XP Problem

poruka: 5
|
čitano: 1.681
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
XP Problem

hELOO ekipa!!!

ev friški sam ovdje i vjerojatno da budem iskren nebi ni bio da nemam sranja sa lapom!!!!

Ovako dakle kupljen novi prije tri dana!!!!

HP ProBook 4710s free dos

Ukratko:

intel cor 2 duo (2GHz)

3gb DDR2 800mhz

sata 320

ATI radeon HD 4330 512MB

.........

 

Problem je slijedeći!!!!

Fino ja instaliram win,instaliram sve drivere sve programe kojio su mi potrebni pobrišem sav krš koji se desi prilikom instaliranja svega toga defragmentiram sve tri particije počistim sve što se da počistit pre skeniram sve i on i dalje se vuće ko krepani konj,konstantno neki vrag radi!!!

CPU je ajmo reć normala 1-6 u mirovanju al mu za sve treba vremena neide glatko fakat neznam što bi radio s njim,dva puta sam reinstalirao win prvi put mi se nije uopće htio ugasit dođe sve do onog dijela di je plav ekran i tu se zamrzne piše windows se gasi i nemrda isto tako i kod restartanja tad sam ga odlućio riperat al nije pomoglo pa reko ajd da ga reinstaliram,formatiro c particiju sve ponovno snimio  napravio update stavio drivere sve programe i skoro pa isto doduše sad se gasi ali opet mu treba vremena sigurno više od minute da se ugasi ili počne restartirat a kad se upali vuče se za poludit neznam majke mi što bi pa da vidim neke vaše kvalitetne prijedloge!!!

Nemoj te samo tipa ono reinstaliraj win jer mi tog pun k.... nije ovo prvi win koji sam instaliro al me ni jedan nije ovako j..........!!!

Nadam se nekim kreativnim i pametnim prijedlozima!!!! 

 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
XP Problem

Jesi instalirao driver za SATA kontroler?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
 
0 0 hvala 1
15 godina
offline
RE: XP Problem

Jesi li pokušao instalirati neki drugi OS?Moj prijedlog ti je da ne razbijaš glavu sa tim problemom, nego odnesi laptop tamo gdje si ga kupio i reci neka ti daju novi.Moje je mišljenje da nešto generalno ne valja sa tim laptopom i da ćeš sam teško riješiti taj problem.

14 godina
neaktivan
offline
RE: XP Problem

riješio dečki riješio tako da sam reinstalirao win i stavio vistu sad sve radi ali nemogu nač drivere za pcmca karticu i jedino to ne radi inaće sve funkcionira savršeno prem da ja nevolim vistu al boli me k....jer neču ja koristit lap još samo da riješim problem sa tom karticom i byby u svakom slučaju hvala na prijedlozima!!!!!!!

16 godina
neaktivan
offline
RE: XP Problem
toca--23 kaže...

drivere za pcmca karticu

Koja je kartica?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice