Sta je sve potrebno za izradu modernih web stranic

poruka: 33
|
čitano: 8.520
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sta je sve potrebno za izradu modernih web str
royalhero kaže...

Nisam baš najbolje shvatio pitanje. Ali mi se čini da to što tražiš, onako kako sam u glavi zamislio, bi moglo se implementirati u Javascripti odnosno u biblioteci jQuery.

nesto slicno kao s ovim rukama, samo da mi se svitak onako otvara kad ja dolje scrolam

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan

Nisam siguran da li takvo što postoji, ali ako postoji to bi se radilo preko jQuerya. Ja znam za nešto slično tome, samo što se ovdje panel otvara klikom na njega.
<html><head><script type="text/javascript" src="jquery.js"></script><script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){$(".flip").click(function(){    $(".panel").slideToggle("slow");  });});</script><style type="text/css"> div.panel,p.flip{margin:0px;padding:5px;text-align:center;background:#e5eecc;border:solid 1px #c3c3c3;}div.panel{height:120px;display:none;}</style></head><body><div class="panel"><p>Sada više nisam sakriven</p><p>Niti ja...</p></div><p class="flip">Sakrij/pokaži panel</p></body></html>

Mada to nije to, ali možda će ti biti korisno. {#}

14 godina
royalhero kaže...

Nisam siguran da li takvo što postoji, ali ako postoji to bi se radilo preko jQuerya. Ja znam za nešto slično tome, samo što se ovdje panel otvara klikom na njega.
<html><head><script type="text/javascript" src="jquery.js"></script><script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){$(".flip").click(function(){    $(".panel").slideToggle("slow");  });});</script><style type="text/css"> div.panel,p.flip{margin:0px;padding:5px;text-align:center;background:#e5eecc;border:solid 1px #c3c3c3;}div.panel{height:120px;display:none;}</style></head><body><div class="panel"><p>Sada više nisam sakriven</p><p>Niti ja...</p></div><p class="flip">Sakrij/pokaži panel</p></body></html>

Mada to nije to, ali možda će ti biti korisno. {#}

hvala ti, nije to to al vec znam gdje bi mogao ubacit nesto slicno ;)

zanima me dali postoji ikakva mogucnost da se svitak otvara onako kako bi ga mi rukom otvarali, tj odmotavali.

Znaci kad scrollam dolje da se svitak u isto vrijeme odmotava prema dolje i otvara novi tekst. Znam zvuci komplicirano, al trenutacno takvu ideju imam i volio bi je realizirat ako bi se to moglo napravit

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice