League of legends

poruka: 13
|
čitano: 6.654
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
league of legends

imam problem sa igrom league of legends

naime sve je ljepo radilo do danas kada mi je rekao da ne moze uspostavitri konekciju sa serverom.

u firewallu je league of legends odobren.

zasto se to dogada?

evo i slike:

http://img543.imageshack.us/i/sdxjhfzulxsdrz.png/

0 0 hvala 0
15 godina
League of legends

nikad nisam imao slican problem,jesi probao reinstall??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League of legends

Nekad(ne bas tako rijetko) im se ruse serveri,pa je mozda u tome problem,pokusaj kasnije pa javi radi li

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League of legends

ma reinstalo sam ju vec par puta i skroz isti problem

a nevjerujem da je do servera jer mi to nece vec par dana a moji frendovi normalno igraju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League of legends

pa kaze ti da firewall blokira,jesi li odblokirao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League of legends

pise ti u prvom postu da jesam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: league of legends
svenki kaže...

imam problem sa igrom league of legends

naime sve je ljepo radilo do danas kada mi je rekao da ne moze uspostavitri konekciju sa serverom.

u firewallu je league of legends odobren.

zasto se to dogada?

evo i slike:

http://img543.imageshack.us/i/sdxjhfzulxsdrz.png/

imao sam nekakav sličan takav problem i reinstalirao sam igru i radilo je poslje ,probaj pa javi :)

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
16 godina
neaktivan
League of legends

Ja sam imao ISTI  problem, nisam ništa reinstalirao, to je do servera, svima se to desilo, te sam samo ugasio igru, i nakon 20 minuta sve 5 radilo.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League of legends

Meni opet lol steka ja sam sve probo ponovo instaliro srusio window i ponovo instaliro naravno sve drajvere directx net framework sve sto sam vidio i mogo i opet mi steka :S pomozite

0 0 hvala 0
14 godina
Re: League of legends

Tako je meni bilo na europan pa sam lijepo skinuo north america i sve je lijepo radilo

17 godina
neaktivan
League of legends

Ekipa samo da vam javim da imate specijalizirani forum za sve vezano uz lol u hrvata - www.lol-hr.com . Ako bude kakvih upita slobodno se obratite meni ili ostalim administratorima i članovima.

X

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League of legends

molio bi za pomoc,nisam neki strucnjak za kompjuter ali sam lud za lol-om. sada mi se poceo javljati problem prilikom logina i ne znam sta da uradm evo slika sta pise. http://imageshack.us/photo/my-images/825/asdzpu.jpg/    mollim vas pomozide :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 23:27 (akke).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League of legends

e ovako,imam jedan problem skinem lol,instaliram sve normalno,i kad otvorim ikonu nemoze da mi otvori patcher,kaze kako ima neku gresku,ako je iko imao ovakav problem i uspio ga rijesiti neka kaze kako,jer stvarno moram opet poceti igrat

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice