Kako instaliram jednu po jednu stvar sve više orostora zauzimam na kompu, tada mi se komp teže pokrene pri novome paljenju.
šta bih trebao uraditi da se toga riješim?
Kako instaliram jednu po jednu stvar sve više orostora zauzimam na kompu, tada mi se komp teže pokrene pri novome paljenju.
Ne razumijem ovo je problem sa racunalom a ne sa web stranicom ili nesto.Na krivo si mjesto postao...
Vjerojatno imas previse programa u startup listi pa ti koce podizanje sistema. Utipkaj u start-run-msconfig i pogledaj sta ti se sve podize sa windowsima. A mozda kad sve instaliras da napravis defragmentaciju da ti se sve malo poslozi. Vjeruj mi osjetit ce se na ubrzanju prilikom podizanja OS-a.
Razvoj web-stranica? Problem s strujom? Ok, nema veze.
Možeš se pozabaviti i sa CCleanerom.
sa Revo Uninstallerom deinstaliraj sve što ne koristiš, i očisti zaostatke zaostale nakon deinstalacije. nakon toga sa CCleanerom počisti smeće na disku i u registru. nakon toga defragmentiraj disk sa npr IOBit Smart Defrag (meni najbolji), i na kraju skeniraj komp sa Avirom i/ili Malwarebytes' AntiMalwareom