Kako limitirati internet?

poruka: 6
|
čitano: 5.502
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program???
pitanje

Ovako stoje stvari...Imam adsl vezu sa 10GB prometa i treba mi nekakav program s kojim mogu limitirati internet promet ili mogu u svakom trenutku vidjeti koliko sam prometa trenutno ostvario.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program???

MaxADSl provjera prometa - domaci uradak
http://maxadslpp.relja.net/

NetLimiter

http://www.netlimiter.com/

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 19:58 (Kaiserex).
16 godina
neaktivan

sa Bitmeter-om možeš vidjeti koliko si točno downloadao i uploadao

a možeš i namjestit da te upozori kad npr skineš 9 gb, pa da onda malo paziš jer imaš još sam 1 gb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako stoje stvari. Ne treba ti nikakav program da bi znao koliki si promet ostvario odeš na internetsku stranicu svog provajdera, kućni korisnici, adsl promet i pronađeš se. Naravno, prije toga logiranje i šifra. Ja sam na Iskon internetu i redovno pratim stanje potrošnje ostvarenog prometa. Kod njih sam od samog početka, i uvije su točni u obradi podataka. Imam i ja paket od 10GB koji me košta mjesečno 50,00 kuna. Do dana današnjeg sam zadovoljan s njima i volio bih da tako i ostane. Što se tiče brzine veze koju imam i tu se drže dogovorenog. Dakle, na stranicu, nađi što ti treba i ufuraj se u svijet surfanja bez straha da ćeš prekoračiti dozvoljeni limit. Ako bude problema, tu sam.

16 godina
neaktivan
Kalea kaže...

Ovako stoje stvari. Ne treba ti nikakav program da bi znao koliki si promet ostvario odeš na internetsku stranicu svog provajdera, kućni korisnici, adsl promet i pronađeš se. Naravno, prije toga logiranje i šifra. Ja sam na Iskon internetu i redovno pratim stanje potrošnje ostvarenog prometa. Kod njih sam od samog početka, i uvije su točni u obradi podataka. Imam i ja paket od 10GB koji me košta mjesečno 50,00 kuna. Do dana današnjeg sam zadovoljan s njima i volio bih da tako i ostane. Što se tiče brzine veze koju imam i tu se drže dogovorenog. Dakle, na stranicu, nađi što ti treba i ufuraj se u svijet surfanja bez straha da ćeš prekoračiti dozvoljeni limit. Ako bude problema, tu sam.

Sve to stoji, ali ako netko ne može sobom vladati, onda mu je bolje da ima neki program koji će mu stalno govoriti da je prešao zadani promet.
16 godina

ja sam ima 10gb jedan misec i odma san prekoračia nemoš skinit niti dvi igre pa lagano klapsan na flat-u i ne tribam se uopće mislit oko toga

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice