Problem - Vjerovatno je HDD u pitanju

poruka: 5
|
čitano: 1.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Svi dijelovi u racunalu su novi , osim HDD-a jer nisam imao potrebu mijenjati ga .

Ali , naime prije nekoliko dana kada sam palio racunalo jako sporo se sve loada , te nece da se upali . Te se i monitor ugasi nakon recimo nekih 10 sekundi .

Prvo sam mislio da je problem u monitoru , ali kad sam ga spojio na laptop radi normalno , te i graficka kartica normalno radi .

Jedino mislim da je u pitanju disk jer je sve vrlo usporeno , te sam prije tog zadnjeg gasenja imao velikih problema sa "zamrzavanjem" . Pa me zanima dali zapravo je disk u kvaru, ili je cak nesto drugo . Disk je Seagate-ov , star je par godina . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem - Vjerovatno je HDD u pitanju

Bilo tko ? {#}

14 godina

Ako uspijes uci u winse ikako pokreni hdtune da ti preskenira da vidis jel ima bad sectora, ako da znas sta je...Ako ne uspijes uci u winse vise nikako onda si spži neki bootabilni cd tipa hirens boot cd i onda mozes testirati disk da vidis dali je on....Javi rezultate...

18 godina
neaktivan

iskljuci hdd, digni neku live linux distribuciju i vidi imas li problema s racunalom... ukoliko sve radi normalno, realno je moguce (iako ne posve sigurno) da je hdd u pitanju... ako je stvarno to u pitanju, prije nego ga otpises, ipak bi pokusa sa reinstalacijom winsa, naravno uz sve drivere...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Windowsi su svježi , a prijatelj koji je serviser je rekao mi da sto prije uzmem novi , samo sto sam se kasno sjetio ocito . Probat cu sve to pa vam javim . 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice