pozdrav ovako napravi smo zamijenu ja i kolega ja njemu svoju gigabyte gts 250 a on meni xfx 4870 1gb gddr5 i sad stavili smo grafu i sve to radi ali nemogu ni jednu igru pokreniti samo wow a ostale igre kliknem na igru i nece da otvori
Problemi
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.073
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obriši drivere s driversweeperom i instaliraj. Znači i nvidia i ati drivere počisti. I instaliraj ponovo drivere za grafu. Probaj još pobrisati konfiguracijske datoteke od drugih igara koje ne rade. Većina ih sprema u My Documents.
dali mi mozes pomoci kako koristit program
Nema veze koji program za brisanje koristiš ,ima ih puno.Bitno je da izbrišeš potpuno sve drivere i instaliraš najnovije,sad za ovu xfx 4870.Nekad samo treba igre pokretati i kao "run as administrator".
evo ovako sve sam to napravio obriso one stare drivere i sad mi sve igre oce osim battlefield bad company 2 a njega igram mp pa mi je bitno :D
evo ovako sve sam to napravio obriso one stare drivere i sad mi sve igre oce osim battlefield bad company 2 a njega igram mp pa mi je bitno :D
instaliraj ponovno dx i ostale programcice koji se nalazi u program files battlefield bad company 2 game directoryu i moralo bo sljakati - ako nece - moras ces igru reinstalirati
hvala za ovaj program pomoglo je a bfbc2 sam ponovno instaliro i radi hvala svima