Problem sa gledanjem filmova

poruka: 7
|
čitano: 4.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa gledanjem filmova na kompu-molim pomoć

Molim za pomoć. 

Nemogu otvoriti  s nijednim programom  filmove,  čak  ni   original  iz videoteke.  

Preko  VLC playera  radi  zvuk,ali  slika  je  jedna te ista i ne miče  sa sa mjesta.

Imam  potrebne drivere,ali nije mi jasno   zašto  mi   slika ne radi na nijednom filmu.

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...instaliraj si ffdshow...

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa gledanjem filmova na kompu-molim p

Skini s interneta k-lite codek pak i instaliraj ga. On će ti deinstalirat sve nepotrebne codeke i instalirat sve koji su ti potrebni za gledanje filmova od divixa do hd filmova u mkv formatu i gledaš ih u mpc playeru.

16 godina

imam i  ffdshow i k-lite codec  i nije mi jasno kako ne radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa gledanjem filmova

Deinstaliraj k-lite pa ga ponovo instaliraj. Zna se to nekad poremetit.

16 godina
neaktivan

...zato sam ti i napisao da instaliraš ffdshow, taj codec pack najprije deinstaliraj i potpuno obriši sa

CCleaner-om, on zna raditi takve probleme pa ga ubuduće zaobilazi...ffdshow i VLC ti je dovoljno za sve formate...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa gledanjem filmova

U k-lite  packu ima i ffdshow koji se koristi za divx i za mkv ali za mkv je puno bolji avc core kodek i ako se instalira mora se poništit ffdshow u k-lite. Vlc ima svoje kodeke za mkv koji nisu ništa posebno dok prilikom instalacije k-lite možeš izabrat DXVA što ti rasterećuje procesor i kodiranje više preuzima grafička kartica ako je novije generacije. Tako da nemaš problema ni s filmovima pune hd rezolucije. Ja divx filmove ne gledam već dvi godine. Ako ima slabiju grafiku onda je najbolji avc core ali nije besplatan.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice