AMD VISION Engine Control Center problem!?

poruka: 2
|
čitano: 2.586
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

danas sam u navedenom programu mjenjao frekvenciju grafičke kartice. tvorničke postavke su 850 i 1200MHz. ja sam, pošto sam na forumu našao korisnika s istom grafičkom karticom promjenio postavke i stavio na iste postavke kao kod dotičnog na 940 i 1475MHz mislim., no poslje mjenjanja nisam pustio da testira te postavke nego sam odmah(biser) kliknuo na apply i kreš odmah nakon par sekundi. promjenio sam fan speed na 95% misleći je testirat al sam stisnio apply i jeb.... E sad, u safe modu sam u msconfigu iskljucio da mi se program ne pali automatski s windsima., poslje toga normalo ušao u windowse izinstalirao program i ponovno instalirao AMD V.E.c.c.   Pri ponovnom pokretanju programa čujem da se vent vrti na onih 95% koje sam postavio i prije reinstalacije i opet kreš.! Zanimam me što trebam napraviti da mi se te postavke koje ocigledno ne drze ne uzmu u obzir i da mi grafička bude na tvorničkim postavkama kad udem u program. do sada je radila normalno na 910 i 1310MHz al meni nije vrag dao mira pa sam jos isao čaćkat. Postoji li kakvi drugi program koji bi poništio ove postavke iz AMD V.E.C.c. .?? molim pomoć

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice