Redirect jedne stranice u oba browsera

poruka: 8
|
čitano: 994
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Redirect stranice

Imam jedan čudan problem koji nikako ne mogu skužit. Kada pokušam otvoriti jednu stranicu, preusmjeri me na sasvim drugu stranicu. Ne preusmjerava me na neku glupost nego na drugu službenu stranicu. Događa se samo kada pokušam otvoriti točno tu jednu stranicu i preusmjerava uvijek na istu. Obje su ozbiljne službene stranice vezane uz školski sustav i nije kod njih greška sigurno. Ista greška mi se događa i u mozilli i chromeu. Probala sam upravo sad otvorit u MS Edge i u njemu normalno otvara pravu stranicu. Također kad u Mozilli i Chromu otvorim private window otvara normalno.

S obzirom da je to stranica kojoj pristupam svakodnevno voljela bih riješit problem, ali ne pada mi na pamet što bi moglo bit. Ima tko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Redirect jedne stranice u oba browsera
Obrisi cookies i vidi da li onda radi redirect
Gale
13 godina
neaktivan
Legasus kaže...
Obrisi cookies i vidi da li onda radi redirect

Zaboravila sam napisat da sam to napravila i ništa se nije promijenilo.

14 godina
neaktivan

Ako se u anonimnom prozoru stranica otvara normalno, moguće je da neka ekstenzija stvara problem. Pokušaj onemogućiti sve ekstenzije, počistiti povijest, cache i kolačiće (ponovno) pa nam javi jel proradilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 18:13 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Ako se u anonimnom prozoru stranica otvara normalno, moguće je da neka ekstenzija stvara problem. Pokušaj onemogućiti sve ekstenzije, počistiti povijest, cache i kolačiće (ponovno) pa nam javi jel proradilo.

Hvala, proradilo je sad. Napravila sam i prije sve ovo što si naveo, ali nisam odjednom. Jučer sam obrisala cookies, a danas sam probala onemogućit ekstenzije i problem je i dalje postojao. Sad sam sve ovo u komadu napravila i radi normalno (u mozilli. chrome još nisam).  Čudno mi je bilo što se isto događa u oba browsera pa sam i odustala od ideje da ću time riješit stvar.

14 godina
neaktivan

Imaš li iste ekstenzije instalirane u oba preglednika? Ako da, logično je da problem postoji u oba preglednika. U Edge-u problema nemaš jer za njega baš i nema ekstenzija pa sumnjam da si u njega nešto instalirala. Nakon onemogućivanja ekstenzija potrebno je obrisati povijest, cache i kolačiće jer je to spremljeno na tvojem računalu pa preglednik umjesto da sve ponovno vuče sa servera, vadi s tvog računala. 

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Imaš li iste ekstenzije instalirane u oba preglednika? Ako da, logično je da problem postoji u oba preglednika. U Edge-u problema nemaš jer za njega baš i nema ekstenzija pa sumnjam da si u njega nešto instalirala. Nakon onemogućivanja ekstenzija potrebno je obrisati povijest, cache i kolačiće jer je to spremljeno na tvojem računalu pa preglednik umjesto da sve ponovno vuče sa servera, vadi s tvog računala. 

Ekstenzije su neke iste, neke ne (dva browsera imam jer imam povremenog uljeza na kompu pa on koristi chrome, a ja mozillu), ali očito je neka zajednička stvarala problem. Edge mislim da sam jednom otvorila prije ovog :)

U svakom slučaju hvala na pomoći i lijepom objašnjenju!

14 godina
neaktivan

Nema na čemu. Pozdrav! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice