Problem sa audio driverom.

poruka: 5
|
čitano: 1.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, Ovako imam laptop dell latitude d830 , na njemu mi je bila Vista kada sam ga uzeo,i ja sam je koristio neko izvjesno vrijeme i ipak sam se kasnije opredjelio sa puno stabilniji windows 7 ( 64x proffesional ) Eh sad prilikom podizanja sistema, naravno windows je sam prepoznao drivere od zvuka,graficke,bluetooth,wi fi itd itd i naravno, rade. Ali kako se bavim emitiranjem internet radia , tek sam ustanovio problem , kada sam usao u flash encoder. Nazalost u flash encoderu kada pustim glazbu ona svira, ali na encoder ne biljezi nikakve promjene , niti u audio setup mogu odabrati da biljezi i snima zvuk koji se reproducira, imam samo opciju da biljezi zvuk iz mikrofona, sto meni ne treba. Pokusao sam skinuti audio driver rucno na netu, nasao sam ga, ali ima samo za windows XP i vistu, instalirao sam i jedan pa zatim i drugi, problem nisam uspio rijesiti. Izvinjavam se ako smaram, ali potrebno mi je rjesenje, Hvala svima.

Tko hoce nade nacin, tko nece nade opravdanje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probao ovaj sa službene stranice za 64-bitnu Vistu pa kod instaliranja odabrati compatibility mod?

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/latitude-d830?DriverId=2Y0VM&FileId=2940579519&urlProductCode=False

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa audio driverom.

Hvala, na kraj pameti compatibility, inace do sad jesam skidao ovaj, ali samo unzipa i to je to, napokon je pokrenuta instalacija. Jako ZAHVALAN. :) 

13 godina
neaktivan

Radi , prepoznaje encoder, i 'drnda' zeleno pored zvucnika. Hvala ti puno !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa audio driverom.
boki92 kaže...

Radi , prepoznaje encoder, i 'drnda' zeleno pored zvucnika. Hvala ti puno !

Odlično!{#}

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice