Xfire II zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.359
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xfire II

Ponovo otvaram temu u vezi s xfajerom jer mi prošli put nije htio detektat cs 1.6 a sad neće cs source..idem na manual deteckt i nađe steam.exe, pa hl2.exe al kad stisnem ok ili apply dođe mi da stisnem duble click na patch a neznam gdje ..instalirao sam naknadno pach 18.5 i opet isto....dakle na manual pronađe steaam.exe i hl2.exe al nemogu to spremit jer izbaci eror u vezi sa pachem...sutra ću probati sa drugom inst i ako neće stavit ću vam par slika da vidite.....

Zapla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xfire II
Zapla kaže...

Ponovo otvaram temu u vezi s xfajerom jer mi prošli put nije htio detektat cs 1.6 a sad neće cs source..idem na manual deteckt i nađe steam.exe, pa hl2.exe al kad stisnem ok ili apply dođe mi da stisnem duble click na patch a neznam gdje ..instalirao sam naknadno pach 18.5 i opet isto....dakle na manual pronađe steaam.exe i hl2.exe al nemogu to spremit jer izbaci eror u vezi sa pachem...sutra ću probati sa drugom inst i ako neće stavit ću vam par slika da vidite.....

jel imas original ili piratsku verziju.

15 godina
neaktivan
RE: Xfire II

pirata...ali sam čuo da ima neki fixer za to al nemogu ništa naći na netu

Zapla
14 godina
neaktivan
Xfire II

Kupi original igru i neces imati problema.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire II

pa zar nezna niko neko normalno riješenjeeee.................našao sam na you tubu da treba izmijeniti onaj text u xfire games .ini ali neznam koji da skopiram jer se na video slabo vidi.............pomozite....sigurno ima neko ko ga igra i da mu radi

Zapla

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xfire II

odi u xfire games i tamo nadjes igru koju zelis i imas pise ti u kojem folderu ocitava igru i prije toga ima "steam folder ili slicno to izbrisi i stavi ime foldera gdje si ti instalirao igru i ugasi xfire i upali i ok ce biti

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice