Problem sa windowsom 7

poruka: 5
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa windowsom 7

Imam mali problem prilikom instalacije windowsa 7. Sve mi se uredno instalira i zadnji put kad se restarta i kad pise computer is preparing your computer for the first use(tako nekako) nakom par sekundi mi se pojavi crna slika i dalje vise neide. bio bih zahvalan kad bi mi neko mogao pomoci. Konfig. racunala mi je: intel(R) Core(TM)2 duo CPU E8400 3.00GHz(2 CPUs), 4GB RAM, graficka ati radeon hd 4850, maticna intel DG43NB

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa windowsom 7
mate199456 kaže...

Imam mali problem prilikom instalacije windowsa 7. Sve mi se uredno instalira i zadnji put kad se restarta i kad pise computer is preparing your computer for the first use(tako nekako) nakom par sekundi mi se pojavi crna slika i dalje vise neide. bio bih zahvalan kad bi mi neko mogao pomoci. Konfig. racunala mi je: intel(R) Core(TM)2 duo CPU E8400 3.00GHz(2 CPUs), 4GB RAM, graficka ati radeon hd 4850, maticna intel DG43NB

Ako je racunalo prije reinstalacije uredno radilo tada ovim redom eliminiraj greske:

1. Uvjeri se da je instalacijski medij ispravan
  2. Ako su mjenjane opcije u BIOS-u uradi "load settup default", ako ne preskoci ovaj korak.
  3. Istestiraj RAM memtestom
  4. Istestiraj disk HD-Tuneom

12 godina
neaktivan

zaboravio sam napomenuti da pokusavam instalirat windows 7, a trenutno sam na xp professional. pa sam mislio da mozda koja komponenta ne podrzava windows 7. jel to moguce mozda?

13 godina
neaktivan
Problem sa windowsom 7

Ne,ako je sve radilo na xp,nema razloga, da nebi na w7.Razlike su samo u driverima.Ako ti je instal cd dobar(provjeren),trebalo bi raditi.Uradi kako ti je gore u postu opisano,a dalje da vidimo.Ako hdd ima npr; errore,neče se pokrenuti os.Ram pretpostavljam nisi ništa dirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mate199456 kaže...

zaboravio sam napomenuti da pokusavam instalirat windows 7, a trenutno sam na xp professional. pa sam mislio da mozda koja komponenta ne podrzava windows 7. jel to moguce mozda?

Moguće je ali,kao prvo i osnovno pravilo, treba pogledat dali imaju drivera za njega,ako ima onda znači da idu win 7 a i važno je ako su proc brži npr 2ghz, a memorija od gige nadalje pa će radit u sedmici a i isto tako hdd od 40gb nadalje. Provjeri dali podržava.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice