osrednje kamere u ULTRA modelu, a da ne govorim što stavlja u mobitele od 800 dolara/eura (s25). I preko toga nabije postprocessing koji već svima ide na jetra i svaki blind test to dokazuje. 

Oprosti, ali One UI svakim updateom više liči na iOs, izgled, notification pulldown itd. Hardverski isto, Apple makne 3.5mm jack, Samsung makne jack, Apple zaobli rubove, evo i Samsunga s tim, Apple stavi 5x zoom, oni izbace 10x i stave 5x, Apple stavi titanij, oni stave titanij makar lošiji. Apple makne titanij, Samsung makne titanij. Ko Borat i njegov susjed

To što ti opisuješ je doslovno svaki proizvođač mobitela danas, svi kopiraju sve, jedino Kinezi kradu sve od svih! Tako da Kinezi možda imaju bolji HW ali SW je kod njih za mene žešče sranje i nakon 2 njihova modela ih ne želim niti pomirisat više.

Kamera nije loša na niti jednom mobitelu danas plus ako uzmemo u obzir da se 99% slika i filmića gleda na ekranu od 6" svako govno je dobro. A ako trebaš punu kvalitetu senzora onda postoje programi za to gdje dobiješ čudo, Motioncam npr. gdje dobiješ raw sliku ili video bez ikakvog post procesiranja i je perverzija.

Nek svatko radi kako mu paše ali dok god kinezi na trenutni način "razvijaju" (kradu) ja ih neću podupirat! 

13 godina

Pošteno, stoji što kažeš. Iz istog razloga sam i ja na Samsungu godinama, ali ostajem pri kritici da mogu puno više nego što nam daju u Ultra modelu zadnjih nekoliko godina. 

16 godina
mika2210 kaže...

Može se, ja sam prošle godine tako kupio S25 ultra, i planiram isto napraviti ove godine.

I koliko te onda ispala ultra?

lol
18 godina

750€.

Provjerio sam sad preko Samsung računa.

16 godina
mika2210 kaže...

750€.

Provjerio sam sad preko Samsung računa.

koji si im mobitel vratio?

lol
18 godina

S24 Ultra

0 0 hvala 0
7 godina
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Doplatio si 750e uz S24 Ultru za S25 Ultru?

18 godina

Da. S24 Ultra je bila stara godinu dana i vrijedila je realno 650€. S25 ultra je bila cca 1400€ u tom trenu.

Za S24 Ultra sam od samsunga dobio cca 550€, imao sam neki kod za popust i tako me je S25 Ultra ispala 750€. 

Ako to podijelim na 12 mjeseci, to ispadne 60€ mjesečno. To je po meni OK ako uzmem u obzir da za tih 60€ mjesečno svake godine imam novi mobitel.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam dao svoj S24U za S25U i 300 eur. Bio je samo otvoren, meni ne smeta. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2026 11:00 (x18x05x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
  • Galaxy S26 –€899
  • Galaxy S26+ –€1,169
  • Galaxy S26 Ultra –€1,469 (256GB), €1,569 (512GB) and €1,829 (1TB)

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...
  • Galaxy S26 –€899
  • Galaxy S26+ –€1,169
  • Galaxy S26 Ultra –€1,469 (256GB), €1,569 (512GB) and €1,829 (1TB)

Ako zbilja bude tako na tržištu, čini se idu u smjeru blagog spuštanja cijene (ca. 2% - 2,5%)  

Zanimljivo bi bilo znati pozadinu razloga snižavanja cijene 🤔 

I earned my name just like Marlo.
13 godina

Zašto bi dizali cijenu kad izdaju isti mob iz godine u godinu 

Isprike na ponavljanju, ali meni je apsurdno. Napokon i Youtrube shillovi ove godine nisu nikakvu posebnu pažnju pridali S25-ici jer je zanimljiv kao kartonska kutija, a bome eto S26 ništa novo, osim što su napravili svojevrsni camera island jer je to trend (pitam se čiji )

I da, miču se natrag na aluminij zbog nekakvog tamo trenda pa eto ti te "uštede" od 2% 

Svaka čast kolegi, radi sa svojim parama što želi i ima piece of mind, ali ne znam kako iskomentirati davanje 750e doplate uz S24 koji je gotovo identičan mob S25ici koja sad ne vrijedi nova toliko koliko je kolega doplatio.

Kao entuzijast tehnologije *ebeno sam ogorčen, savršen primjer zašto je monopol loša stvar

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2026 11:12 (maks0806).
13 godina
Vjerojatno jer nece biti poklona uz kupnju ili duplo memorije za cijenu niže. Pisalo je o tome da bi se moglo desiti
14 godina

Ja sam prešao sa 23u na s25u i jedina osjetna razlika je SOT, ne zato što je baterija oslabila nakon dvije godine, nego fakat otpočetka s25u ima veći sot nego što mi je s23u imao. Ostalo nikakve razlike, ali doslovno 

3 godine

Navodno obični S26 i S26+, će u Europi dolaziti sa Exynosom, dok će S26 Ultra u cijelom svijetu dolaziti sa Snapdragonom.

0 0 hvala 0
3 godine
Realno prava tragedija sto nema veci senzor kamere i vecu bateriju?

Sta ce mi brze punjenje, zelim bateriju koja bu durala cijeli dan gaženja, a S25U nekad moram nadopunjavati.

1" senzor bi trebao biti standard, ali valjda se dogovaraju s Appleom o svemu a ignoriraju kineze dok im se to ne obije o glavu.

I dalje bum vjerojatno kupil opet samsunga, oće biti opet 20% kuponda?

iako me prvi put privlači i Xiaomi. Mislim da su pogodili sa 17 ultrom. 15 mi je bio čuna, uzak, premali ekran , kao s+ , Ultra treba biti veća 6.9" ekran je pun pogotak.
1" senzor, bit će topčina sigurno, i svejedno me koči nešto da uzmem šaomi, iako volim sve ostale njihove proizvode. Ako mi iskoči neka reklama bacio bih ga u zid instant.

0 0 hvala 0
14 godina

Uh, nebi nikada htio mobitel s tim grbama. Sestra i šogor imaju Xiaomi 14 ultra od kako je izašao i to je horor za držati u rukama

13 godina

Jel mislite da bi moglo biti nekakv pad cijene 25 serije kad izađe 26?

Kak je inače u praksi?

0 0 hvala 0
15 godina

Europske (navodne) cijene Galaxy S26 serije: 

• Samsung Galaxy S26 (256GB): 999€ / (512GB): 1.199€
  • Samsung Galaxy S26+ (256GB): 1.269€ / (512GB): 1,469€
  • Samsung Galaxy S26 Ultra (256GB): 1,469€ / (512GB): 1.669€ / (1TB): 1,969€

0 0 hvala 0
7 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Počeli su i službeno komunicirati ponudu za fazu pred-narudžbi koja kreće za 8 dana. 

Iako se nagađalo da neće biti 2x storage for free opcija zbog povećanog pritiska na potražnju memorije, izgleda da će u HR biti kao i prošlih godina. Uz tih nekoliko % sniženje cijene na Ultra modelu, bit će zanimljivo vidjeti kakva će biti potražnja ove godine.  

P. S. Ako će trebati kodovi za preorder -20%, javite se na PP  🍻 

I earned my name just like Marlo.

2 0 hvala 5
7 godina

https:/exynos_2600_inside_galaxy_s26_posts_impressive_ray_tracing_score

možda i bolje da idu puževim korakom u pogledu novih modela...tako da recimo vlasnici prethodne dvije generacije nisu puno zakinuti

koliko god kinezi kao u tom pogledu bili bolji...brzo dođu do zida i onda minimalni pomaci i kod njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Opaka smijurija od launcha, već vidim da će im presica biti bazirana isključivo na AI mogućnostima, jer hardverski je sramota

15 godina

pa i najavljuju ga, ne kao smartphone, nego AI phone

13 godina

Ali evo napravili su više nego Pixel 10a, svaka im čast.

Bio je s26u za posrat se po njemu i po prvim najavama, ali eto nema ni magnet koji su najavljivali, a tih 60w ako će biti kao onih 25w vs 45w razlika 10 minuta, nismo ništa apsolutno dobili osim marketinške brojke. I naravno natrag na aluminij i kamera otok, da ne bi kaskali za gazdama. 

Jesam li spomenuo narančastu boju?

7 godina

samsung ultre se kupuju godinu unazad...kad izađe s26u...kupuješ s25u...nju cijena 800E(s25u)...čekamo s27u

samo radi ovog se isplati dati 1499 jurich

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2026 18:34 (HCMAA).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice