Problem s internetom

poruka: 14
|
čitano: 5.215
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s internetom

ovako, nedavno sam na stari komp stavio rame i matičnu. Kada sam pokusao namjestit internet, nikako mi nije moglo ući. probao sam isto i na laptopu, ali ni na njemu nije radilo, dali je neko mozda zna kakav je to problem?

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 16:32 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s internetom
LUNAT1C kaže...

ovako, nedavno sam na stari komp stavio rame i matičnu. Kada sam pokusao namjestit internet, nikako mi nije moglo ući. probao sam isto i na laptopu, ali ni na njemu nije radilo, dali je neko mozda zna kakav je to problem?

Jesi instalirao drivere za mrežnu karticu? Probaj pa javi..
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
Problem s internetom

da, sve sam instaliro...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s internetom

Koji internet?

Jel se spajaš preko modema ili routera?

Ili možda bežično?

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s internetom

max adsl, neznam, to mi je u biti od tetka comp, ja sam tamo doso, mislim da je prek modema, imam sliku al nezz stavit....:S

žično je

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 19:11 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a koji OS imas...kazes da je komp star, ako imas npr. win 98 onda moras instalirat pppoe protokole, ako imas 98 SE tu je taj problem rjesen cini mi se. daj reci jos koji podatak, npr. koji modem(router) je u pitanju, koje lampice na njemu svjetle, da li se s nekim drugim racunalom mozes na internet preko istog uređaja?

16 godina
Problem s internetom

tolko star comp nije, negdje je 6 godina, ima xp, imam sliku modema/ nezz sta je to :S

nemrem poslat sliku, daj mi mail, pa cu ti poslat

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 14:39 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s internetom

pa de nam screenshot tog tvog problema, a moze biti i da je vista, ja na ovom racunaru imam XP, sve normalno, a na laptopu imam vista SP 1, tu imam problem sa konekcijom ...

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vec sam reko, neznam poslati slike, tj. probo sam ali nemogu ih poslat...probat cu opet

btw. i na laptopu i na pc-u je xp, a dolazio je i serviser s svojim laptpom i nije znao u čemu je problem.

reko mi je samo da probam promjeniti modem..

1 1
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 20:03 (LUNAT1C).
16 godina
neaktivan
Problem s internetom

Evo moga problema.

Grom mi je spuco ruter i oštetio ulaz za lan kabel na stolnom računalu, sve ostalo uredno radi bez ikakvih problema.

Dobio sam novi ruter koji koristim bežično na laptopu, imam još jedan wirless stick pa me zanima dali se mogu spojiti na ono stolno računalo?????????????????????

Pri pokušaju vidim da je uredno spojen prikazuje moje ime mreže, spojen, signal odličan no kada otvorim pretraživač NEMA ŠANSE?????????

Unaprijed zahvaljujem.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s internetom

Ima li ovdje živih???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s internetom

Pogledaj dali ti je DHCP dodijelio dobre adrese na kompu, ako nije ukucaj ih sam.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s internetom

Pokušao i ništa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s internetom

Ovako ljudi ja imam problem ...logujem se na net i kroz 5 - 10 min..kao da nestane konekcije..ali kada restartujem racunar..opet konekcije ima..dali neko zna mozda koji je problem..unaprijed hvala :( (

adis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice