Problemi

poruka: 7
|
čitano: 1.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Problemi

pozdrav ovako napravi smo zamijenu ja i kolega ja njemu svoju gigabyte gts 250 a on meni xfx 4870 1gb gddr5 i sad stavili smo grafu i sve to radi ali nemogu ni jednu igru pokreniti samo wow a ostale igre kliknem na igru i nece da otvori   

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problemi

Obriši drivere s driversweeperom i instaliraj. Znači i nvidia i ati drivere počisti. I instaliraj ponovo drivere za grafu. Probaj još pobrisati konfiguracijske datoteke od drugih igara koje ne rade. Većina ih sprema u My Documents.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 17:56 (Hummer).

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Problemi

dali mi mozes pomoci kako koristit program

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problemi

Nema veze koji program za brisanje koristiš ,ima ih puno.Bitno je da izbrišeš potpuno sve drivere i instaliraš najnovije,sad za ovu xfx 4870.Nekad samo treba igre pokretati i kao "run as administrator".

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 18:22 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problemi

evo ovako sve sam to napravio obriso one stare drivere i sad mi sve igre oce osim battlefield bad company 2 a njega igram mp pa mi je bitno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problemi
marin sparks kaže...

evo ovako sve sam to napravio obriso one stare drivere i sad mi sve igre oce osim battlefield bad company 2 a njega igram mp pa mi je bitno :D

instaliraj ponovno dx i ostale programcice koji se nalazi u program files battlefield bad company 2 game directoryu i moralo bo sljakati - ako nece - moras ces igru reinstalirati

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 11:35 (PR0MATRAC).
14 godina
protjeran
Problemi

hvala za ovaj program pomoglo je a bfbc2 sam ponovno instaliro i radi hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice