Jučer su mi nestale particije i koristio sam neki program koji mi je vratio sve particije koje sam nekad imao. Nakon što sam restartao komp javio mi se problem. Na pronađenim particijama pojavili su mi se dva stara XP(čije sam particije prije obrisao jer su bili krcati virusima) na OS izboru, a novom xp nigdje na vidiku-sada pišem preko drugog kompa. Postoji neki program na kojem mogu odredit koji ce mi windows biti na OS meniu ili neki drugi nacin da to rješim????MOLIM POMAGAJTE ;(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer su mi nestale particije i koristio sam neki program koji mi je vratio sve particije koje sam nekad imao. Nakon što sam restartao komp javio mi se problem. Na pronađenim particijama pojavili su mi se dva stara XP(čije sam particije prije obrisao jer su bili krcati virusima) na OS izboru, a novom xp nigdje na vidiku-sada pišem preko drugog kompa. Postoji neki program na kojem mogu odredit koji ce mi windows biti na OS meniu ili neki drugi nacin da to rješim????MOLIM POMAGAJTE ;(
Hmm ako nisi rijesio problem, mozes staviti linux recimo ubuntu dignes live pa probaj spasiti bar podatke za svaki slucaj. Pa recimo upotrebi jednu particiju i na nju instaliraj ubuntek i automatski ce ti iznova instalirati bootloader medu kojima bude i windows, pa u postavkama budem kasnije javio kako, mozes staviti da ti windows bude prvi ako baš mora :)
A kao da sam predvidio ce se nesto lose dogodit, pa sam prije tjedan dana snimio važne podatke..hehe.Uspio sam rjesit problem-ponovna instalacija i brisanje particije,ali mi se javio novi problem(možeš pogledat pod windows). puno hvala:)