evo ovako kipio sam novi microfon model MP-101. E sad.Kada ga ja testam u teamspeaku dali prepoznaje glas on kada nesto kazem stalno to duplira!
molim vas da mi pomognete kako da iskljucim dupliranje! pliz!
evo ovako kipio sam novi microfon model MP-101. E sad.Kada ga ja testam u teamspeaku dali prepoznaje glas on kada nesto kazem stalno to duplira!
smanji zvučnike ili stavi slušalice, kad nešto kažeš, mikrofon to reproducira na zvučnike, pa čuje sam sebe i opet reproducira... isto kao kad pričaš na nekom tv kvizu pa se čuje jeka ako je tv glasan
ako t ne pomogne ovo napisano, onda mislim da imas neku opciju da smanjis šumove i pozadinske zvukove, vjerojatno si dobio drivere uz mikrofon.
da to znam ali ja imam slusalice, i mic mi je odvojen od slusalica a zvucnici mi nisu ukljuceni :)
i ne nisam dobio driver. molim vas pomazite! :(
aa gle ja imam windows XP gdje da to nadjem :p srry :D al pomalo sam noobish uvezi sound.a :D
ljudi veoma cudno :( kada god pustim mikrofon da ga testam npr cuje mi se zvuk iz xfirea, i nastavlja ga duplirat,a meni mic nije na slusama a nisu mi zvucnici ukljuceni...
Pokusavo sam da iskljucim playback i sve ali ne radi molim vas da pomognete!!! :((((((
Zasto niko nezeli da mi pomogne??? :(
Probaj skinuti ovaj free software, pa testiraj mic s njim. - KLIK
Gdje ti je uštekan mic?
Ako je odnaprijed u kučištu, probaj uštekati iza (mislim da je roza boja)
Ako već je tamo, onda probaj naprijed.
Neznam, treba se malo igrati s postavkama u windowsima.
Probaj ga uštekati kod nekog frena, da budeš siguran da je on OK...
Teško da ti netko na osnovi simtoma koje si naveo, može konkretno pomoći!
ok ljudi ovako pokusat cu detaljnije objasniti svoj problem. ovako neki dan sam kupio nove sluse izbalansirao ih i sve je ok.Kada sam otisao na teamspeak da pricam sa frendovima, oni su mi svi govorili da mi mikrofon duplira.Pitao sam njih dali znauj kako da to popravim, niko nije znao.Pokusavao sam iskljuciti Mic Volume, ukljucivati ga sazada i sprijeda, imam 2 mikrofona i oba rade isti problem. Imam windows xp profesional. Taj mi se problem pojavio odnikud mozda kada sam balansirao sluse.
Molim vas pokusajte mi dat malo konkretnije odgovore!
HVALA VAM PUNO!