Pozdrav, jucer probam upalit svoj komp on samo stane na onom crnom kad ocitava dvd,hdd...
Naime meni ocita dvd, a hdd mi nezeli... komp je dan prije radio noramalno... pozz
Pozdrav, jucer probam upalit svoj komp on samo stane na onom crnom kad ocitava dvd,hdd...
Naime meni ocita dvd, a hdd mi nezeli... komp je dan prije radio noramalno... pozz
Jel ti u biosu prepozna hard?
Probaj malo spojeve pogledat, možda se samo odspojilo nešto
nemogu uci u bios ni nista... samo tamo stane i nemice se nista :S
probaj odspojit hard pa onda upalit komp. ako onda uspije proći POST screen vjerojatno je do harda.
Jeli ti davao prije kakve znakove hard da će brzo na vječna lovišta? O kojem se hardu uopće radi, navedi koje komponente imaš
hard disk je, puno ti hvala. :))))
da ne otvaram novi topic... naime zamijenio HDD, i sad zelim instalirat windowse i sve supet, ulazi u bios i tamo kad kaze press any button to start install... tipkovnica nereagira??? probao s 2 razlicita harda i isto se dogada... :S
Da nemas mozda usb tipkovnicu? Nadji u biosu opciju nesto usb keyboard power ili slicno ne znam sad tocno kad vidis znat ces da je to to i stavi na enable i onda ce tipkovnica reagirati, nije do hdd-a.
yep, imam usb tipkovnicu... e puno ti hvala,... :))