Imam stariji dikom dvb-t usb. njegovi driveri i program s kojim sam ga kupio nisu kompatibilni sa windows 7. postoje li neki univerzalni driveri i program za gledanje tv programa preko dvb-t?
Hvala
Imam stariji dikom dvb-t usb. njegovi driveri i program s kojim sam ga kupio nisu kompatibilni sa windows 7. postoje li neki univerzalni driveri i program za gledanje tv programa preko dvb-t?
Hvala
Hvala
Koliko ja znam ne,ali možeš drivere instalirati u kompatibiliti modu pa bi to trebalo šljakati.
neznam, probao sam preko xp moda tj. virtual pc ali i u vmware-u i ne radi prije je sve radilo u virtual pc a sad neće...
A o kojem se točno modelu dvb-t usb kartice radi?
Neznam tocno ali je stariji model kupljen prije nego je u hrvatsku uvedne dvb-t. Na službenoj stranici nema nijednog modela usb dvb-t kartica
Neznam tocno ali je stariji model kupljen prije nego je u hrvatsku uvedne dvb-t. Na službenoj stranici nema nijednog modela usb dvb-t kartica
Pogledaj pod device manager,nađi karticu,desni klik pa properties,tu bi trebalo pisati čija je kartica,vjerojatno realtek ili neki poznati proizvođač pa probaj sa njihovim driverima,ja npr. imam gigabyte-ovu karticu koja je zapravo realtek pa mi windowsi sami ponude update drivera u kojima piše npr. upravljački program za realtek usb karticu,probaj,lako deinstaliraš drivere ako ne proradi.