Download warning

poruka: 12
|
čitano: 2.070
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem_!

Upravo sam stavio windows xp...i kada idem nesta instaliravat uvjek je neka pogreska i na tipkovnici su mi pomjesana neka slova

evo jedan primjer http://yfrog.com/2i46946729j 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 15:45 (Matt_123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Problem_!

Što se tipkovnice tiče vjerovatno nisi stavio dobar jezik. Prilikom instalacije potrebno je na svakom dostupnom mjestu staviti hrvatski, ali tipkovnicu možeš promijeniti iz Control Panela (mislim) tamo u Regional Settings.

Što se tih errora tiče screenshot bi pomogao. Namigiva

EDIT: Prema ovom screenshotu koji si stavio da bi određeni program radio i mogao biti instaliran potreban ti je NET.Framework koji možeš pronaći na službenim Microsoft stranicama. Prije njega instaliraj Windows Installer (noviju verziju, mislim da će 2.5 biti dovoljan).

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 15:48 (GigaGirl).
16 godina
neaktivan
Download warning

Trebas malo konkretnije napisat sta trebas ali evo

1. Instaliraj sa buga net framework

2.odi START->Control Panel->stisni ako vec nije klasicni prikaz->regional and language options->tab languages->details

i tamo add odaberi croatian i stavi pod default croatian-croatian.To bi trebalo rijesiti tvoj zadnji problem

EDIT malo kasnim Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 15:53 (ATI freak).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Download warning
ATI freak kaže...

2.odi START->Control Panel->stisni ako vec nije klasicni prikaz->regional and language options->tab languages->details

i tamo add odaberi croatian i stavi pod default croatian-croatian.To bi trebalo rijesiti tvoj zadnji problem

ovo mi nije pomoglo npr ja yelim napisat y on meni napise z yelim napravit _ on meni napravi ? yelim napravit @ on meni neyeli napravit nista xD....i tako

15 godina
Download warning

probaj reinstalirat tipkovnicu , neznam nista drugo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Download warning

Imaš li posebne drivere za tipkovnicu?

0 0 hvala 0
15 godina
@dominik epic fail odiu regional settings u cpanelu pa drugi tab pa details add pa croatian ,pa croatian za default,pa apply.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
16 godina
neaktivan
Matt_123 kaže...

ovo mi nije pomoglo npr ja yelim napisat y on meni napise z yelim napravit _ on meni napravi ? yelim napravit @ on meni neyeli napravit nista xD....i tako

Probaj stisnuti lijevi ALT+SHIFT jednom

To mijenja jezik unosa npr kako si napisao da ti je y z   to mi sluti da imas ins eng jezik unosa    ili

odi START->Control Panel->stisni ako vec nije klasicni prikaz->regional and language options->tab languages->details

i izbrisi engleski unos

15 godina
na mobu sam.probaj puknut alt+shift
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
14 godina
neaktivan
Matt_123 kaže...
ATI freak kaže...

Pogledaj sliku.

http://i33.tinypic.com/3499wfl.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 16:16 (Aliser).
15 godina
neaktivan
ATI freak kaže...
Matt_123 kaže...

Probaj stisnuti lijevi ALT+SHIFT jednom

To mijenja jezik unosa npr kako si napisao da ti je y z   to mi sluti da imas ins eng jezik unosa   ili

odi START->Control Panel->stisni ako vec nije klasicni prikaz->regional and language options->tab languages->details

i izbrisi engleski unos

Hvala svima evo uspio sam...ATI freak evo promjenio sam jesik unosa na hrvatski i sad mi je sve odlicno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice