Copy/paste windows 7 64bit problem

poruka: 5
|
čitano: 1.272
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

instalacijom svježeg OS-a Windows 7 Ultimate 64bit krenulo mi se dešavati da funkcija copy/paste preko tastature ili miše prestane raditi bez ikakve poruke ili error-a.

Resetiranjem računala funkcija copy/paste opet radi neko izvjesno vrijeme te se dešava isti problem.

Itko kakvih iskustava slicnih ili sugestija?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj još jednom svježe instalirati :)
Probaj promijeniti tipkovnicu?

Pozdrav 

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Copy/paste windows 7 64bit problem
toto_dj kaže...

Pozdrav,

instalacijom svježeg OS-a Windows 7 Ultimate 64bit krenulo mi se dešavati da funkcija copy/paste preko tastature ili miše prestane raditi bez ikakve poruke ili error-a.

Resetiranjem računala funkcija copy/paste opet radi neko izvjesno vrijeme te se dešava isti problem.

Itko kakvih iskustava slicnih ili sugestija?

hvala

Prvo detektiraj što uzrokuje ovu grešku. Posudi od nekog tipkovnicu i miša i pokušaj neko vrijeme s njima raditi na svom računalu ili sa svojom periferijom na nekom drugom kompu. Ukoliko je do računala pokušaj reinstalirati drivere za periferiju.

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
8 godina
neaktivan
Re: Copy/paste windows 7 64bit problem

Idi u start u search ukucaj cmd i ukucaj sfc/scannow i sacekaj da se proces zavrsi onda restartuj racunar

alsen
11 godina

A da ti malo gledaš prije nego što postaš? Post je iz 2014. godine. I ovo ti nije prvi put, jednom si već upozoren na drugoj temi.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice