Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 374
|
čitano: 86.007
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

bio je prvo na eng pa sam promjenio na hrv naknadno, mozda se tu nesto zbagalo, ali su se javili na mail pa sam im dostavio podatke, te ce oni procijeniti da li sam zadovoljio uvijete.

14 godina

Ima netko ovdje na topicu da je prešao sa S23 Ultra na S25 Ultra? Pa iz prve ruke mi potvrdi kolko je to besmisleno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
blackened_bm kaže...

Ima netko ovdje na topicu da je prešao sa S23 Ultra na S25 Ultra? Pa iz prve ruke mi potvrdi kolko je to besmisleno...

Ja.
Ne znam kaj bi reko nego da je sve isto, samo drugi oblik ekrana.

Ali svake 2 god na pretplatu uzmem, prodam stari, i miran sam.

Lp

Autoclimb kills more people than AIDS
8 mjeseci

Za promociju aktivirat moras imat sim karticu u mobitelu to vj znaš.

0 0 hvala 0
2 godine

Ja se prešaltam svake godine na novi. I eto sad jedva dočekao 25U nakon 24u, napokon sve radi super:) fluidan jos ne steka nis, nemam problema s senzorima za vlagu, laganjem tipkovnice itd. Al 3mj je tek da kucnem,stigne.. 

ovaj izgled zaobljen i ravni bocni rubovi mi trebalo duze da mi legne al ok je i to sad(s23u je najljepsi jer je zaobljen ekran ali veci rizik kod pada), ionak masku nosamo po vani. Portret bolji, makro bolji, nocne fotke manje suma, navodno su sad i na 24 poboljsali kameru. Brži je i za sad super fluidno radi što je najbitnije. Meni nije besmisleno.

e da i thx ekipi na preporuki za Spigen ez fit staklo, fakat je razlika, probao sam ih više kaj sam nasao tu kod nas po tim shopovima i nijedan otisak nije radio tako dobro, za sad mi svaki put registrira. Prije sam pizdio a razlika u cijeni zanemariva. A imam Spigenove maskice ali eto nisam staklo jos probao do sad.

stigao mi je i ovaj stalak https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D2QXRW9K?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 odličan baš. Prvo sam mislio neki njihov s amazona isto za 20e al sam cital da se prevrne lako ovaj je skroz stabilan, široko postolje, tezak, magnet dubro drži, odlicna stvar za drzat na radnom stolu.

za auto sam uzeo ovaj držač 

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099515550775&sku_id=17592209103743&_x_sessn_id=bz7euy3vcp&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1746702371250_mdmyph9j99&refer_page_sn=10045

vidio sam na amazonu skoro isti 3x skuplji, pa uzeo ovaj, zgledao mi da se dobro zakači, ne grebe ventilaciju. I da, solidno drži, jedino su magneti možda i prejaki, baš fest drži mobitel, pa moram s dvije ruke il malo jače potegnuti.

Uzel sam i onaj ring sa spagicom nesto tipa sta torres prodaje al jeftinije i nije drzac izvan tog kruga magnetnog pa da bude prevelik, ne mogu naci vise link, ako netko ima preporuku za neki slican tanki a da je do 5.5cm da paše na ultru zbog maskice oko ruba kamera

12 godina

da li si aktivirao da imas staklo da ekran bude osjetljiviji?

ja koristim Spigen rugged armor vec godinama od S9+ modela i ne bi ga mijenjao nikad, pao 100 puta razbio se nije ni jednom, sad sam isto uzeo uz spigen staklo.

Stalak za auto/punjac , mada punjac imam u autu bezicni al nek se nadje, super drzi odvaja se sa jednom rukom. i punjac za kucu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2025 20:53 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Pojacao sam osjetljivost. Pa velim da sam odusevljen kak dobro radi sa spigenovim staklom otisak. 23u sam koristio sa onim fusion hidrogelom jer ne pasu bas stakla na zaobljene, 24u sam na kraju bez iceg koristio i nije mi se pokazalo kao dobro rjesenje, i ovdje sam slupao par komada i sad spigen stavio i super je.

A recimo nisam fan tih magsafe punjaca, pa sam gledao stalke bez tih mogucnosti punjenja ionak je sporo. Ovak ga ustekam kad god se sjetim na poslu na 20,30min i opet je pun do čepa.

0 0 hvala 0
12 godina

meni je taj punjac za noc kad idem spavati, a na poslu imam brzi i zenin tako da mogu kombinirati, a ovaj u autu je super, kad putujem a koristim waze samo prikopcam kabel.

javili se za promociju proslijedili su ovima sto to salju pa ce vidit i javiti da li su prihvatili ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 7:38 (dennocro).
2 godine

Moraju prihvatiti ako si uzeo s bilo kojeg mjesta koje je navedeno na sluzbenoj stranici u promociji. Staroj aktivirao neki dan i javili da je proslo al da je isporuka do 30.09.:D al navodno su neki vec dobili, bumo vidjeli kad stigne.

0 0 hvala 0
13 godina
blackened_bm kaže...

Dovoljan ti je dokaz činjenica da je svijet nikad ravnodušniji prema novim mobitelima. s25u launch je popraćen kolektivnim zijevanjem/razočaranjem. S24 ultra su pokušali hypeati na temelju manje reflektirajućeg zaslona, ali teško je to popušiti, prodao sam ga instantno i vratio se na s23u uz 500e razlike u džep. S25u je svima naspram s24u besmislen upgrade te dolazimo do zaključka kako ni s s23u na s25u nema nekog smisla. Da s22u nije exynos krntija, i on bi bio ok dandanas. 

Osobno ću rokati s23u do daljnjega dok ne naprave neki smislen upgrade i ultra ponovno ne postane ono što bi trebala biti - ULTRA mob sa funkcijama koje nitko nema. Maknuli su lidar, maknuli su retina scanner, maknuli su spen funkcionalnosti, bateriju nisu mrdnuli sa 5000mah, kamera stagnira godinama, a jedini novi feature je neka izvedenica AI-ja

2 godine

A gle poboljsanja mogu biti ali se dobro drzi, kamera je solidna sada po danu cak i superb, sad je i brzina okidaca ok, po noci jbg treba veci senzor, i to je ono sta ocekujem kao neki veci upgrade, ali sumnjam da bu 1" senzor u skorije vrijeme, osim toga jača baterija je pozeljna ostalo sitnice. Honor mi nekak nije sjelo, a drugi kinezi imaju pak svoje neke mane.

Frend razbio mob i uzeo opet polovnu s23u sad za 350e i zadovoljan je, i realno tesko da moze bolje od toga ulozeno-dobiveno. Ja sam zadovoljan sta sam se rjesio godinu dana stare 24u i nadoplato 500e za novu. Sve ima svoje. Manja mi je razlika kod satova recimo, imam huawei watch 3 pro i uopce ne vidim razliku s 4 modelom ,5icom itd.

24 serija je prodavanija od 23, a s25 rusi sve rekorde, navodno milju prodanih u prvih 20dana. AI mi je najmanje bitna stavka kao i 7god update 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 20:22 (Nescafe).

0 0 hvala 0
4 godine

Sutra je predstavljanje S25 Edge.

Kolke su šanse za novom promocijom u lipnju?

0 0 hvala 0
6 godina

0 0 hvala 0
14 godina

navodno neće biti u hrv. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice