Problem s grafičkom

poruka: 4
|
čitano: 826
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

kada igram lol u desetoj minuti igre pojave se ljubičaste crte i moram restartirat komp pa me reportaju, neki su mi govorili da je problem u čiščenju kučišta ali nezz kada sam ga očistio radio je 15 min pa opet. to mi se događa sam u lolu i prije u codu black ops.neki su rekli da je osla grafa ja sam je updateo i pisalo je da je grafa ispravna 

Molim vas pomozite

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problem s grafičkom
RukiPro kaže...

kada igram lol u desetoj minuti igre pojave se ljubičaste crte i moram restartirat komp pa me reportaju, neki su mi govorili da je problem u čiščenju kučišta ali nezz kada sam ga očistio radio je 15 min pa opet. to mi se događa sam u lolu i prije u codu black ops.neki su rekli da je osla grafa ja sam je updateo i pisalo je da je grafa ispravna 

Molim vas pomozite

provjeri temperature graficke, recimo s specy-jem za pocetak, dakle screenshot od idlea dok si u windowsima i screenshot nakon barem 5 minuta igranja!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
11 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Kada sam upalio kompjuter bilo je 48 stupnjeva a nakon 5 min igranja lola 77 stupnjeva 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Problem s grafičkom

dakle nakon jos 5 minuta bi bilo 144°c{#}, nije ni cudo da je krepavala! skidaj grafu tj hladnjak na njoj, promijeni pastu, ocisti cijeli komp iznutra itd...da si pokrenuo furmark mislim da bi izgorila!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 22:44 (Stjepanj).
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice