Pc underpreforming

poruka: 17
|
čitano: 2.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pc underpreforming

pozdrav ovo mi je prva(nadam se i zadnja tema) samo tako da znate.Uglvanom imam problem s pc-jem znači pc mi je vrlo loš u perfomansama u igrama,baš sam neki dan onako iz znatiželje išao instalirat crysis jedinicu da vidim kako će ić na starijim igrama,ali na high mi nemože preskočit 55 fpsa maximalno a u borbi padne na 30 što bude neigrivo,ponajviše igram igre tipa battlefield 4 s prijateljima ali nemogu ništa osim dominationa i tdm-a jer inače bude neigrivo,oc ao sam proc na 4ghz i nisam baš iz toga puno dobio,ugl evo moja konfa

amd fx8150

asus r9 280

8gb rama

asrock 970 extreme 3

1680x1050 rezolucija,22 inchni ekran mislim

win 8.1

imao sam bolje perfomanse sa starim kompom čini mi se. stvarno više neznam što da radim,ne overheata se sve mi se stabilno čini.morat ću jednom hw info pokrenit dok budem igrao.ako imate ikakvu naznaku problema molim za odgovor. hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pc underpreforming
plaja kaže...

pozdrav ovo mi je prva(nadam se i zadnja tema) samo tako da znate.Uglvanom imam problem s pc-jem znači pc mi je vrlo loš u perfomansama u igrama,baš sam neki dan onako iz znatiželje išao instalirat crysis jedinicu da vidim kako će ić na starijim igrama,ali na high mi nemože preskočit 55 fpsa maximalno a u borbi padne na 30 što bude neigrivo,ponajviše igram igre tipa battlefield 4 s prijateljima ali nemogu ništa osim dominationa i tdm-a jer inače bude neigrivo,oc ao sam proc na 4ghz i nisam baš iz toga puno dobio,ugl evo moja konfa

amd fx8150

asus r9 280

8gb rama

asrock 970 extreme 3

1680x1050 rezolucija,22 inchni ekran mislim

win 8.1

imao sam bolje perfomanse sa starim kompom čini mi se. stvarno više neznam što da radim,ne overheata se sve mi se stabilno čini.morat ću jednom hw info pokrenit dok budem igrao.ako imate ikakvu naznaku problema molim za odgovor. hvala :)

Meni ovo miriši da ti nisu instalirani driveri za grafičku.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
10 godina
neaktivan

hah baš sam jučer nove drivere instalirao

10 godina
neaktivan
Pc underpreforming

pa pobogu jeli mi može itko bar išta sugerirat?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
plaja kaže...

pa pobogu jeli mi može itko bar išta sugerirat?

kad pokrenes igru, odi u task manager, procesi, lociraj crysis, desni klik... set affinity i stavi all processors... a na priority stavi high

Clueless gamers shouldn't judge
10 godina
neaktivan

upravo probao ali ništa sve isto,da još dodam da sam na hw info primjetia da kad mi se bf4 sruši na 30setak fps a da mi vcore sa 1.4 padne na 0.8 isto i sa clockažom 4.1 pa padene poprilično ali u crysisu npr sve je stabilno ali je fps bijedan konstantno.temparature niš posebno.do 60 u najgorim slučajevima.sad dali mi matična zeza stvar?

10 godina
neaktivan
plaja kaže...

upravo probao ali ništa sve isto,da još dodam da sam na hw info primjetia da kad mi se bf4 sruši na 30setak fps a da mi vcore sa 1.4 padne na 0.8 isto i sa clockažom 4.1 pa padene poprilično ali u crysisu npr sve je stabilno ali je fps bijedan konstantno.temparature niš posebno.do 60 u najgorim slučajevima.sad dali mi matična zeza stvar?

da li ti se ovo dogadja i u drugim igrama ili samo u crysisu? ako je samo crysis onda je to stvar igre i mislim da tu ne mozes nista

Clueless gamers shouldn't judge
16 godina
dost je zeznuta ta maticna ploca, imam slicnu asrockovu, probaj updejtirat bios
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan

evo sad bf na silk roadu(što i nije baš zahtjevna mapa bar msilim.60 fpsa ali predosjećam kad bi npr krenuo na siege of shanghai ili caspian border da bi palo na 30-40.skyrim uz nešto modova u divljini jedva 40,probat ću to s biosom čini mi se ko ove igre što nepodržavaju baš puno jezgri da su puno gore,hm najvjerovatnije ču preč na intel 4460,ali znam da bi ovaj proc trebao puno bolji bit.Prijatej mi crysis 3 na 60 fps a sa fx 6300 i slabijom grafom i sličnom matičnom samo što je njegova r2.0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 16:44 (plaja).
14 godina
plaja kaže...

Jako mala rezolucija, ti moraš imati FPSa ko u priči, na tome PCu nešto nije u redu.

Provjeri da li si instalirao drivere za matičnu ploču, tipa driver chipseta i sl.

Možda nije od lošega probati s drugom grafičkom karticom, a i s drugom pločom.

Provjeri GPU usage s MSI afterburner tijekom igranja.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
10 godina
neaktivan

evo upravo reinstalirao bios,jedino što sam dobio je brži boot time i pokrenuo drive the life i sve se čini ok.ali performanse su jo uvjek grozne

13 godina
protjeran
Pc underpreforming

dotičan problem ima dosta korisnika sa asrock pločama ( nemora značit da je to i tvoj problem ).

možda ploča throttla i procesor radi na nižim frekvencijama u loadu i zato ti se dešava šta se dešava

a i usput pogledaj hdtune šta kaže health

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

hd tune kaže ok,ali bojim se da dolazim sve bliže odgovoru kojeg znam već dulje vrijeme,ali me je strah priznati ga pa ga cijelo vrijeme odbacijem,matična 100%  drugo nema šta.Ugl za koju godinu kupit neki dobar intel/nvidia rig jer mi je pun K-ufer amda.ljudi hvala na pomoći. <3

13 godina
protjeran
Pc underpreforming

nije to do amda.. to je do asrocka koji se progurava kao jeftinija marka a kasnije samo problemi.. ništa novo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bli su ok asrock, al stagniraju, ploce su im koma
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan
Pc underpreforming

da ma znam ali svejedno imam amd otkad znam za se,i uvjek su neki problemi bili dosta mi ih je stvarno.lijepo intel cpu/mobo za nekih 2500kn prodam staro za nekih 500 do 1000kn i miran.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pc underpreforming

hahaha sad mi se war thunder drži na 20 30 fpsa u akciji da nije istina bilo bi smješno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice