Joomla

poruka: 3
|
čitano: 974
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
joomla problem

Nakon instalacije joomle 1.5 na lokalni server dobivam ovu poruku:

Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Paris' for '2.0/DST' instead in C:\xampp\htdocs\test\libraries\joomla\utilities\date.php on line 198

Nekoliko puta sam reinstalirao joomlu i xampplite ali nema pomoći. Zatim sam googlao ali ono što sam pronašao mi nije pomoglo, vjerojatno zbog mog neznanja. Molio bi pomoć oko toga, hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: joomla problem

Problem nema veze s Joomlom, već s PHP-om. Najvjerojatnije imaš PHP 5.3 (ili višu) verziju (da si napisao koju verziju XAMPP-a koristiš, pomoglo bi).

Nađi php.ini datoteku od XAMPP-a (ne mogu ti pomoći gdje točno se nalazi, ja koristim WAMP), te u njoj redak u kojem piše

;date.timezone =

i zamijeni ga s ovim

date.timezone = "Europe/Zagreb"

Sada bi trebalo raditi.

http://www.matematicko-podzemlje.com/
16 godina
Joomla

U pravu si. Imao sam najnoviji xampp. Dao si mi ideju i stavio sam sad xampp 17.1 i radi bez problema. Problem sam riješio. Hvala ti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice