ovako, nedavno sam na stari komp stavio rame i matičnu. Kada sam pokusao namjestit internet, nikako mi nije moglo ući. probao sam isto i na laptopu, ali ni na njemu nije radilo, dali je neko mozda zna kakav je to problem?
ovako, nedavno sam na stari komp stavio rame i matičnu. Kada sam pokusao namjestit internet, nikako mi nije moglo ući. probao sam isto i na laptopu, ali ni na njemu nije radilo, dali je neko mozda zna kakav je to problem?
da, sve sam instaliro...
Koji internet?
Jel se spajaš preko modema ili routera?
Ili možda bežično?
max adsl, neznam, to mi je u biti od tetka comp, ja sam tamo doso, mislim da je prek modema, imam sliku al nezz stavit....:S
žično je
a koji OS imas...kazes da je komp star, ako imas npr. win 98 onda moras instalirat pppoe protokole, ako imas 98 SE tu je taj problem rjesen cini mi se. daj reci jos koji podatak, npr. koji modem(router) je u pitanju, koje lampice na njemu svjetle, da li se s nekim drugim racunalom mozes na internet preko istog uređaja?
tolko star comp nije, negdje je 6 godina, ima xp, imam sliku modema/ nezz sta je to :S
nemrem poslat sliku, daj mi mail, pa cu ti poslat
pa de nam screenshot tog tvog problema, a moze biti i da je vista, ja na ovom racunaru imam XP, sve normalno, a na laptopu imam vista SP 1, tu imam problem sa konekcijom ...
vec sam reko, neznam poslati slike, tj. probo sam ali nemogu ih poslat...probat cu opet
btw. i na laptopu i na pc-u je xp, a dolazio je i serviser s svojim laptpom i nije znao u čemu je problem.
reko mi je samo da probam promjeniti modem..
Evo moga problema.
Grom mi je spuco ruter i oštetio ulaz za lan kabel na stolnom računalu, sve ostalo uredno radi bez ikakvih problema.
Dobio sam novi ruter koji koristim bežično na laptopu, imam još jedan wirless stick pa me zanima dali se mogu spojiti na ono stolno računalo?????????????????????
Pri pokušaju vidim da je uredno spojen prikazuje moje ime mreže, spojen, signal odličan no kada otvorim pretraživač NEMA ŠANSE?????????
Unaprijed zahvaljujem.....
Ima li ovdje živih???
Pogledaj dali ti je DHCP dodijelio dobre adrese na kompu, ako nije ukucaj ih sam.
Pokušao i ništa
Ovako ljudi ja imam problem ...logujem se na net i kroz 5 - 10 min..kao da nestane konekcije..ali kada restartujem racunar..opet konekcije ima..dali neko zna mozda koji je problem..unaprijed hvala :( (