Win XP Welcome Screen

poruka: 16
|
čitano: 7.307
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Win XP Welcome Screen
pitanje

Pitanje glasi: Mogu li ikako "maknuti" zaslon dobrodošlice na XP-u? Točnije, mogu li natjerati Winze da se automatski ulogiraju u korisnički račun bez pitanja u koji se želim ulogirati jer ima samo jedan acc (administratorski) koji je bez lozinke? Koristim XP Home SP3.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win XP Welcome Screen

To je zaista cudno ako imas jedan acc i to jos ako nema nikad password, ja imam jedan acc i takodjer nemam pass i sve radi super to mi je i na visti i na xp tako.

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win XP Welcome Screen
prihvaćeno rješenje

mozes, skini tune up 2008 i sa njegovim stylerom mozes sve na njima mjenjati bez pola frke.

ćufta
17 godina
neaktivan
Win XP Welcome Screen

Start - Control Panel - User Accounts - Change the way users log on or off

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ee što se tiče mojih iskustava s time...NE MOŽEŠ...pošto ja svakih 3 mjeseca rušim sustav (windowse)...jednom mi se nakon rušenja dogodi da se pojavljuje to, a opet kad drugi put srušim (kao što mi je trenutno) to se ne pojavljuje neg mi odmah sam uđe u windowse...

ovime ti zapravo nisam pomogao odgovoriti na tvoje pitanje neg sam ti rekao svoje iskustvo s tim problemom (koji i mene nervira)Cool

p.s. nadam se da će se nać netko tko ima rješenje jer i mene zanima!!!!

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

to sam i ja znao prije ali mi svjedno opet ne upali...valjda je neka greška s winzimaCool
Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
protjeran
autorov komentar
Paolo2612 kaže...

To ni meni ne radi, idem probati sa TuneUp-om.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 22:00 (HappyD).
17 godina
neaktivan
Win XP Welcome Screen

I ja iman isto taj problem. Jedan account bez passworda, i opet mi se pojavljuje log-on ekran Mršti se

nikako nemogu rješit to.

Znam, nisam ti pomoga, ali samo hoću reć da nas ima više sa tin problemom

intel dualcore e4500 2x2.4GHz 2GB ram 667MHz GeForce XFX 7950GT 256MB HDD 410GB, DDMX6fire audio-card 400W

0 0 hvala 0
17 godina
Win XP Welcome Screen

Isključite guest account koji se nalazi na user accounts pod control panel i to bi trebalo riješiti vaš problem

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win XP Welcome Screen
prihvaćeno rješenje

Stari ili pomocu TuneUp Utilitiesa ili (besplatno rijesenje) TweekUI > Logon tab > odaberi koji user da se automatski loguje pri paljenju racunara. Dodje, mislim, uz svaki BUG-ov disc.

Hope it helps :)

Tweak UI 2.10 Tweak UI 2.10
Mobo: ASUS P5K-E WiFi Edition (P35) Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz RAM: 2 x 1024MB @ 800MHz Hard Drive: 320 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 256 GDDR3 Monitor: SyncMaster 920N 1280x1024 Operating System: Windows XP Professional Service Pack 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 22:11 (boyan.sharic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Pitanje glasi: Mogu li ikako "maknuti" zaslon dobrodošlice na XP-u? Točnije, mogu li natjerati Winze da se automatski ulogiraju u korisnički račun bez pitanja u koji se želim ulogirati jer ima samo jedan acc (administratorski) koji je bez lozinke? Koristim XP Home SP3.

U run upisati control userpasswords2 i tamo isključiti prvu kvačicu...
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ili se novi korisnički račun može pojaviti i nakon instalacije .NET Frameworka. Lijek - programčić Tweak UI iliti Powertoys for Windows XP. Opcije Logon - Autologon.

EDIT: boyan bješe brzi

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 22:17 (tutix).
17 godina
neaktivan
tutix kaže...

Ili se novi korisnički račun može pojaviti i nakon instalacije .NET Frameworka. Lijek - programčić Tweak UI iliti Powertoys for Windows XP. Opcije Logon - Autologon.

EDIT: boyan bješe brzi

loool...glavno da smo obojica pomogli covjeku :)
Mobo: ASUS P5K-E WiFi Edition (P35) Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz RAM: 2 x 1024MB @ 800MHz Hard Drive: 320 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 256 GDDR3 Monitor: SyncMaster 920N 1280x1024 Operating System: Windows XP Professional Service Pack 2
17 godina
protjeran
Win XP Welcome Screen
autorov komentar

Eto, uspjelo je, a prihvaćam boyanovo jer mi se čini kako je on najbolje obrazložio. Don't worry be happy!! Smijeh

Hvala na pomoći, ljudi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 23:25 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win XP Welcome Screen

uspilo je i meni! hvala vam!

intel dualcore e4500 2x2.4GHz 2GB ram 667MHz GeForce XFX 7950GT 256MB HDD 410GB, DDMX6fire audio-card 400W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win XP Welcome Screen
prihvaćeno rješenje

Ili najjednostavniji nacin :) Start>Run>control userpasswords2>Enter

dalje ces znati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: