DVB-t program

poruka: 6
|
čitano: 3.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVB-t program

Imam stariji dikom dvb-t usb. njegovi driveri i program s kojim sam ga kupio nisu kompatibilni sa windows 7. postoje li neki univerzalni driveri i program za gledanje tv programa preko dvb-t?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DVB-t program
strat95 kaže...

Imam stariji dikom dvb-t usb. njegovi driveri i program s kojim sam ga kupio nisu kompatibilni sa windows 7. postoje li neki univerzalni driveri i program za gledanje tv programa preko dvb-t?

Hvala

Koliko ja znam ne,ali možeš drivere instalirati u kompatibiliti modu pa bi to trebalo šljakati.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
15 godina
neaktivan

neznam, probao sam preko xp moda tj. virtual pc ali i u vmware-u i ne radi prije je sve radilo u virtual pc a sad neće...

15 godina
DVB-t program

A o kojem se točno modelu dvb-t usb kartice radi?

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam tocno ali je stariji model kupljen prije nego je u hrvatsku uvedne dvb-t. Na službenoj stranici nema nijednog modela usb dvb-t kartica

16 godina
neaktivan
strat95 kaže...

Neznam tocno ali je stariji model kupljen prije nego je u hrvatsku uvedne dvb-t. Na službenoj stranici nema nijednog modela usb dvb-t kartica

Pogledaj pod device manager,nađi karticu,desni klik pa properties,tu bi trebalo pisati čija je kartica,vjerojatno realtek ili neki poznati proizvođač pa probaj sa njihovim driverima,ja npr. imam gigabyte-ovu karticu koja je zapravo realtek pa mi windowsi sami ponude update drivera u kojima piše npr. upravljački program za realtek usb karticu,probaj,lako deinstaliraš drivere ako ne proradi.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice