Nvidia geforce 9600 gso 768mb

poruka: 5
|
čitano: 2.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle, imam navedenu graficku karticu i nemogu skiniti hladjenje samo ventilator, na zadnjoj strani graficke ima 4 šarafa, to sam poskidao i ništa se neda mrdnuti ni malo, samo mogu potrgati...ima li neki poseban nacin skidanja? ako netko zna nek se javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nvidia geforce 9600 gso 768mb

Vjerojatno ti se pasta skorila i stvrdnula, probaj je pustit da radi neko vrijeme i da se zagrije pa probaj onda. Alternativno probaj OPREZNO s fenom zagrijati.

Vi veri veniversum vivus vici
14 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Vjerojatno ti se pasta skorila i stvrdnula, probaj je pustit da radi neko vrijeme i da se zagrije pa probaj onda. Alternativno probaj OPREZNO s fenom zagrijati.

nisam baš siguran zato što kad skinem sve sarafe i ide probati pomaknuti, savija se cijela ploca kad probam povuc -.-, ja nznm dal' postoji jos negdje nesto sto trebam maknuti, ali ovo ko da je zavareno za graficku, a svi sarafi cu poskidani i nista ne odpada :O

18 godina

probaj malo vrtiti lijevo desno ,nemoj direktno cupati hladnjak.

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...
Sunburn kaže...

nisam baš siguran zato što kad skinem sve sarafe i ide probati pomaknuti, savija se cijela ploca kad probam povuc -.-, ja nznm dal' postoji jos negdje nesto sto trebam maknuti, ali ovo ko da je zavareno za graficku, a svi sarafi cu poskidani i nista ne odpada :O

uzmi fen i malo je zagrij jer ti se pasta skorila, onda probaj izvaditi.

potpis;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 22:22 (MARKOZD15).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice