Ponovo otvaram temu u vezi s xfajerom jer mi prošli put nije htio detektat cs 1.6 a sad neće cs source..idem na manual deteckt i nađe steam.exe, pa hl2.exe al kad stisnem ok ili apply dođe mi da stisnem duble click na patch a neznam gdje ..instalirao sam naknadno pach 18.5 i opet isto....dakle na manual pronađe steaam.exe i hl2.exe al nemogu to spremit jer izbaci eror u vezi sa pachem...sutra ću probati sa drugom inst i ako neće stavit ću vam par slika da vidite.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ponovo otvaram temu u vezi s xfajerom jer mi prošli put nije htio detektat cs 1.6 a sad neće cs source..idem na manual deteckt i nađe steam.exe, pa hl2.exe al kad stisnem ok ili apply dođe mi da stisnem duble click na patch a neznam gdje ..instalirao sam naknadno pach 18.5 i opet isto....dakle na manual pronađe steaam.exe i hl2.exe al nemogu to spremit jer izbaci eror u vezi sa pachem...sutra ću probati sa drugom inst i ako neće stavit ću vam par slika da vidite.....
jel imas original ili piratsku verziju.
pirata...ali sam čuo da ima neki fixer za to al nemogu ništa naći na netu
Kupi original igru i neces imati problema.
pa zar nezna niko neko normalno riješenjeeee.................našao sam na you tubu da treba izmijeniti onaj text u xfire games .ini ali neznam koji da skopiram jer se na video slabo vidi.............pomozite....sigurno ima neko ko ga igra i da mu radi
odi u xfire games i tamo nadjes igru koju zelis i imas pise ti u kojem folderu ocitava igru i prije toga ima "steam folder ili slicno to izbrisi i stavi ime foldera gdje si ti instalirao igru i ugasi xfire i upali i ok ce biti