Memory problem

poruka: 2
|
čitano: 704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Memory problem

E pozdrav raja, taman sam se registriro i nadam se da cete mi uspijet pomoc u vezi ovog problema.
Ovako, nedavno sam dobio graficku nvidia 560ti, neku bezveze maticnu i 8 gb rama 1333mmhz. Uglavnom, od prvog dana sam imao problema "nvidia drivers has stopped working" dok sam igrao igre, cak i dok sam surfao netom. Pogledao sam neke solucije da promjenim nesto u nvidia control panelu uglavnom nije radilo. Takodjer sam probao downclock graficku i problem je takodjer ostao prisutan. Temperature su uredu, mjenjao pastu i nista nije pomgolo. I evo neki dan nadjem na netu da povecam fan speed i naravno pc nije imao problema od tad, nema vise tih random black screen-ova i gasenja drivera. Ali nastao je novi problem, kad igram neku igru 2/3 sata fps drasticno pocme padati. Na netu govore da uradim neki memory scan, i to sam uradio maloprije i ostavio pc 3 sata sa extended scanom. Pisalo da je naslo problema i da kontaktiram manifakturu tog proizvoda, te ja sam restartirao pc iako scan nije bio zavrsen doslo bilo do oko 44%. Ali to nije vazno, sad mene zanima da li to znaci da je problem u ramu ili? Hvala :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Memory problem

za ram provjeri memtest86+ i stavi ga preko noci da ti radi provjeriti ce ti sav ram ako ne izbaci crveno ram radi, provjeri HD skini sa stranice od kojeg je proizvodjaca i tamo bi trebao naci HD scanner mozes neki drugi ali bolje od proizvodjaca, i ja bi provjerio GPU za svaki slucaj mozes koristiti OCCT on je najbolji samo stavis na GPU na 60min ako prodje sve ok (samo malo pogledaj da ukljucis GPu scanner samo njega, jer imas i CPU i PSU).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice