GRID problem

poruka: 18
|
čitano: 5.546
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GRID problem

Evo odem ja danas do algoritma i kupim GRID, dodjem doma, instaliram, i sve OK...

I sad ocu ja pokrenut a on nece...tj. pokrene on GRID.exe i vidim ga ja u task manageru, ali trosi samo 40k memorije...wtf?

I vidim da se treba dodat -novirtual na target, i napravim ja to, i normalno mi ga pokrene, napravim ja profil, i idem promijenit postavke,

stavim na ultra i da mi FPS bude 70...

I pise da moram restartat igru, ja stisnem OK, on mi zatvori igru i sad vise ne mogu pokrenut nikako, nejde ni safe mode, ni sa novirtual

Ima netko neku ideju?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GRID problem

Ništa ne obečavam ali probaj ovo.Odi u my documents i izbriši Codemasters\GRID foldier(u njemu su ti postavke) i pokreni opet igru.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,2 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
17 godina
neaktivan
kikolo rikolo kaže...

Ništa ne obečavam ali probaj ovo.Odi u my documents i izbriši Codemasters\GRID foldier(u njemu su ti postavke) i pokreni opet igru.

Nista...Stvarno ne kuzim o cem se radi
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
kikolo rikolo kaže...

Nista...Stvarno ne kuzim o cem se radi
Probaj skinut i instalirat najnoviji patch(mislim da je zadnji 1.2 ak se ne varam).Ja imam kopiju(ne orginal) igre i patch i sve radi bez problema.

Ako to nece onda vjerojatno imas neki zastarjeli driver za grafu,zvuk ili maticnu pa probaj to apdejtat...Ako i to nije onda vjerojatno windowsi te zezaju. 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,2 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
17 godina
neaktivan
GRID problem

Al znas sta mi je cudno?

Sta je on jednom pokrenuo igru,  i normalno sam uso i sve...  I nakon toga na isti nacin ocu pokrenut igru, a on nece...

Da su windowsi ili driveri, nebi ni pokrenuo..

EDIT:Evo skidam patch pa cemo vidjet

EDIT: Fala Bogu nakon patchanja radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 14:16 (Ige).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki dan sam je instaliro i igra je fantasična.Performanse su optimizirane i malo traže.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
GRID problem

samo da ase nadovezem na taj problem,posto imamo isti problem ,bas isti i nista mi ne pomaze ,niti novi driveri za grafulju niti nova insalacija windowsa bas nista a igrao sam je normalno vise od mjesec dana,.cim sam stavio detalje na ultra hight ,od tada ne mogu igrati,udjem u uvod igre i tu stane

Jacko1310

0 0 hvala 0
17 godina
jacko1310 kaže...

samo da ase nadovezem na taj problem,posto imamo isti problem ,bas isti i nista mi ne pomaze ,niti novi driveri za grafulju niti nova insalacija windowsa bas nista a igrao sam je normalno vise od mjesec dana,.cim sam stavio detalje na ultra hight ,od tada ne mogu igrati,udjem u uvod igre i tu stane

Nisi naveo patch, jesili to pokušao?
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan

evo upravo i patch i fix neki sa codemasterove stranice i nista,udjem u igru samo uvod i zamrzne se.cujem  muziku da ide dalje ali slika stane i na kraju se igra opet resetira

Jacko1310
16 godina
neaktivan
GRID problem

Pogledaj da li ti je model grafičke podržan...pročitaj Read me.

Inače Grid je po meni čisti promašaj...imaš hrpu novih i boljih igri a zahtjevaju manje performanse.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GRID problem

instalirao vistu i sada radi bez problema,vidjet cemo kad budem ponovo stavio xp dali ce raditi

Jacko1310

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID problem

Primjetio sam bar na ovom forumu,svi koji su kupili original igru nešto nevalja,bilo je ja mislim problem sa PES-om.Koliko si dao za GRID,bolje je bilo kupit na pazaru(bar su moje falš skidane sa torrenta).

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GRID problem

imam problem......kupio sam neki dan komp i intaliro grid...i ja kad igram na mxu pići kako treba....al kad igram malo duže

ide mi auto i kod zastane i nastavi igra dalje...to nesmeta nešto u gameply ali me živcira......jer sam pc uzo za igrica......

moja konfiguracija: intel core 2 duo e8500 3.16 ghz, asus p5q pro, palit gf9800 gt +super 1 gb, hdd 320 gt, 500w antec....

volio bi ko ima riješenje da mi odgovori na email haris_ganci@hotmail.com   i da mi kaže valjal taj pc čemu..hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel se  moze igrat Grid online ak imam pirat igricu.Ako se moze jel mi mozete reci postupak

17 godina
Dolu kaže...

Jel se  moze igrat Grid online ak imam pirat igricu.Ako se moze jel mi mozete reci postupak

moze se.. regas se i igras..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
15 godina
neaktivan

Hvala puno :D

15 godina
neaktivan

Napravio sam.Jel se moze Grid igrat preko xf?Napravio bih ja temu da bi znao kako da napravim.I ako ima  neko iskustva sa unreal tournament multiplayer?

16 godina
neaktivan
GRID problem

imam grid na steam-.u, ima problem ne mogu ga pokrenut sve sam instalirao i kad kliknem na ikonicu moj nick pozeleni pise INgame, tako dviej sekunde i opet sam plan online nisma u igrici.. kako da rijesim ovo?? nije mi jasno kupis igricu originalnu i imaš problema ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice