Zamjenio sam grafu, i kad upalim komp pise ono "welcome" i onda se pojavi power saving mode i ugasi se monitor i zatim se nakon par sec pojavi blue screen i resertira se komp i tako stalno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo provjeri da li si dobro instalirao grafu , to je najvise moguce, a moguce je da ti se pregrijava, usput provjeri ako mozes u biosu da li je prepoznaje.
O kojoj je grafi rijec? Napajanje?
Ako grafa trazi dodatno napajanje , dali si joj prikopcao dodatni naponski konektor ?
Zamjenio sam grafu, i kad upalim komp pise ono "welcome" i onda se pojavi power saving mode i ugasi se monitor i zatim se nakon par sec pojavi blue screen i resertira se komp i tako stalno.
Jesi spojio 6 pinsko napajanje na grafičku?
Grafička ti je ispravna, ali može ti napajanje biti preslabo pa se zato ruši. Koje napajanje imaš i jesi dodatno napajanje spojio na grafičku karticu?
Imam Lc power 550w silent green serija, grafa je gtx260, srusio sam windowse i opet isto ali kad uđem u safe mode onda radi ili da instaliram drivere u safe modu ?? Spojio sam 2x6 pin kabal
Ak radi u safe modu onda je softwerski problem! Probaj u safe modu unistalirat drivere i sa driver sweeperom sve makni i ponovo najnovije drivere pa javi kaj ce bit
Nemam sta unistalirat, sve prazno jer sam tek stavio windowse. :)
Treba mi pomoc,imam graficku karticu ati radeon hd 4800 series 512 mb,i naravno spojim sve lijepo ,ali pc jendostavno en zeli prepoznati grafu vec vrti sve pomocu integrirane grafe... Koji je porblem
Probaj u BIOS-u prebacit na HD4800 !
Molim te objasni mi korak po korak... Neki cili zbunjujuci bios ... :(
Imam Lc power 550w silent green serija, grafa je gtx260, srusio sam windowse i opet isto ali kad uđem u safe mode onda radi ili da instaliram drivere u safe modu ?? Spojio sam 2x6 pin kabal
U safe modu ne možeš ništa instalirati. Jesi li sigiuran da je GPU ispravna? Ako se opet pojavi BSoD provjeri u Event Viewer koju grešku prijavljuje. Možeš pokušati dignuti i live CD kakve distr Linux-a npr Ubuntu pa instaliraj driver za Linux i vidi kako će se ponašati. Ako se sruši Linux onda je 99% napajanje.
Zapravo,nemoj ništa,ispada da nije bilo ni do biosa,lose je legla a to nisan ni vidia sry
Jel moguce da lc power 550w green series nije dovoljno za gtx 260 ? Nepojavljuje se vise blue sreen nego kad intaliram drivere i kad resertiram komp nemoze ocitat dođe do "starting windws" i resertira se sam svaki puta.
Nebih rekao !
Dovoljan je!