Problem s externim WD HDDom.

poruka: 21
|
čitano: 2.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Posjedujem WD HDD (externi, ne znam tocno koji je model pogledat cu, 2,5'', 500GB).

Prvi problem je sto iako je spojen na 2.0 USB utor, on javlja da onaj warning da nije spojen i da ne moze iskoristit maximalnu brzinu.

No dobro, ali drugi, mnogo iritantniji problem je sto se odjednom tijekom prebacivanja auto-disconecta i zatim ga opet pronade, ali se prekine prebacivanje i moram ponovo.

Probao sam disableat AVe, Firewalle, ali nista, zna li netko do cega bi moglo biti?

PS: Davno sam ga kupio, i cini mi se da je bio na njemu neki autplay file kojeg sada nema, zasto je on i moze li biti do toga?

Hvala unaprijed!

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 15:07 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesi siguran da je spojen na usb 2.0? , pokušaj na drugi USB 2.0 port..(zdravo seljački{#})

taj autoplay ti ništa ne znači ,kao ni AV zaštita; vjerojatno popušta elektronika..

i napiši točan model:

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
RE: Problem s externim WD HDDom.
PLASMAorLCD kaže...

Posjedujem WD HDD (externi, ne znam tocno koji je model pogledat cu, 2,5'', 500GB).

Prvi problem je sto iako je spojen na 2.0 USB utor, on javlja da onaj warning da nije spojen i da ne moze iskoristit maximalnu brzinu.

No dobro, ali drugi, mnogo iritantniji problem je sto se odjednom tijekom prebacivanja auto-disconecta i zatim ga opet pronade, ali se prekine prebacivanje i moram ponovo.

Probao sam disableat AVe, Firewalle, ali nista, zna li netko do cega bi moglo biti?

PS: Davno sam ga kupio, i cini mi se da je bio na njemu neki autplay file kojeg sada nema, zasto je on i moze li biti do toga?

Hvala unaprijed!

meni se tako poceo diskonektat i ubrzo je vrisnula elektronika (usb) , izvadio sam ga iz kucista stavio u pc kao normalan disk i dan danas radi..

14 godina
neaktivan

Napisem cim dodem kuci... Jbg, oduvijek je takav, a garancije nemam... Nista onda ako elektronika odlazi... I da, u 2.0 je.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ovako imam WD 320GB tek sam ga dobio i kad ga spojim na računalo ništa ne javlja da je spojen nigdje ga nema pa ako tko zna do cega je to neka kaze?!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s externim WD HDDom.
KOZOMAR kaže...

Evo ovako imam WD 320GB tek sam ga dobio i kad ga spojim na računalo ništa ne javlja da je spojen nigdje ga nema pa ako tko zna do cega je to neka kaze?!!!

Odi u Disk Management i pogledaj tamo da li ga ima. Ako neznaš što treba npravi SS i postaj ovdje.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

Jesi ga formatirao kada si ga dobio? Ako jesi odi u Storage (desni klik na Computer i Manage pa onda Storage na Wind 7) i pogledaj dali se tamo vidi, pa reci ovdje

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
14 godina
protjeran
externi HDD-ovi se UVIJEK spajaju na usb portove direktno na maticnoj. Oni prednji vjerojatno ne daju dovoljno struje.
17 godina
NewOne kaže...
externi HDD-ovi se UVIJEK spajaju na usb portove direktno na maticnoj. Oni prednji vjerojatno ne daju dovoljno struje.

Ili na usb hub s vanjskim napajanjem :D

14 godina
neaktivan

meni ga uopće nema u Disk Management-u!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

Traži novi!

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
14 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

Imaš li pri ruci neki drugi USB kabel? Ja sam imao problema s originalnim kabelom od WD-a.

14 godina
neaktivan

on radi i ona lampica gori,a sto mislite da nije do kabela ili neceg dr.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

on radi i ona lampica gori,a sto mislite da nije do kabela ili neceg dr.?

I meni je sve svijetlilo, skoro da sam poludio i bacio disk kroz prozor.

14 godina
neaktivan

Znaci moram 3. put zvati t-com, prov sam zvao da produzim ugovor samo da dobijem prijenosni disk, pa su onda zaboravili pa mi ga nisu dostavili onda sam zvao 2 puta da mi ga dostave danas mi ga dostave on ne radi, čovječe koja sreća!!!

14 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

Znaci moram 3. put zvati t-com, prov sam zvao da produzim ugovor samo da dobijem prijenosni disk, pa su onda zaboravili pa mi ga nisu dostavili onda sam zvao 2 puta da mi ga dostave danas mi ga dostave on ne radi, čovječe koja sreća!!!

Pokušaj ovo što sam ja probao s drugim kabelom. Ništa te ne košta ako proradi to je to.

14 godina
neaktivan

Ok, pitat cu prijatelja onaj duzi kabel posto ja imam kraci!

14 godina
protjeran
KOZOMAR kaže...

jesi ga probao spojiti na USB port na matičnoj?

jesi dobio onaj kabel sa 2 usb priključka?

17 godina
NewOne kaže...
KOZOMAR kaže...

jesi ga probao spojiti na USB port na matičnoj?

jesi dobio onaj kabel sa 2 usb priključka?

nema taj prijenosni Y vec obican kabel, ako disk ne vidis nakon samoinstalacije, nesto ne valja s njim

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 9:20 (igy).
14 godina
neaktivan

imam onaj usb naravno sto se ustekava na računalo i onaj priključak na drugoj strani kabela na Y sto se usteka u HDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi hvala vam svima lai sam rijesio problem, problem je bio u driverima nesto se pobrisalo!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice