Pomoć sa ažuriranjem BIOSa

poruka: 4
|
čitano: 1.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok ekipa.

Kupio sam matičnu GIGABYTE GA-AB350N-Gaming WIFI i AMD Ryzen 5 2400G ali matična nema ažuriran BIOS, vele mi da bi mogao donijeti matičnu pa mi oni napravili update, ali da to košta isto oko 125 kn, i treba čekati nekoliko dana da mi vrate, ali znam da bi to trajalo oko 7-10 dana, a neda mi se vraćati sve. Jel ima netko za posuditi APU ili neki drugi proc za AM4 samo da ažuriram bios?

Platim pivu ;)

Ajd Admin ugasi ovu temu, snaći ću se nekako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2018 10:26 (Schtefek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Pomoć sa ažuriranjem BIOSa

Odeš na Gigabyte stranicu i za tu MBO pogledaš za BIOS download što piše za noviji.

Ukoliko tebi sve radi normalno bolje je ne dirati ...jer noviji je možda samo za neke druge procesore ili hardwer koji ti nemaš pa nebi ništa sa flešanjem biosa dobio.

15 godina
neaktivan
Re: Pomoć sa ažuriranjem BIOSa

Hvala ti na odgovoru, ali nebi ni stavljao temu da mi sve radi normalno, ništa ne radi, jer F1 rev. BIOSa ne podržava ovaj procesor, nego tek od F10.

A ne mogu ga flashat kad se ništa ne događa, a bez proca koji je podržan od strane MBO, nemrem pokrenut BIOS da ga ažuriram.

16 godina
odjavljen

Ukoliko ne zelis cekati onda nema niti smisla kontaktirati AMD da ti posalju 'boot kit'...

Tesko da ces se tu snaci, jer bas moras staviti procesor koji ta verzija BIOS-a podrzava..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice