Problem s msn

poruka: 30
|
čitano: 6.467
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Msn

Neznam  nedavno sam pobrao jedan opaki virus s kojim sam se cijeli dan borio kako bi sve maknuo, cijeli komp bio je u lozinkama ..... vise-manje sve je rijeseno ,ali msn  ne radi.

ja sam ga reinstall i skinem o5 novi , instaliram ali svejedno nece spojit , samo se izbaci prozor trobuleshoot.       ili ovo nema veze s ovim  jednostavno  ulogiram se i dodem s misem na prozor od msn-a i automatski mi ga zatvori i logout  , nakon mnogo borbe s njim  kad uspijem uci  jednostavno nece otvorit neke kontsakte nego isto izbacuje to mi se je dogodilo i na mobu i  2 kompa,  i nekoliko acc-a  i nakon par dana opet proradi nekako .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s msn

meni isto prije nije htio msn radit na kompu  i to zato jer mi vrjeme i datum nisu bili dobro postimani pa si to provjeri jer sad te nisam bas skuzio sve sto si napisao

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn

ako izbaci kakvu grešku, snimi screenshot pa ga stavi u temu, ili napiši što piše

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 22:12 (jurluk).
15 godina
neaktivan
Problem s msn

evo slika   cim upalim komp ovo mi se izbaci.

http://img691.imageshack.us/img691/6698/bezimenao.png

a ovo kad pukusam zaci na msn.

http://img63.imageshack.us/img63/6039/bezimenab.png

odem na otklanjanje poteskoca i prikaze usklicnik na hosting datotekama  ali i dalje nece

http://img132.imageshack.us/img132/1262/31099300.png

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 13:24 (0000bios).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s msn
pa probaj namjestit točno vrijeme, to i piše na prvoj slici
Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
15 godina
neaktivan
Problem s msn

a neznam kako i gdje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

ako bi mogli sto prije da mi odgovorite

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
0000bios kaže...

ako bi mogli sto prije da mi odgovorite

Pa samo na ovo dole gdje ti pokaziva koliko je sati samo desni klik i piše ti podesi datum i vrijeme ,podesi ga i na kraju samo primjeni Izlanuo se

RIDER
16 godina
neaktivan
Problem s msn

Obriši sve što ti ne treba, sve piratizirane igrice i aplikacije ("ali nemam ništa piratizirano, samo mi je frend dao program za micat ograničenje na jednoj igrici, al to je legalno ziher tak on kaže!" - nema veze, obriši i to)

Nađi DOBAR antivirus, i pusti da se sve počisti.

Potom počisti svo smeće (CCleaner, neki anti-spyware itd.).

Reinstaliraj MSN. Ako i dalje ne radi, uvijek možeš koristiti chat preko Meeba (www.meebo.com) ili Pidgina (http://www.pidgin.im/), ili nekog drugog IM programa.

Janeway: No Thanks, I've had enough coffee. One more cup and I'll jump to warp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s msn

Restartiraj računalo i stisci tipke F2 i Delete zasebno, ne zajedno, ući će ti u BIOS i tamo promjeni sat i datum te godinu na tocnu vrijednost na kad naidjes na postavke sata i sve lijepo spremi, ostalo najbolje ostavi kako je. Ako se nakon gašenja računala opet sve
poremeti trebaš mjenjat BIOS bateriju na matičnoj ploći ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

pa vrijeme mi je potpuno u redu ne kuzim problem

ali  bio sam jos pokrenuo 1 opaki virus od frenda  mslm da je to razlog

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 19:03 (0000bios).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

a eto rijesio sam problem i proradio mi je msn  .hvala

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s msn

imam problem s msn-om....kad dodam kontakta...pise mi dole na listi ali mi je stalno offline...i on moze razgovarat samnom normalno ali meni pise da je izvan mreze i iznad razgovora s njim mi pise ''Dodaj na popis kontakata'' i ispred toga nesto pise ali se ne vidi jer su bijela slova na zutom -.-'........reinstalliro sam msn ali opet ne radi..nemogu dodat nikog novog....hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio88 kaže...

imam problem s msn-om....kad dodam kontakta...pise mi dole na listi ali mi je stalno offline...i on moze razgovarat samnom normalno ali meni pise da je izvan mreze i iznad razgovora s njim mi pise ''Dodaj na popis kontakata'' i ispred toga nesto pise ali se ne vidi jer su bijela slova na zutom -.-'........reinstalliro sam msn ali opet ne radi..nemogu dodat nikog novog....hvala unaprijed

Možda te je block.... ili mu nije stigao zahtijev da te potvrdi (zna se desiti)

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan
Problem s msn

oooo xZero  ;)

pa daj koju sliku baci   i  napravi screenshot pa u paint  , povecaj pa ofarbaj slova....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
Ezio88 kaže...

Možda te je block.... ili mu nije stigao zahtijev da te potvrdi (zna se desiti)

nije me block....pricala je samnom normalno al je meni pisalo da je offline i slao sam zahtjev njoj i ona meni ^^ :S i nije mi doslo nista....ali na iphonu mi radi normalno...imam ebuddy i pise mi kad je online i normalno se dop. s njom :S

16 godina
neaktivan
Problem s msn

dajte molim vas da mi sto brze pomognete jer mrzim ovaj chat na facebook-u .... sve steka ^^....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

probaj reinstall msn,  izbrisi ga ako imas taj kontakt pa ponovno doadaj  i taj tebe ist

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s msn

Pidgin

H*ebo vas messenger...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s msn

Reinstal messenger. Ili ga update na 2009 (ak imaš stariju verziju)

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s msn

vec sam ga dva puta reinstalliro...i opet isto...i probo sam ovo da ju izbrisem i ona mene pa opet da me doda...a kad ja nju dodam ono kad pise gotovo! pise mi ispod Windows live usluga nije dostupna cim bude dostupna osoba ce bit dodana po popis kontakata?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Pidgin

...

16 godina
neaktivan
Problem s msn

ali kad se prijavim na msn na nekom drugom kompu tamo mi normalno pokazuje te kontakte koje sam dodo...znaci da je problem u msn-u

zanima me kako potpuno ukloniti sve od msn-a jer kad reinstalliram on mene zapamti i zapamti moje postavke i sve

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

pa probaj s drugog kompa   i vidi jel  isti problem  ,ako je znaci problem je u msn  obrati se u  support msn  pa ces vidit.  najvjerojatnije ces morat radit drugi msn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio88 kaže...

ali kad se prijavim na msn na nekom drugom kompu tamo mi normalno pokazuje te kontakte koje sam dodo...znaci da je problem u msn-u

zanima me kako potpuno ukloniti sve od msn-a jer kad reinstalliram on mene zapamti i zapamti moje postavke i sve

Otvori Start > Run i tu kopiraj ovo:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove

To će ga izbrisat, naravno, izbriši i Live iz Add/Remove Programs, i ffs daj si stavi Pidgina i vidjet češ da nema problema ko sa messengerom, i da je puno bolji, i nema ograničenja koja ima messenger, i imaš brdo pluginova za šta ti srce poželi, možeš ga pretvorit u majku svih IMova...

16 godina
neaktivan
Problem s msn

olololollo fala carcino

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s msn

daj mi molim te reci neke dobre pluginove za pidgin....neke da mi pidgin bude sto slicniji msn-u ako ima naprimjer nekih tema...ili....da su mi imena u boji ko sa widows live plusom....i jel se moze razgovarat preko kamere na pidginu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s msn

Hm, nisam pokušaval ništa slično, dapače, bježal sam od tog messenger stila i izgleda, ali ovdje bi se trebalo nać ponešto:

http://developer.pidgin.im/wiki/ThirdPartyPlugins

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

kako da izbrisem msn za stalno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s msn

kako da izbrišem msn za stalno?