Kako da umrezim printer?

poruka: 8
|
čitano: 11.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako da umrezim printer?????

zzz svima dali mi neko moze reci kako da umrezim printer znaci imam laptop i kompijuter printer mi je trenutno spojen na kompijuter e a kako ja mogu laptop spojit na printer bezicno znaci da nemoram ga spajat zicno jedino nekako preko modem posto se spajam i sa kompijuterom i sa laptopom bezicno?????????

0 0 hvala 0
17 godina

kupi printserver s wifi-em

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako da umrezim printer?????
Batista kaže...

a zadovoljan sam sa ovim nevda mi se sada davati toliko para za printer a cuo sam da moze samo da mi je komp upaljen i printer????

17 godina
neaktivan

Onda na tom kompu na koji ti je priključen printer dozvoli dijenjenje printera na mreži i to ti je to. Odeš na laptop i dodaš mrežni printer. Naravno, laptop i komp ti moraju bit umreženi, a komp upaljen ak misliš printat s laptopa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pomoću print servera. Printer se sa kablom spoji na print server koji može biti žični ili bežični. Prvo treba upogoniti print server tj spojiti ga na mrežu (odrediti njegovu IP adresu) zatim instalirati drivere za printer na print server i omogučiti dijeljenje printera opcija (share) I na kraju instalirati drivere za printer na lokalno računalo ali tako da odaberemo instalaciju mrežnog printera

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako da umrezim printer?????
deklok kaže...
Batista kaže...

a zadovoljan sam sa ovim nevda mi se sada davati toliko para za printer a cuo sam da moze samo da mi je komp upaljen i printer????

naglasak je na printserver, nije to printer, nego jedna mala kutijica koja glumi da tako kazem - printerski router

yaro kaže...

Pomoću print servera. Printer se sa kablom spoji na print server koji može biti žični ili bežični. Prvo treba upogoniti print server tj spojiti ga na mrežu (odrediti njegovu IP adresu) zatim instalirati drivere za printer na print server i omogučiti dijeljenje printera opcija (share) I na kraju instalirati drivere za printer na lokalno računalo ali tako da odaberemo instalaciju mrežnog printera

i ovdje ti je covjek malo detaljnije objasnio

16 godina
neaktivan

copy/paste

Prodajem 2x  PLANET Print server 1-port 10/100Mbps, full protocol, USB 2.0

kontakt na: zero385@gmail.com ili 098/408-061

Cijena: 230kn komad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedan problem. Imam umrezeno nekoliko laptopa i desktopa i printer. Sve radi bez problema, samo kod jednog laptopa ne mogu nać printer. Isti takav drugi laptop(model) može pronać, samo ovaj nešto zeza. Driveri su gore. U čem bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice