Cudan problem

poruka: 7
|
čitano: 1.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
jako cudan problem

Reinstalliro saam antivirus tj uninstalliro nod i stavio kaspersky...trazio je restart nakon installacije nakon restarta slika mi je postala cudna ko da nema drivera...rezolucija je na 1024 x 768 i pise mi da je to maximalna a prije mi je bilo 1600 x 1080 jel tako monitor podrzava...driver update sam napravio a kasnije ih i reinstalliro nista nije pomoglo..neko pomoc brzooo poluditi cu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cudan problem

Uđi u Safe Mod (pri bootu F8) i namjesti sve kako je bilo i uninstalliraj kaspersky.Restartaj računalo i skini si Aviru Free

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:37 (Marko :D).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cudan problem

opet isto uninstall sam kaspersky..kad boota nejde mi ona animacija nego mi je load bar ko na win xp ko da je u safe modu stalno...sta je ovo covjece

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cudan problem

Pošalji nam Screenshot,kako da ja znam kako to sve izgleda {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:51 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cudan problem

evo ti...rezolucija mi je 1600 x 1080 bila....neznam kaj se dogada... u igri mi je sad isto max rezolucija ta koja pise na slici..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cudan problem
Pcnoob123 kaže...

evo ti...rezolucija mi je 1600 x 1080 bila....neznam kaj se dogada... u igri mi je sad isto max rezolucija ta koja pise na slici..

Jesi updateo sve drivere? Koji monitor?

13 godina
neaktivan
Cudan problem

e nisam ziher koj monkas jel je star dosta uglavnom sonic view neki ...sad nez koj model

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice