Physical memory

poruka: 9
|
čitano: 2.793
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
physical memory

Ovakvo je stanje

manje više kad je laptop u stanju mirovanja ima oko 95 procesa uz 1,5 GB memorije.... Radi se o visti 32 bitnoj.... laptop mi je u zadnje vrijeme jako usporen a sve sam počistio al kad mi miš na ekranu trza i pjesme u wmp-u (pomalo-na tren)... sad me zanima u čemu je kvaka i kako se kreće kod ostalih windowsa memorija... sad tražim prijedlog koji bi OS bio najbolji uz najbolje iskorištenje memorije... dakle imam 4GB rama... ja mislim da bi bio xp 64-bit da iskoristim 4GB... a isto tako CPU Usage dosta visok... skoro 100%....

HPQtra08.exe i sidebar.exe sam isključio i stanje mi je bolje.... ali opet nisam zadovoljan.... koliko su procesi bitni u task manageru...

baš sam sad pogledao kod sestre koji ima sličan laptop.... njen pokazuje da korsiti 900mb memorije u stanju mirovanja... s tim da njen ona uopće ništa nepazi a ja svoj pokušavam učiniti što bržim i boljim..... ?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Physical memory

čuj ovisi i šta ti se diže s windovsima,šta znači da si ga počistio,jesi ga skenirao i s čim?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Physical memory

ovako... Koristio sam:

CCleaner

RegistryBooster

Uniblue SpeedUpMyPC 2009

TuneUp Utilities 2009

i startup....

16 godina
neaktivan
sikidevet kaže...

ovako... Koristio sam:

CCleaner

RegistryBooster

Uniblue SpeedUpMyPC 2009

TuneUp Utilities 2009

i startup....

dobro ccleaner i tuneup,ali ovo drugo..čemu?
ak hoćeš provjeri ga s malwarebytesom free s obzirom da se naglo usporio..

15 godina
neaktivan

RegistryBooster

Uniblue SpeedUpMyPC 2009

čitao sam da su ovi programi odlični..... =))))

16 godina
RE: physical memory
sikidevet kaže...

Ovakvo je stanje

manje više kad je laptop u stanju mirovanja ima oko 95 procesa uz 1,5 GB memorije.... Radi se o visti 32 bitnoj.... laptop mi je u zadnje vrijeme jako usporen a sve sam počistio al kad mi miš na ekranu trza i pjesme u wmp-u (pomalo-na tren)... sad me zanima u čemu je kvaka i kako se kreće kod ostalih windowsa memorija... sad tražim prijedlog koji bi OS bio najbolji uz najbolje iskorištenje memorije... dakle imam 4GB rama... ja mislim da bi bio xp 64-bit da iskoristim 4GB... a isto tako CPU Usage dosta visok... skoro 100%....

HPQtra08.exe i sidebar.exe sam isključio i stanje mi je bolje.... ali opet nisam zadovoljan.... koliko su procesi bitni u task manageru...

baš sam sad pogledao kod sestre koji ima sličan laptop.... njen pokazuje da korsiti 900mb memorije u stanju mirovanja... s tim da njen ona uopće ništa nepazi a ja svoj pokušavam učiniti što bržim i boljim..... ?!?!?

-prestani ga 'popravljati', to bi bio najjednostavniji savijet. Ostalo, procesi su bitni, koliko? -ovisno čemu koji služi. Sistemski procesi su bitni, ostalo je na korsniku i njegovim navikama (bloatware). Zabluda je da TI koristiš RAM, treba ga koristiti aplikacija i system (on to zapravo i radi...). XP64 nije dobar izbor, XP32 ili Seven(Vista)-32/64... ali to sigurno neće promijeniti konačni rezultat, koji će biti sličan/isti sadašnjem ako instaliraš sav software na identičan način.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
RE: physical memory

Koristim oko 95 do 105 preoces... što se meni čini nekako relativno puno... a nemam ništa baš pretjerano instalirano... skoro minimum ili ono samo što je meni bitno..... najviše imam na hardu pjesama i filmova..... i to je to.... čudno mi je jer imam prkeo 15 svchost.exe.... što sam čitao da to nije neki problem...

16 godina
neaktivan
Physical memory

a većina servisa ima naziv svchost.exe u tasku,to samo znači da imaš uključeno dosta servisa,možda i nepotrebnih

edit : pogledaj si malo šta se sve diže s windowsima,možeš i u ccleaneru pod alati>pokretanje s računalom pa onemogući one koji se ne moraju ažurirat,a takvih je dosta(sve možeš vratiti) i proskeniraj ga s onim programom..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 17:53 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
sikidevet kaže...

RegistryBooster

Uniblue SpeedUpMyPC 2009

čitao sam da su ovi programi odlični..... =))))

odlični toliko da ti odu windowsi u 3pm

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice