Ovako ekipa , za ovaj sam ajmo reći hobi saznao nedavno , mislim zano sam i prije ali ne da je ovako popularan.
Imam pitanja što se tiče tehničkog dije ne sklapanja konfe . Znači , imali netko od vas iskustva s obradom različitih materijala, po mogućnost materijala. Želim kućišre kružnog , tj valjkastog oblika s hrpom zakovica . sad se dvoumim između materijala : čelik ili aluminij. ili čak kombinacija . znam da je aluminij težak za obradu pa jeli itko od vas radio s njim (izuzev već gotovih iječenih dijelova).
nadalje gdje mogu nabaviti LED lampice. i dali mogu koristiti one npr sa strae tastature , sa zvučnika isl.
gdje ima kupiti/nabaviti čelični/aluminijski valjak koji bi koristio kao oplatu . promijera cca 55 cm.
dali da ako se odlučim na čelik bolje raditi veze s zakovicama ili varenjem.
znima me hoće li se ta dva materijala grijati.I postoji li mogućnost da se unutrašnjost u potpunosti izolira i uvede vodeno hlađenje+ da kućište bude uronjeno u vodu ili čal led .. :DD malo glupa ideja ali imali ikakvog potencijala.
već sam modao kućište koje imam (obični midi tower) ali samo malo estetike , stavio prozo ,ledice ću naknadno . i malo ga sredio airbrushem, stavio kao neke prijelaze boja ... (jarko zelena i crna + moj logo- pomalo razer style).
vidio sam već slično kućište kakvo sam ja zamislio sam nigdje nema nekakv tut kako napraviti išta slično. ili mene moj gugl zahebava ili stvarno nitko nije pokušao napravit nešto slično.
ekipa nadam se odgovoru