ovako do jucer sve normalno danas komp se totalnio pregrije.. kad sam igro igre cpu temp max 65-66 gpu 50-55 anas se sve grije dakle upalio sam ga danas i mjerio temp da ne bi bilo zabune mjerio sam sa razlicitil programima i svi pokazuju isto dakle nista ne radim pc radi bez ikakvih opterecenja cak ni na internetu nisam cpu temp pokazuje 60C gpu 55C a chipset isto ode gore a nista ne radim na kompu....dakle cooler je ociscen stavljena nova pasta i sve i opet se grije...ja misluim da je ploca osla..konf.imate pod moj pc..molim neka misljenja od iskusnih hvala i pozdrav...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su i dobre temp. na osnovu mojih :DD
CPU:50-internet i ostale nezahtjevnije stvari
GPU:66-74 pod opterecenjem :D
Ako je dobro onda stvarno.CPU u Idle bi trebao biti izmedu 30-40
ali kad udem u igru komp mi restarta tj ugasi
ali kad udem u igru komp mi restarta tj ugasi
Koliko si termalne paste stavio?
pa kao recimo zrno rize malo vece...
To je prviše skini hladnjak i provjeri jer pasta bi se trebala raširiti oko 1-2 Cm u krug.Evo ovdje ti je objasnjeno kako treba staviti termalnu pastu http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/termalne-paste-pitanja-odgovori/115462.aspx
ma jesam sve je ok samo neznam jel smijem vratit a jesam kad skinem cooler a da ne obrisem pastu i opet stavim novu..
ma jesam sve je ok samo neznam jel smijem vratit a jesam kad skinem cooler a da ne obrisem pastu i opet stavim novu..
Ha čuj nebi se smjelo ako ti se da očisti sve alkoholom i nanesi ponovo,
a probat cu samo ja nikad ne cistim alkoholom samo obriem....gdje da nabavim mislim jer se moze s obicnim ili kupovno bas za to nakjenjeno
a probat cu samo ja nikad ne cistim alkoholom samo obriem....gdje da nabavim mislim jer se moze s obicnim ili kupovno bas za to nakjenjeno
Obicnim alkoholom za ciscenje ozljeda.
Evo jedno glupo pitanje:Jesi skinuo staru pastu prije postavljanja nove?
hahahahahah naravno da jesam.....a za ovo pitanje necu nista komentirat....
Koji je to model MBO?
U BIOS-u ručno postavi napon CPU na 1,125V pa testiraj i javi šta se desilo sa temperaturom.
bump

bump
Stavi gore najnoviji BIOS i onda probaj.
bump
Pokušaj repair windowsa.
bump
Neznam više probaj rastaviti cijeli PC i sve opet pažljivo sastaviti možda neš nije na mjestu ... neam više ideja.