Dakle, imam navedenu graficku karticu i nemogu skiniti hladjenje samo ventilator, na zadnjoj strani graficke ima 4 šarafa, to sam poskidao i ništa se neda mrdnuti ni malo, samo mogu potrgati...ima li neki poseban nacin skidanja? ako netko zna nek se javi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno ti se pasta skorila i stvrdnula, probaj je pustit da radi neko vrijeme i da se zagrije pa probaj onda. Alternativno probaj OPREZNO s fenom zagrijati.
Vjerojatno ti se pasta skorila i stvrdnula, probaj je pustit da radi neko vrijeme i da se zagrije pa probaj onda. Alternativno probaj OPREZNO s fenom zagrijati.
nisam baš siguran zato što kad skinem sve sarafe i ide probati pomaknuti, savija se cijela ploca kad probam povuc -.-, ja nznm dal' postoji jos negdje nesto sto trebam maknuti, ali ovo ko da je zavareno za graficku, a svi sarafi cu poskidani i nista ne odpada :O
probaj malo vrtiti lijevo desno ,nemoj direktno cupati hladnjak.
nisam baš siguran zato što kad skinem sve sarafe i ide probati pomaknuti, savija se cijela ploca kad probam povuc -.-, ja nznm dal' postoji jos negdje nesto sto trebam maknuti, ali ovo ko da je zavareno za graficku, a svi sarafi cu poskidani i nista ne odpada :O
uzmi fen i malo je zagrij jer ti se pasta skorila, onda probaj izvaditi.
potpis;)