Safe mode

poruka: 6
|
čitano: 1.658
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Safe mode

Pozdrav.Malo je čudno ali neznam kako sa nodom u safe modu pregledati komp od mogućih virusa,trojanaca i sl.Može neki tutorijal ili slike plz.

Probao sam ali ne ide mi.Btw znam da ima dosta tema o tome ali zato se ispričavam.Unaprijed hvala.?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Safe mode
mitre kaže...

Pozdrav.Malo je čudno ali neznam kako sa nodom u safe modu pregledati komp od mogućih virusa,trojanaca i sl.Može neki tutorijal ili slike plz.

Probao sam ali ne ide mi.Btw znam da ima dosta tema o tome ali zato se ispričavam.Unaprijed hvala.?

ovdje imaš tut o tome. A samo sam upisao "scan nod32 in safe mode", inače sam totalno krajnji korisnik Ubuntua 12.04.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
15 godina
neaktivan
Safe mode

Ok,sve sam to napravio tako i prije ali kako pronaći ako postoji neki virus,trojanac ili sl jer se komp nakon toga samo ugasi...?

Kako dalje da poznam dali ima neki trojanac ili sl?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Safe mode

Sve sam uradio tako i on sve pregleda i onda se samo ugasi.Jel to ok ili sam nešto krivo napravio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mitre kaže...

Sve sam uradio tako i on sve pregleda i onda se samo ugasi.Jel to ok ili sam nešto krivo napravio?

A čuj, valjda je sve OK, jer da je nešto našao vjerujem da bi te obavijestio na neki način. Naravno, valjda si updejto AV prije skeniranja. Ako ti je i dalje nešto sumnjivo imaš od Eseta i ovaj ESET SysRescue CD koji radi i na USB-u, samo prati i one podstranice da nebi nešto preskočio. Sorrry na pravopisnim greškama

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
15 godina
neaktivan
TONYA_ kaže...
mitre kaže...

A čuj, valjda je sve OK, jer da je nešto našao vjerujem da bi te obavijestio na neki način. Naravno, valjda si updejto AV prije skeniranja. Ako ti je i dalje nešto sumnjivo imaš od Eseta i ovaj ESET SysRescue CD koji radi i na USB-u, samo prati i one podstranice da nebi nešto preskočio. Sorrry na pravopisnim greškama

Ok ,hvala .Sve 5radi kao novi{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice