Pozdrav svima!
Imam grafičku karticu MSI NGTX560-ti-twin frozr II OC Edition i sve je radilo normalno do prije otprilike mejsec dana.Instalirao sam Windows 8 Pro i počeli su se događati čudne stvari sa grafičkom kao što su nagli i kratki gubitak slike na monitoru i resetiranje PC iz čista mira uz to što desno u kutu pise nvida kernel mode has stopped working and has been recovered.Isto tako nekad ne moram prebacivat DVI kabel iz utora za grafičku u utor za onboard grafičku,jer ova nakon random resetiranja PC-a prestaje radit i onda radi onboard.Nako idućeg resetiranja PC ne radi onboard,a radi grafička i to se događa neperiodički.Npr. 5 dana radi grafička,sve normalno, i onda nakon RESTARTA prestaje radit(rade ventilatori na njoj)i onda radi onboard.I tako se s tim mučim cijeli dan i onda opet normalno,ali čudno je to da kad radi grafička NE radi onboard i obrnuto(makar češće radi Nvidia grafička nego onboard).Dajte mi neke savjete jer sam dosad svašta već probao al nece btw.prebacio sam natrag na win 7 i problem je jos uvijek tu sto znaci da nije do win 8!
HVALA!!!!!