Kursor miša sam odskoči sa ciljanog objekta

poruka: 9
|
čitano: 2.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Optički miš
Kursor optičkog miša sorte logitech nekontrolirano odskoči sa ciljanog objekta, hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optički miš

Moguce je da je problem u podlozi (recimo, ako je sarena).

Everything's just fine.
17 godina
neaktivan
Mislim da nije u pitanju šarena podloga,jer podloga mi je jednobojni glatki stol,mislim da je problem u postavkama miša ali ne znam što promjeniti.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ode ti mis!

nesto slicno se i meni desavalo, meni bi nakon nekog vremena,npr ako sam u igri, lik bi se odjednom poceo vrtit oko svoje osi ali ono ful brzo!a na desktopu bi samo poceo letat s jednog kraja na drugi.

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 18:58 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Kursor miša sam odskoči sa ciljanog objekta

skank666 hvala na odgovoru ali čini mi se da je nešto treće u pitanju, posudio sam novi miš i on se

isto ponaša na mojem kompu dok se taj posuđeni novi miš normalno ponaša na drugom kompu  pa

ne mogu shvatiti što je u pitanju na mojem kompu a ukskladio sam postavke miša sa navedenim kopom na kojem novi miš uredno radi !!!!!!!??????

17 godina
odjavljen

e jbg, vidi malo u control panelu. pa pod mouse=pointer options= pa da ti nije upaljena opcija SNAP TO!

nista mi drugo ne pada na pamet

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Podloga!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem je u podlozi, za koju sam kažeš da je glatka. Vjerojatno je u pitanju lak na stolu. Probaj raditi s mišonjom po staklu i sl. glatkim podlogama pa ćeš vidjeti da se to često događa. Naravno ukoliko nije u pitanju sam miš.
It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
Hvala svima na sugestijama,ipak je u pitanju bio problem glatke i svjetle podloge
za promjenu sam stavio papirnu podlogu
i kursor miša se normalno ponaša.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice