Zanima me kada spremam neki dokument kako narihtam da izgleda ovako , koju opciju odaberem : Hvala unaprijed !
Spremanje datoteka
- poruka: 25
- |
- čitano: 4.411
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kada spremam neki dokument kako narihtam da izgleda ovako , koju opciju odaberem : Hvala unaprijed !
Pa mozes prominit ikonu (preporuceno) ili izbrisat nastavak, npr dasjdasjbd.exe i izbrises ono .exe i fajl ce prominit ikonu u tu i postat ce neupotrebljiv. Ako mu opet dodas ono .exe tribalo bi radit i vratit ikonu u prvobitnu.
Pa mozes prominit ikonu (preporuceno) ili izbrisat nastavak, npr dasjdasjbd.exe i izbrises ono .exe i fajl ce prominit ikonu u tu i postat ce neupotrebljiv. Ako mu opet dodas ono .exe tribalo bi radit i vratit ikonu u prvobitnu.
ali koji nastavak ima ta vrsta datoteka ?
Nikakvi, to je znak za neupotrebljivu datoteku, a bez nastavka ona je neupotrebljiva, znači samo izbrišeš nastavak
Nikakvi, to je znak za neupotrebljivu datoteku, a bez nastavka ona je neupotrebljiva, znači samo izbrišeš nastavak
Imas npr .mp3 file i ti sad maknes taj .mp3 iz datotake znaci kad ides preimenovati, i dok preimenujes budes dobil takvu ikonu i kad budes to probal double clickati te bude pitalo s kojim programom oces to otvoriti ti recimo stisnes hmm vlc media player i ipak ti bude zvuk isel, znaci nema promjene osim u nazivu i ikonu, kad opet dodas .mp3 sve bude kak i prije promjene
Pa ako nema nastavka onda je datoteka neupotrebljiva,klikni na neki fajl i properties i pise ti type of file i nastavak. Ako toga nema onda je neupotrebljiva... Ako nevidis nastavke bes uazenja u propreties onda ajde u control panel pa na folder options,pa view pa makni kvacicu sa hide extensions for known file tipes. Ionda ce ti svaki faj imat u imenu ekstenziju koji ces moc izbrisat i ucinit file da tako izgleda i da bude neupotrebljiv.
Upotrebljiva je bez nastavka samo win nezna s kojim programom da otvori, probaj sam ako ne verujes, bas sam sad sprobal.
Upotrebljiva je bez nastavka samo win nezna s kojim programom da otvori, probaj sam ako ne verujes, bas sam sad sprobal.

Di?
Nije koristija nikakav nastavak,u tome i je poanta,izbrisa je nastavak iz neke datoteke npr. blabla.mp3 on je izbrisa .mp3 i ostala je samo ono blabla i prominilo je ikonu. Kasnije je odredija ta taj file otvori npr. winamp i muzika je svirala.
E , dobro ljudi , hvala .
Napokon si svatija,sad ja i aki mozemo odahnuti
Nije koristija nikakav nastavak,u tome i je poanta,izbrisa je nastavak iz neke datoteke npr. blabla.mp3 on je izbrisa .mp3 i ostala je samo ono blabla i prominilo je ikonu. Kasnije je odredija ta taj file otvori npr. winamp i muzika je svirala.
Koji nastavak ima notepad ?
Pa .exe, a ako misliš na notpadov dokument onda .txt
Pa .exe, a ako misliš na notpadov dokument onda .txt
drustvo bog! imam problem pa mi treba pomoc,recimo kad otvorim stranicu moj posao,
zanimame kako snimiti stranicu s oglasima da ju spremim za printanje kaj tu trebam napravit molim pomoc?
drustvo bog! imam problem pa mi treba pomoc,recimo kad otvorim stranicu moj posao,
zanimame kako snimiti stranicu s oglasima da ju spremim za printanje kaj tu trebam napravit molim pomoc?
otiđes na tu stranicu, ctrl+a pa potom ctrl+c, pa otiđes u wordov dokument, pa ctrl+v.. Mislim da ces dalje shvatiti sam
Desni klik > ispis
Desni klik > ispis
lol,.. malo jedostavnije od mog :)