danas sam u navedenom programu mjenjao frekvenciju grafičke kartice. tvorničke postavke su 850 i 1200MHz. ja sam, pošto sam na forumu našao korisnika s istom grafičkom karticom promjenio postavke i stavio na iste postavke kao kod dotičnog na 940 i 1475MHz mislim., no poslje mjenjanja nisam pustio da testira te postavke nego sam odmah(biser) kliknuo na apply i kreš odmah nakon par sekundi. promjenio sam fan speed na 95% misleći je testirat al sam stisnio apply i jeb.... E sad, u safe modu sam u msconfigu iskljucio da mi se program ne pali automatski s windsima., poslje toga normalo ušao u windowse izinstalirao program i ponovno instalirao AMD V.E.c.c. Pri ponovnom pokretanju programa čujem da se vent vrti na onih 95% koje sam postavio i prije reinstalacije i opet kreš.! Zanimam me što trebam napraviti da mi se te postavke koje ocigledno ne drze ne uzmu u obzir i da mi grafička bude na tvorničkim postavkama kad udem u program. do sada je radila normalno na 910 i 1310MHz al meni nije vrag dao mira pa sam jos isao čaćkat. Postoji li kakvi drugi program koji bi poništio ove postavke iz AMD V.E.C.c. .?? molim pomoć
AMD VISION Engine Control Center problem!?
- poruka: 2
- |
- čitano: 2.586
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo našao sam., sve je ovdje objašnjeno ako treba kome