HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 733.535
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
BMK kaže...

Ma glupost, na ostalim mobitelima se ne dogada to.

Stavio sam ViperX rom na svoj One X danas i fenomenalno, gro opcija i svega, bas ko novi uredaj, baterija dobra isto, sve zakon.

Mislim da cu jos dugo ostat na One X.

Imaš možda link od tog rom-a (instalacija i slično)
hvala 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 20:21 (simeparanoja).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
HTC One X

ja bi se igro s romovima al me strah da nepopušim garanciju što točno smjem radit da je nebi izgubio ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Over(C)lock kaže...

ja bi se igro s romovima al me strah da nepopušim garanciju što točno smjem radit da je nebi izgubio ...

Sve. Samo mora biti originalni ROM kad ga predaješ na garu.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
DamageHigh kaže...
Over(C)lock kaže...

aha super onda :) budem se probo igrat malo jel postoji nesto gdje mogu ukratko naučit korake jer nikad to nisam radio

15 godina
Over(C)lock kaže...
DamageHigh kaže...
Over(C)lock kaže...

aha super onda :) budem se probo igrat malo jel postoji nesto gdje mogu ukratko naučit korake jer nikad to nisam radio

Enjoy. ;)

13 godina
neaktivan
koliko negdje vrijedi htc one x 16gb novi zapakiran kupljen u tele2?
13 godina
neaktivan
Sumpor kaže...
Najviše onoliko koliko je plaćen. :)

12 godina
neaktivan
Sumpor kaže...

2200 - 2300 kn

12 godina
HTC One X

moze li mi netko objasniti kako da updejtam viper x rom ?

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Pogledas u njihov thread. Skines ili zadnji rom pa updatas, bez brisanja icega. Ili skines neki OTA. viper(bilo koji) ima OTA, ako je neka prevelika promjena u odnosu na prethodnu verziju onda nema ota..

u postavkama ides na azuriranja..

ja

0 0 hvala 0
12 godina
HTC One X

a di to moram staviti na mob jer kada idem da pogledam ima li novih azuriranja izbaci mi da nema nicega

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

koji je rom najbolji sada za one-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

@tomybest

http://venomroms.com/forums/showthread.php?34542-ROM-25-04-Team-Venom-ViperX-3-6-0-Sense-4-JellyBean-orig-OTA-Tweaks

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745176

na venomroms forum se moras regati (preporucam ulazak u beta tester team ako vec zelis najnovije nadogradnje ali onda moras racunati da ti nesto nece raditi..)..

ja

0 0 hvala 0
16 godina
Over(C)lock kaže...

koji je rom najbolji sada za one-a ?

Android Revolution HD ili ViperX

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
HTC One X

Ekipa, nikak da se odlučim za boju. Crni mi nekako "nije to to", a imat bijeli mob mi je opet nekako...

Uglavnom, kaj vi mislite, i koje boje je vaš One X? IznenađenSmijeh

13 Bijeli
3 Crni

0 0 hvala 0
13 godina

neznam za bjeli ali crni se stravično ošteti nošenjem u silikon masci dobije mrlje na polikarbonatu koje nemos obrisat eto neznam jeli bjeli išta glađi i izdržljiviji od crnog. Osobno mi je crni ljepši više mi paše uz dizajn tako da sam glaso za crnog :P

14 godina
HTC One X

Ja sam glasao za bijeli, one x je jedan od najljepsih ako ne i najljepsi bijeli mobitel, ikad.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
HTC One X

ja imam crni isto mi je lijep oba dva su supoer :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
gamer34 kaže...

Ja sam glasao za bijeli, one x je jedan od najljepsih ako ne i najljepsi bijeli mobitel, ikad.

sve je stvar ukusa, no dizajn je predobar neovisno o boji {#}

14 godina
Over(C)lock kaže...
gamer34 kaže...

sve je stvar ukusa, no dizajn je predobar neovisno o boji{#}

U tome se 100% slazem.

14 godina
neaktivan
HTC One X -pokvaren

Pozdrav.

Prije cca 3 tjedna mi je mob pao (HTC One X) i puklo je samo staklo.

Na poslu smo probali otvorit ga i zamijenit pa smo shvatili da je zalijepljen za lcd i da neće bit lako.

Frend je htio pomoći i očito ga skroz sje...  jer poslije njega nije htio ni upaliti više (a dotad je normalno radio).

Odnijela sam ga u iservice i rekli da je nepopravljiv jer je otišao nekakav čip na matičnoj.

Zanima me drugo/vaše mišljenje?

Nosim ga sutra u Agram servis da vidim što će oni reći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:10 (Tool).

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Jao, pa zašto otvarati pokvaren mobitel ako ne znaš? Lijepo ste upropastili garanciju, a izgleda i matičnu.

Sad će agram isto tako utvrditi pa će popravak biti neisplativ. A popravak ekrana kod njih košta 1150kn. Možda na prvu ne izgleda jeftino, ali na kraju ispadne najbolja opcija.

Moje iskustvo: pukao mi digitizer, dogovorio s rođakom serviserom da će mi promijeniti, a ja naručio preko ebaya touch+lcd, a dok sam čekao mobitel krepao, taman koji dan prije nego je stigao ekran. Na kraju sam slao u agram, platio ekran, a oni mijenjali matičnu. A ovaj s ebaya prodao za malo veću cijenu. Imao sam sreću što nitko dotad nije dirao mobitel.

Savjet: dobro razmisliti jel se isplati za uštedu od cca 400-500kn odreći garancije za uređaj koji vrijedi barem 2000kn.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

kakva garancija akomu je mobitel pao i razbio se?{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma... karma mi je očito loša ove dane, pouzdala sam se u frenda koji je slagao svoje touch mobitele dosad, jer nisam mogla ulaziti u troškove sad, jer mi rekli da garancija ne vrijedi za puknuto staklo.

Na kraju ga frend zezne i bude još gore nego prvotno -.-

Ne znam da li će u agramu uopće uspjeti popraviti, ako kažu u iservice-u da je nepopravljiv zbog tog čipa?

Ispada bolje uzet novi mobitel? -.-

13 godina
Kill Frenzy kaže...

kakva garancija akomu je mobitel pao i razbio se?{#}

A što, nema garancije? Ako popraviš mobitel u ovlaštenom servisu garancija ostaje.

Opcija 1: popraviti sam, garancija izgubljena.  Cijena = cca 600-700kn

Opcija 2: popravak u ovlaštenom servisu, garancija ostaje. Cijena = cca 1100kn

Tool kaže...

Ma... karma mi je očito loša ove dane, pouzdala sam se u frenda koji je slagao svoje touch mobitele dosad, jer nisam mogla ulaziti u troškove sad, jer mi rekli da garancija ne vrijedi za puknuto staklo.

Na kraju ga frend zezne i bude još gore nego prvotno -.-

Ne znam da li će u agramu uopće uspjeti popraviti, ako kažu u iservice-u da je nepopravljiv zbog tog čipa?

Ispada bolje uzet novi mobitel? -.-

Šteta, bilo bi bolje da ste se raspitali prije otvaranja mobitela, barem bi saznali da ne ide zamjena stakla bez lcd-a pošto su slijepljeni te ih nije mobuće odvojiti a da ne puke ekran. Prvotni trošak popravka bi bio oko 1100kn, a sada je nažalost totalna šteta od cca 2000kn.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:27 (assassin.st).
14 godina
neaktivan
HTC One X

Kolega na poslu je rekao da je zalijepljen lcd za staklo al je frend bio uvjeren da može. Glupost uglavnom.

Vidjet ću sutra što kažu u Agramu...

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Kolega Pranja sa foruma mjenja stakla na One X-ovima, između ostalog, za 500tinjak kuna dijelovi + ruke. Čisto da znate...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

planiram uzeti hox, polovni jel.

sta moram provjeriti prilikom kupnje da me neko ne nasamari?

1. ovaj wi-fi signal sto pricate da ne radi dobro
  2. ekran
  3. i dali svaki hox ima sad nadogradnju na jelly bean?
Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
13 godina

1. probas negdje gdje se mos spoit na wifi i ako radi uredno probaj daljinu od 10 + metara onda je to ok

2. stiskaj sam rub ekrana ako preljeva boja onda ima ekranproblem koji ima puno hoxova to možeš i zanemarit jer nesmeta

3.dap

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice